Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Λοβέρδος: "Καταρρέουμε!"


«Η χώρα είναι στα όρια» σε ό,τι αφορά το κοινωνικό κράτος προειδοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος...τονίζοντας ότι το 2012 «δεν υπάρχουν περιθώρια να βρούμε χρήματα από συμμαζέματα και εξορθολογισμό και θα απειληθούν ευθέως οι υποδομές του κοινωνικού κράτους». «Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στα όρια. Εάν δεν αξιοποιήσει όλους τους...
μήνες του 2012, ούτως ώστε να αρθούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια της ανάπτυξης, εάν δεν αναθερμανθεί η ελληνική οικονομία και δεν υπάρξει περίσσευμα από αυτή την αναπτυξιακή εξέλιξη, δεν υπάρχουν χρήματα για την υγεία, για τις άλλες κοινωνικές υπηρεσίες που το κράτος παρέχει, ενώ από το τέλος του 2012 απειλούνται και οι βασικές υποδομές του ελληνικού κοινωνικού κράτους» είπε ο υπουργός.


Ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «το πρόγραμμα εξυγίανσης για το 2011 κλείνει καλά» και ανέφερε ότι το 2013 δεν είναι πολύ μακριά. Επίσης μίλησε για την ανάγκη τα κόμματα, ειδικά όσα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, να δώσουν από τώρα έμφαση στους τομέα της Υγείας, ο οποίος, ανέφερε, «δεν αποτελεί ένα απλό δημοσιονομικό μέγεθος».
Σε ό,τι αφορά την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο και τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί ως τώρα, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ανέφερε ότι στον τομέα της Υγείας «την έχουμε φέρει σε ένα βαθμό εις πέρας» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Ρέππας το παλεύει».
epikaira

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι υποψήφιε αρχηγίσκε.
Δεν καταρρέουμε όλοι μαζί.
Εμείς καταρρεύσαμε. Εσύ και οι όμοιοί σου είστε μια χαρά και την περνάτε φίνα.
Ασε λοιπόν τα δακρύβρεχτα για άλλους καλύτερους ηθοποιούς. Εσένα σε μάθαμε.
Τελειώστε λοιπόν το έργο σας, και παρατήστε μας στον πόνο μας.
Θα σε κρίνει ο Θεός, γιατί οι άνθρωποι τέλειωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα υγείας κατέρρευσε από τους αλλοδαπούς!Όταν ο Έλληνας πληρώνει και ο αλλοδαπός όχι λογικό είναι να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο.Δεν μπορεί μια μικρή χώρα να αντέξει όλους τους απελπισμένους της γης!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για πολύ μεγάλο καθήκι.

Ανώνυμος είπε...

Mια παρακληση¨: Μη βαζετε τη γελοια φατσα του στο site. Ανεβαζει την πιεσή μου. Αυτο το καθηκι ψηφιστηκε από 100000 προβατα στη β Αθηνας σαν προτυπο σοσιαλιστή!!και προηγειται στη κουρσα διαδοχης!!!Καταλαβαινετε για τι λαο μιλαμε.....

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΜΩς....ΑΠΟΡΩ ΠΩς ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΛΕΞΑΜΕ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟς ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρίζω αλλά δεν αντέχω και μόνο που τον βλέπω τον αλήτη τον υπάλληλο ξέρετε ποιανών. Για αυτό ρε εθνοσωτήρα τάχα μου, έχουμε να ζήσουμε και χωρίς εσένα.Έτσι λοιπόν σου απευθύνω ένα αυτοκρατορικό "Στα μοριά μου". Και θα έρθει η ώρα σας !

Ανώνυμος είπε...

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει"...δεν αρκούν μόνο οι προσευχές, χρειάζεται δράση συλλογική πέρα από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές...μας θέλουν χωρισμένους για να μας χειραγωγούν...δεν πρέπει επ' ουδενί να πέσουμε στην παγίδα τους...ΑΓΩΝΑΣ, ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΕΣΜΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ Π Τ Ω Σ Η Τ Ο Υ Σ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Modestus είπε...

Καλές οι δράσεις για ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας αλλά θέλει και άλλες δράσεις που θα διώξουν αυτά τα καθάρματα. Αλλιώς στο τέλος όλοι αναξιοπαθούντες θα γίνουμε και θα κλαίμε την μοίρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα υγειας "κατερρευσε" απο τους πολιτικους,τους φαρμακοβιομηχανους και οσους γιατρους ηταν κλεφτες με διαφορους τροπους.Ο φτωχος,ειτε Ελληνας ειναι ειτε αλλοδαπος δεν φταιει.Τελεια και παυλα.Γαμω τα κομματα σας.

Ανώνυμος είπε...

καθηκάρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Lombardi alias Λοβερδε, συμφωνω, καταρρεετε.

maria είπε...

Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!

Κώστας είπε...

Βάζετε στοίχημα(που λέει ο λόγος) ότι αυτό το κάθαρμα θα το ξαναψηφίσουν πάρα πολλοί; Και αυτοί που θα τον ψηφίσουν ας τον λουστούν αυτοί και τα παιδιά τους όταν θα τους έχει φέρει τα φάρμακα από Ινδία και Πακιστάν. Οι υπόλοιποι τι χρωστάμε; Θα μου πείτε κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ακού ω λέτε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να καθόμαστε στους καναπέδες . Σας διαβεβαιώ ότι κάνουμε, αλλά διαπιστώνω ότι είμαστε προς το παρόν πολύ λίγοι...Θέλουμε κι άλλους. Μην φοβάστε ΄Ελληνες να πείτε τη γνώμη σας με έντονο τρόπο και αρκετό θυμό, απέναντι στους τσανακογλείφτες, στους βολεμένους και στους ηλίθιους...

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗ...ΜΕ/.

Ανώνυμος είπε...

Λογικο ηταν να καταρρευσουμε με την πολιτικη σου.
Σιγα μην σε ξαναψηφισουμε προδοτη...
Ελειψαν οι πατριωτες?
Εμεις θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε. Εσενα λοβερδε ποιος θα σε προστατεψει απο την οργη του κοσμου μιας και δεν θα νιωθεις ασφαλεια πουθενα και που ο κοσμος τοτε θα τα εχει χασει ολα και δεν θα φοβαται τιποτα και κανενα?