Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

???


29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σιωπηλός τζερώνυμος ή η Μεγάλη σιωπή και η σφαγή των αμνών;;;;;;;;;;

Ιερώνυμος είπε...

Ο Μισθωτός ο Ποιμήν ΟΥΚ ήν Ποιμήν...!!!
Και όταν δεί τον Λύκο να έρχεται εγκαταλείπει το ποίμνιο του....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι ποιμήν είναι το μεγάλο ερωτηματικό στην εκκλησιαστική ιστορία! Μπορεί να θυμηθεί κάποιος τι έβγαλε στην φόρα ο Χατζηνικολάου με τα εκατοντάδες στρέμματα στον Παρνασσό;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ..ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ..ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..

Ο Σινεφίλ είπε...

Λοιπόν τον τίτλο της ταινίας αυτής τον ξέρω.
να την πώ; τι κερδίζω αντι-ντπ;
Λέγεται:
Η ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εξω από την ΕΚκλησία δεν υπάρχει σωτηρία! Μπορεί κάποιοι ποιμένες να είναι λύκοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το Πανάγιο Πνεύμα δεν υπάρχει! Μόνο τ αΜυστήρια και η εκκλησιθαστική επικοινωνία θ αμας σώσει! Τα υπόλοιπα είναι κρυφοαιρετικές διαθέσεις! Στην εκκλησία παραμένουμε, πέρα από το γεγονός της σιωπής του Τζερώνυμου και της αντιεθνικής του στάσης! Οι αιρετικοί να μην ξερογλύφονται!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν ο Χριστόδουλος στη ζωή (που τον θεωρούσα-βλακωδώς γραφικό) πώς άραγε να αντιδρούσε σε αυτά που γίνονται;;;Θυμηθείτε πώς πέθανε...από καρκίνο στο έντερο...κάτι έφαγε και του προξένησε καρκίνο...δείτε Τσάβες (Βενεζουέλα), και Λούλα (Βραζιλία) από τί καρκίνο προσβλήθηκαν...(καρκίνο του εντέρου)...όποιος ηγέτης πάει κόντρα στους νεοταξίτες τον εξαφανίζουν από προσώπου γης...(CIA κλπ.)Καταλαβαίνετε τώρα με τί λαμόγια δολοφόνους έχουμε να κάνουμε...ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 12:33 , όσοι από μας είναι Χριστιανοί η σωτηρία μας έρχεται απ την Αληθινή Εκκλησία.

Αν κάποιοι εντός είναι διεφθαρμένοι δεν σημαίνει ότι ακυρώνεται το μυστήριο.

Οι Αιρέσεις βέβαια καραδοκούν πάνω σε αυτό. Μια Αίρεση είναι οι Γ.Ο.Χ ( φανατικοί αποσχιθέντες και πλανεμένοι Χριστιανοί)όπου μέσα κρύβονται πολλοί που ασχολούνται με τις προβλέψεις ημερομηνιών και την αστρολογία.

Και η άλλη πιο επικίνδυνη αίρεση αυτή του Τραχωνίου, λιγότερο φανατικοί εδώ οι οπαδοί της. Αυτή η αίρεση υποστηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί για τον ερχόμενο Βασιλιά Ιωάννη, ο οποίος είναι ο Γιαννάκης Ιωάννου που δημιούργησε και την όλη αίρεση.

Τα Ιερά Μυστήρια είναι αυτά που μας εξασφαλίζουν την σωτηρία μας. Τα σημαντικότερα εξ αυτών Μετάνοια->Εξομολόγηση->Θεία Κοινωνία->Εκκλησιασμός->Ελεημοσύνη.

Φυσυικά, υπάρχουν και άλλες αιρέσεις. Ανέφερα μόνο 2 από αυτές διότι οι συγκεκριμένες παρουσιάζονται ως Χριστιανικές ενώ δεν είναι.

Επομένως, ο χειρότερος εχθρός είναι αυτός που δεν φαίνεται εξ πρώτης όψεως.

Για τον υπόλοιπο κόσμο που τυχόν έχει επιλέξει να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό, σίγουρα υπάρχει σωτηρία και εκτός Χριστιανισμού (εφόσον ΔΕΝ έχει γνωρίσει τον Χριστιανισμό άρα δεν τον έχει αρνηθεί συνειδητά) και θα κριθεί βάση των ηθικών νόμων.

Ίσως αυτός ο κόσμος να είναι και πιο ''τυχερός''.

Μιας και ο Θεός δεν έχει πολλές απαιτήσεις από αυτούς αφού δεν γνώρισαν τον Χριστιανισμό. Εμείς που τον γνωρίσαμε και μένουμε αδρανείς στα πνευματικά μας καθήκοντα σίγουρα θα κριθούμε παραπάνω από τους άλλους. Και σίγουρα οι άλλοι μπορεί να έχουν μια καλύτερη θέση στον παράδεισο από εμάς...!!!

Προσοχή , επαγρύπνηση, Νήψις! Ας μην σπαταλάμε τον Χρόνο, γιατί δεν θα ζήσουμε για πάντα!

Ανώνυμος είπε...

-Το ποιός είναι αυτός καί τά έργα του,καί οι όμοιοί του μπορείτε Ελ-ληνες νά τά διαβάσετε στήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΜΑΡΧΙΑ (ανωνύμου), στόν Καίρη ,στόν Ροίδη, Λασκαράτο κλπ. Αυτά, καί μακριά από τούς τά φαιά φέροντες.

Ανώνυμος είπε...

σσσσσσσσσ κοιμαται με ανοιχτα τα ματια, σσσσσσ

Ανώνυμος είπε...

Αγία Γραφή«Τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί καλύτερα στον κόσμο από τη μωρολογία. Όσο λιγότερο καταλαβαίνουν τόσο περισσότερο θαυμάζουν…». Γρηγόριος Ναζιανζηνός (χριστιανός θεολόγος και άγιος)

«Αυτό το πιστεύω επειδή είναι απίστευτο!». Τερτυλλιανός (χριστιανός θεολόγος κι απολογητής)

Δύο αποφθέγματα από χείλη χριστιανών, τα οποία αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την πνευματική ένδεια στην οποία υποβλήθηκαν ή και αυτοϋποβλή8ηκαν διαχρονικά οι άνθρωποι κάτω από το σκοταδιστικό πέπλο τού Ιουδαιοχριστιανισμού. Μια πνευματική ένδεια, που φαντάζει κωμική (και συνάμα τραγική), όταν γίνεται εμφανής σε πρόσωπα δήθεν «μορφωμένα» κι «ογκόλιθους» τού πνεύματος, που ασχολήθηκαν με την Αγία Γραφή, για να αποδείξουν την «σοφία» και την «ιερότητα» τού «βιβλίου τών βιβλίων». Μια «σοφία», που προσβάλλει και υποτιμά βάναυσα κι ευθέως την κοινή λογική και νοημοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΣΣ μην ενοχλειτε τον μπιζναδορο τζερωνυμο
http://www.palo.gr/cluster/articles/politikh-nea/628/?clid=3457241

Ανώνυμος είπε...

Η προσβαλόμενη κοινή νοημπσύνη μας οδήγησε εδώ που είμαστε. Γιατί της δόσαμε περισσότερη σημασία από που έπρεπε και την αναγάγαμε σε θεό στην θέση του πραγματικού Θεού. Για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν - να καταλάβουν την Αγία Γραφή αλλού είναι το πρόβλημά τους και καλά θα κάνουν να το κοιτάξουν. Για όσους - πάλι - επικαλούνται την Ελληνική Νομαρχία λες και είναι αυτή Αγία Γραφή καλά θα κάνουν να να την διαβάσουν ολόκληρη και να αποφασίσουν αν λέει όλη την Αλήθεια η όχι. Αυτός που ξέρει καταλαβαίνει!

Ανώνυμος είπε...

Πήρε ο άλλος δύο αποφθέγματα αποκομμένα από το κυρίως κείμενο και κάτι είπε! Ο Γκεμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αν τον ρωτήσεις σε ποιους απευθυνόταν δεν ξέρει, όπως επίσης και πότε και γιατί το είπαν. Απλά το βρήκε στους γνωστούς τόπους και το αναπαράγει όπως οι παπαγάλοι τις λέξεις που για αυτούς δεν έχουν κανένα νόημα!

Ανώνυμος είπε...

12:46 ΣΩΣΤΟΣ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΨΑΞΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑΣΗΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

12:46 Τις διδαχές σου περί των αιρέσεων που ανέφερες σε κανένα μαντρί!! όχι σε ιστότοπους που διάβαζουν και αυτοί που ξέρουν. Τους χρονόλατρες και αυτούς που άλλαξαν το εορτολόγιο για χάρη του ημερολόγιου ψάξτους δίπλα σου

Ανώνυμος είπε...

Άχρηστος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12.46.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΟΡΟ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

και να συμπληρώσω τον παραπάνω φίλο. τι σχέση μπορεί να έχουν τα μυστήρια της Εκκλησίας, η Θεία Λειτουργία και το εκκλησίασμα με αυτό το Λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Αλκιβιάδη Πολύζωε, οι παλαιοημερολογήτες (ΓΟΧ) δηλαδή, είναι αιρετικοί και οι του νέου ημερολογίου οι σωστοί; κάτι μου λέει ότι είναι το ανάποδο. Ρωσία, Σερβία και άλλες Ορθόδοξες χώρες είναι με το παλιό, όπως και εμείς ήμασταν μέχρι το 1924, αλλά μάλον τότε πρέπει να είμασταν αιρετικοί, έτσι; Εχοντας γνωρίσει χριστιανούς που πάνε με το παλιό ημερολόγιο, μπορώ να πώ ότι είναι πολύ πιο χριστιανοί από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και πως.

Τα υπόλοιπα περί αιρέσεων, μιας και που κάποιοι ανήκετε και το πέζετε Ορθόδοξοι αλλού...!

Άτομα που κρίνουν τον άλλον από πιο ημερολόγιο ακολουθεί έχουν λοβοτομή στον εγκέφαλο.

Άλλα είπε ο Χριστός , οι αποφάσεις Οικουμενικών συνόδων άλλα πράττουν οι φανατισμένοι Γ.Ο.Χ που είναι εκτός Ορθοδοξίας.

Υπάρχουν και φυσικοί Παλαιοημερολογήτες...!
Μια μερίδα εξ αυτών είναι Γ.Ο.Χ!

Τα παιχνιδάκια σας ανώνυμες αλεπούδες αλλού...!

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Παύλος στους Γαλάτες (4 κεφ)

9 τώρα δε αφού εγνωρίσατε τον Θεόν, μάλλον δε εγνωρίσθητε υπό του Θεού, πως επιστρέφετε πάλιν εις τα ασθενή και πτωχά στοιχεία, εις τα οποία πάλιν ως πρότερον θέλετε να δουλεύητε;
10 Ημέρας παρατηρείτε και μήνας και καιρούς και ενιαυτούς.
11 Φοβούμαι διά σας, μήπως ματαίως εκοπίασα εις εσάς.

Στους δε Ρωμαίους λέει (14)

5 Άλλος μεν κρίνει μίαν ημέραν αγιωτέραν παρά άλλην ημέραν, άλλος δε κρίνει ίσην πάσαν ημέραν. Ας ήναι έκαστος πεπληροφορημένος εις τον ίδιον αυτού νούν.
6 Ο παρατηρών την ημέραν παρατηρεί αυτήν διά τον Κύριον, και ο μη παρατηρών την ημέραν διά τον Κύριον δεν παρατηρεί αυτήν

Τέλος στους Κολασσαείς καταλήγει

16 Ας μη σας κρίνη λοιπόν μηδείς διά φαγητόν ή διά ποτόν ή διά λόγον εορτής ή νεομηνίας ή σαββάτων,
17 τα οποία είναι σκιά των μελλόντων, το σώμα όμως είναι του Χριστού

Γρήγορα στο μαντρί σας!

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον ποιο παραπάνω φίλο: ΣΣΣ μην ενοχλειτε τον μπιζναδορο τζερωνυμο

Ανώνυμος είπε...

Παπάδες σχολιάζουν εδω μέσα; Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί να μιλήσει? Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο: "Οι καλάμω του Σταυρού, εκ του βυθού της αγνωσίας τους λαούς αναγαγόντες Απόστολοι, την των Ελλήνων πλάνην απεμειώσατε από της γης, απλανείς σωτήρες γενόμενοι των πιστών, αληθώς όθεν μακαρίζεσθε" .

Προδότες της Ελλάδας χριστιανόπουλα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΖΩΟΝ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ Η ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
ΨΑΞΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
Α, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

Για την ουσία πες κατι Αλκιβιάδη!!!!! Για το πάσχα που είναι ορισμένο να πέφτει μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων εορτών τι έχεις να πεις. Το ζήτημα είναι εορτολογιακό και όχι ημερολογιακό!!!! Μη λοιπόν κόβεις και ράβεις αποσπάσματα απο τον Απόστολο γιατι αυτό θυμίζει αυτό ακριβώς που καταλογίζεις. Και όλα αυτα πολυγραφωτατε Αλκιβιάδη είναι η κορυφή του παγόβουνου. Πιο κάτω θα δεις συλείτουργα, θα δεις σφιχταγκαλιάσματα και φιλάκια με όλο την dream team του παπισμού κ.α. Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στα γέγονοτα που συνέβησαν το 1924;. Το ζήτημα εκκρεμεί και καλά θα κάνεις να μιλάς χαμηλόφωνα. Και σε μια εποχή που το ελληνόρθοδοξο ποίμνιο έχει να αντιμετωπίσει χίλιες δυο προκλήσεις, σε μια εποχή που ο θεοσοφισμός και οι αιρέσεις αλωνίζουν, εσύ μου λές για την αίρεση του παληού!!! Έλεος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεντόνια ολόκληρα γράφετε προδότες χριστιανοί για τις γιορτούλες σας. Είστε ήσυχοι, γιατί καταστρέψατε κάθε τι Ελληνικό. Αδερφίστικες κουβέντες για αγίους κ παπάδες. Κάποια στιγμή όμως, εμείς οι υποδουλωμένοι από τα χριστιανόπουλα Έλληνες, θα ξυπνήσουμε κ τότε τρέξτε να κρυφτείτε. Ούστ προδότες χριστιανόπουλα.

Ανώνυμος είπε...

μέχρι να ξυπνήσεις ελληνόφωνε καλόν ύπνο