Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στον Παπαδάκη ο Καζάκης..


Πλέον η φωνή του ακούγεται καθημερινά!
Αφορμή για την σημερινή του παρουσία είναι η έκδοση του βιβλίου του με τίτλο <Ελληνική πομπηία> που είναι όλα τα άρθρα του ποντικιού συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο. Αξίζει να το διαβάσουμε για να δούμε αν επιβεβαιώθηκε ή όχι. Μάθημα στους κολλημένους τηλεθεατές που φοβούνται να ξεστομίσουν την λέξη στάση πληρωμών:"Με βάση το διεθνές δίκαιο όταν ένα κράτος δεν μπορεί να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή και να εγγυηθεί την ευημερία τον πολιτών, τότε έχει το...
δικαίωμα να προχωρήσει σε αθέτηση πληρωμών. Εγώ προτείνω εθνικό νόμισμα αλλά όχι μια δραχμή που θα την Ελέγχουν οι ξένοι"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καζακης:κρυφομασωνος!!!

Ανώνυμος είπε...

1:36 Λοβοτομημένο πρόβατο που τρώει οτι το ταϊζουν αμάσητο....

Modestus είπε...

Α φίλε 1:36 μμ τα έμαθες τα νέα; Είμαστε λέει όλοι μασώνοι. Ναι ναι ναι κι εσύ είσαι αλλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα. Επειδή μας ποτίζουν λέει με τα chemtrails έχουμε σιγά σιγά να γινόμαστε μασώνοι χωρίς να το καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα σωστόοοςςς

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ....ΑΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ....ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ......ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ??

boskizas είπε...

1:36
Πηγαινε δες το MEGA να ενημερωθείς από τα γεγονότα (αν και ξυπνάνε σιγά σιγά ακόμα κι εκεί), πήγαινε σε διαδηλώσεις να εκφραστείς υπέρ του κόμματός σου, είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ είτε ΚΚΕ.

Αλλά καλά θα κάνεις να τρέμεις. Να τρέμεις ζώο γιατί ο Έλληνας ΞΥΠΝΑΕΙ που να πάρει. Και θα πάνε οι φίλοι σου στο ΓΟΥΔΙ. Και θα στεναχωρηθείς και θα κλάψεις. Αλλά δεν πειράζει. Ξιδάκι και θα σου περάσει

Ανώνυμος είπε...

απο 1:36 παιδες δε φταιω εγω που δεν καταλαβαινετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:42,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΒΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΜ;ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα σε αγνοούν ,μετά σε κοροιδεύουν ,έπειτα σε πολεμάνε και τέλος νικάς....μπράβο κύριε Καζάκη είσαστε ένα βήμα πριν τη νίκη ...εξού και ο ξαφνικός πόλεμος και το μένος εναντίον σας.
Γιατί αν εσείς (ο Μασώνος υποτίθεται) ενημερώνεται τον κόσμο πως αλλιώς οι κανονικοι και με αποδείξεις Μασώνοι/εγκληματίες θα μας χειραγωγούν και θα μας κατακλέβουν μετά??

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει κάποιοι να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ότι ο Καζάκης αναγνωρίζει τα chemtrails. Τουλάχιστον σε δύο από τις μεγάλες συνεντεύξεις του τα ανέφερε και τα κατήγγειλε ως μια πραγματική συνωμοσία. Σε μία μάλιστε τα είχε αναφέρει σε συνάρτηση με τα χρηματιστηριακά προϊόντα καιρού.

Ξυπνάτε!