Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζει να εξαπατά τον πλανήτη ο πολιτικός εφιάλτης! (βίντεο)



Από το: olympia.gr/
Μιλώντας στο DEMOCRACY NOW, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει συστήσει Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τον ρόλο της Goldman Sachs στην Ελλάδα!



Όλα αυτά τα είπε στις 9 Δεκέμβρη, στο πλαίσιο της Συνόδου για την Κλιματική Αλλαγή.

Ποιοί συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή και από πότε συστάθηκε; Πότε θα εκδώσει το πόρισμα;



Όπως υποστηρίζει στη συνέντευξή του ο Παπανδρέου, το πόρισμα της επιτροπής θα γίνει γνωστό ..σύντομα!!!

Διεθνής εξαπάτηση και διεθνής εξευτελισμός, ενώ έμαθε τί είναι και τα CDS, αφού μάλιστα κάνει αναφορά στα γυμνά CDS που κανείς δεν γνωρίζει πόσα δις ή τρις έχουν παιχτεί σε όλο τον κόσμο!


Δείτε και διαβάστε το μέρος της συνέντευξης που μιλά για το ρόλο της Goldman Sachs:

AMY GOODMAN: What role did Goldman Sachs play in what’s happening in Greece today in the economic crisis?

GEORGE PAPANDREOU: Well, obviously, a number of firms, such as Goldman Sachs, have played a crucial role in the financial crisis around the world. We are still in the process of investigating the role of Goldman Sachs. In Greece, there has been a parliamentary committee set up, and we will have the results hopefully soon.

AMY GOODMAN: Τι ρόλο διαδραμάτισε η «Goldman Sachs» στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Υπήρξαν πολλοί οίκοι, όπως και η Goldman Sachs, που έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο στην οικονομική κρίση διεθνώς. Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα για τον ρόλο της Goldman Sachs. Στην Ελλάδα, έχει συσταθεί Κοινοβουλευτική Επιτροπή και αναμένουμε να έχουμε σύντομα το πόρισμά της για το θέμα.

AMY GOODMAN: How did Goldman Sachs benefit by giving additional credits to Greece?

GEORGE PAPANDREOU: Yeah, this was—these were practices that in the past were considered legitimate practices, not only for Greece, but for many other countries. But in the end, these were—these innovations were the—what brought down not only Lehman Brothers but the whole financial situation just a few years ago, unluckily to the detriment of the man or woman in the street. But we haven’t really seen the banking system being revamped. And this, I think, is a key issue. We need real regulation around the world to deal with the issues such as naked CDSs, tax havens, transparency in the banking system, more democratic decision making. This is absolutely necessary if we want to have a sustainable economy.

AMY GOODMAN: Πώς επωφελήθηκε η Goldman Sachs, δίνοντας μεγαλύτερη βαθμολογία στην Ελλάδα;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Υπήρχαν αυτές οι πρακτικές στο παρελθόν και θεωρούνταν νόμιμες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Τελικά, αυτές οι «καινοτομίες» οδήγησαν στην κατάρρευση όχι μόνο την «Lehman Brothers», αλλά και στην χρηματοπιστωτική κατάσταση των τελευταίων ετών, που έγινε εις βάρος του απλού πολίτη. Εν τω μεταξύ, πάντως, δεν είδαμε να αλλάζει το τραπεζικό σύστημα. Πιστεύω, αυτό είναι ένα βασικό ζήτημα. Χρειαζόμαστε ένα πραγματικό ρυθμιστικό πλαίσιο και παγκόσμιους κανόνες, ώστε να διαχειριστούμε προβλήματα όπως τα γυμνά CDS’s και τους φορολογικούς παράδεισους, να υπάρξει διαφάνεια στο τραπεζικό σύστημα και περισσότερο δημοκρατική λήψη αποφάσεων. Αυτό είναι το ζητούμενο, αν επιθυμούμε μια βιώσιμη οικονομία.


6 σχόλια:

jz είπε...

Ρε πολιτικέ απατεώνα, έγινες πρωθυπουργός επειδή είσαι ο γιος του Παπανδρέου σε άλλη περίπτωση ούτε για μανάβης δεν άξιζες να γίνεις. Καραγκιόζη της παγκοσμιοποίησης, βλαμμένε κοίταξε που έχεις οδηγήσει την χώρα.Κανονικά δεν αξίζει να ζείς.

Ανώνυμος είπε...

αντε στον διαολο ολοι ρε καθικια μας εχετε ζαλισει τα απαυτα,μας εχετε κανει ξεφτιλες παγκοσμιος,παιδια λυποθυμουν,αστεγοι αυξανονται,οικογενειες διαλυονται,αυτοκτονιες ,λουκετα στα μαγαζια , ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΑΛΙΟΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΑΛΗΤΕΣ……..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ………

Christos Kosmidis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1aEZiJXtq0E&feature=colike
Μητέρα και κόρη μήνυσαν τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!

του Παναγιώτη Σουρέλη

Μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας κατέθεσαν δύο Ελληνίδες, μητέρα και κόρη.
Μητέρα και κόρη μήνυσαν τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!

Πρόκειται για την εκπαιδευτική ψυχολόγο Όλγα Γεριτσίδου και την κόρη της Τάνυα, ψυχοπαιδαγωγό και εκδότρια.

mana-kori-araxni

Η μήνυση κατατέθηκε στις 22 Μαρτίου του 2011. Σε αυτήν οι δύο γυναίκες καταγράφουν όλες τις – όπως υποστηρίζουν – προδοτικές πράξεις που έχει διαπράξει ο κ. Παπανδρέου και με τις οποίες κατέστησε το κράτος μας με μειωμένη ή και ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και τον ελληνικό λαό εξαθλιωμένο. Οι κυρίες Γεριτσίδου προσέφυγαν επίσης στον ΟΗΕ και το ποινικό δικαστήριο της Χάγης, καταγγέλλοντας τον πρώην πρωθυπουργό για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία. «Ορμώμενες από τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς επίσης και από την ανάγκη να υπερασπίσουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μας τα οποία εμφανώς, εμβριθώς, συνεχώς, χονδροειδώς και βιαίως παραβιάζονται, με τρόπο ώστε να βρισκόμαστε εμείς, μαζί με τους συμπατριώτες μας Πολίτες, θύματα μίας σοβαρής και διαρκούς, και συνεχώς επιδεινωνόμενης επίθεσης εναντίον της Ανθρώπινης μας Αξιοπρέπειας, όπως και πολυαρίθμων απανθρώπων πράξεων οι οποίες εκ προθέσεως προκαλούν / επιφέρουν σοβαρή βλάβη στην ευημερία και τις βασικές Ελευθερίες μας, είμαστε υποχρεωμένες να Σας καταγγείλουμε τα κατά συρροήν κα κατ' εξακολούθηση αυτά αδικήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις / κυβερνητικά σχήματα του, με την ανοχή ή στήριξη των Βουλευτών, μαζί με όλες τις συναφείς αδιάσειστες αποδείξεις που συμπεριλαμβάνουν σημαντικές αποδείξεις δόλου και προμελέτης εκ μέρους των ως άνω εγκαλουμένων», σημειώνουν χαρακτηριστικά στη μήνυσή τους. Όπως δηλώνουν, θεωρούν τον κ. Παπανδρέου εκτελεστή ενός οργανωμένου σχεδίου για την εξόντωση των Ελλήνων, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή μετά τη «μαύρη επταετία» της Χούντας.



«Κέρδισε τις εκλογές με χυδαία αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων»

Παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές τους προς τον κ. Παπανδρέου, όπως λένε, δεν έλαβαν καμία απάντηση. «Αισθανόμαστε ότι πρέπει να τονίσουμε το γεγονός, ότι δεδομένης της παταγωδώς χυδαίας αθέτησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων βάσει των οποίων κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δεδομένης της τάσης του να τρομοκρατεί τον κόσμο με επερχόμενο χάος εάν δεν υποταγούν τυφλά στην εντελώς αυθαίρετη και μη εξουσιοδοτημένη διακυβέρνηση του, η άρνησή του να μας απαντήσει είναι ενδεικτική και αποδεικτική της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από τον Γ.Α.Παπανδρέου ώστε να αναρριχηθεί τούτος στην εξουσία παράνομα», δηλώνει η κα Όλγα Γεριτσίδου.

mana-araxni



Ασφαλιστικά μέτρα κατά Παπανδρέου

Τελικά και επειδή ουδεμία απάντηση έλαβαν σε κανένα από τα γράμματα που δεόντως του είχαν επιδοθεί, οι δύο γυναίκες κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να λάβουν απάντηση σε αυτά, την οποία δικαιούνταν βάσει των Συνταγματικών εγγυήσεων που καθορίζονται στα Άρθρα 10 και 25 του Συντάγματος, καθώς και σε άρθρα διαφόρων νομικών Κωδίκων σχετικών με την διοίκηση. «Πέραν της περιφρόνησης, προσβολής και απαξίωσης που οφθαλμοφανώς έχει συμβεί εις βάρος του ατόμου μου και της ταυτότητος και ιδιότητος μου ως Ελληνίδος Πολίτη, η αποχή του Πρωθυπουργού και του γραφείου του και / ή των εκπροσώπων του να μου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζομαι και δικαιούμαι, μου στερούν ζωτικότατα στοιχεία βάσει των οποίων θα έχω την δυνατότητα να προασπίσω τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μου και το έννομο μου συμφέρον σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα και τους Νόμους», σημειώνουν στα ασφαλιστικά μέτρα.

Υπεράνω του Συντάγματος ο Παπανδρέου!

Η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ανάγκασε τον πρώην πρωθυ


η συνέχεια στο http://el.netlog.com/christoskosmidis

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ρε πόσα καντάρια είναι αυτός ; Προδότης, ελεεινός, ανθέλληνας, τεμπέλης, υπάλληλος των εβραίων - το έχει δηλώσει άλλωστε - σκουλίκι. Εύχομαι σε αυτόν τον τόπο να ξαναρθει πάλι το χαμόγελο ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι υπονόμευσαν την εθνική κυριαρχία και την χώρα μας και μάλιστα εξακολουθούν στην ίδια γραμμή, κατευθείαν για εκτέλεση, χωρίς ελαφρυντικό βλακείας, στο ΓΟΥΔΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ston Ανώνυμο ώρας 10:40, παραπάνω, Η διαφορά αυτού του υποκειμένου από τα σκουλήκια είναι ότι τα δεύτερα μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμα και σε πλήθος περιπτώσεων.