Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αστυνομία και κουκουλοφόροι τα... βρήκαν;!!!



  • Μια περίεργη ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας τις τελευταίες ώρες. Μια ευφορία η οποία έχει να κάνει με την πληροφορία ότι οι «αναρχικοί» δεν θα χτυπήσουν τις ημέρες εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου!
Η πληροφορία αυτή που… διακινείται στους διαδρόμους τόσο του μεγάρου της ΓΑΔΑ όσο και αυτού της οδού Κανελλοπούλου (όπου στεγάζεται και η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ), δημιουργεί πολλά ερωτήματα και...
απορίες. Πώς είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τις προθέσεις των «αναρχικών» και μάλιστα να εκφράζουν και σιγουριά για τις προθέσεις τους;
Πόση σχέση τελικά υπάρχει ανάμεσα στις κρατικές δυνάμεις καταστολής και στους «γνωστούς – αγνώστους»; Το τι ια πρέπει πραγματικά να περιμένουμε από τις 15 έως και τις 17 Νοεμβρίου παραμένει άγνωστο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Βουλή θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Υπό διαφορετικές συνθήκες (εάν δηλαδή δεν υπήρχαν υπόνοιες περί συγκοινωνούντων δοχείων) η κατάσταση θα ήταν ήδη δραματική.
Όμως κανείς δεν μιλά για το ενδεχόμενο επεισοδίων και δράσης κουκουλοφόρων σαν όλοι να γνωρίζουν κάτι. Το τί πραγματικά θα συμβεί είναι κάτι του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες όλοι τα επόμενα 24ωρα.
Τώρα, αν βρεθεί κάποιος και μου πει πως δεν μπορεί η Αστυνομία να τα βρει με τους κουκουλοφόρους, αφού δεν γνωρίζει ποιοί είναι, θα του πω ότι έχει δίκιο. Αν βρεθεί κάποιος άλλος να μου πει πως δεν μπορεί η Αστυνομία να τα βρίσκει με τους κουκουλοφόρους, επειδή αν τους ήξερε θα έπρεπε να τους συλλαμβάνει προληπτικά πριν από μεγάλες διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών. Και αφού δεν τους συλλαμβάνει, συνεπάγεται πως δεν τους γνωρίζει..., θα του πω πως έχει δίκιο... Αν βρεθεί κάποιος και μου πει πως συνεργασία ή συμφωνία μεταξύ κουκουλοφόρων και Αστυνομίας εξισώνει τους δύο και τους καθιστά συνεργάτες εγκληματικά φερόμενους κατά των πολιτών που διαμαρτύρονται... θα του πω ότι έχει κι αυτός δίκιο.
Επειδή, όμως, η εικοτολογία (εκ του εικάζω = υποθέτω) φέρνει μεγάλες αντιφάσεις και οδηγεί εκτός πραγματικότητας, καλό είναι να κοιτάζουμε τι γίνεται όταν συναντιούνται αστυνομικοί και κουκουλοφόροι. Όσοι έχουν δει το "έργο", απορούν για το ποιοί είναι τελικά οι αστυνομικοί και τι ακριβώς ή ποιοί ακριβώς είναι οι κουκουλοφόροι.
Αλήθεια, για τους νεκρούς σε διαδηλώσεις, έχει συλληφθεί κανείς; Γίνονται έρευνες και σε ποιό σημείο βρίσκονται; Έχει αποταχθεί κανείς αστυνομικός για χρήση υπέρμετρης βίας; Έχει συλληφθεί κανείς κουκουλοφόρος (όχι βέβαια από την ομάδα των γνωστών 100) και έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη; Για όσο διάστημα το αίμα των νεκρών θα παραμένει χωρίς δικαίωση, η Αστυνομία θα αντιμετωπίζεται ως συνεργάτης (ή και εργοδότης) των κουκουλοφόρων. Όλα τα άλλα είναι για να λέγονται, να γράφονται και να... περνά ανούσια ο χρόνος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρτε ολοι οπλα οι προδότες δεν θα σταματήσουν αν δεν εξαφανίσουν την Ελλάδα.Ξέρουν ότι η ζωή τους ειναι ο θάνατός μας.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν υπαρχουν αναρχικοι. Ειναι αστυνομικοι ντυμενοι με μαυρα ρουχα ρουχα και κουκουλες που επιτιθενται στο πληθος. Οι ιδιοι τα βρηκαν με τους εαυτους τους; Ψεμματα!

Ανώνυμος είπε...

Μα και βέβαια δε θα χτυπήσουν στις 17 Νοέμβρη, αφού τώρα είναι στην κυβέρνηση ο δικός τους! Να του βγάλουν τ' όνομα ακόμη δε μπήκε! Δεν πρέπει η κυβέρνηση του ΠΑπαδήμου να ανησυχήσει τις αγορές! Το δούλεμα του κόσμου καλά κρατεί. Κανείς μας δεν έχει αμφιβολία ότι οι κουκουλοφόροι είναι μέρος του συστήματος για να αποτρέπουν τις διαμαρτυρίες του κόσμου. Κανείς τώρα πια. Το θέατρο το έχουμε δει τόσες φορές που το μαθαμε απέξω. Εξάλλου η τρομοκρατία στην Ελλάδα εμφανίστηκε από τότε που εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια μιας εξειγμένης κυβέρνησης εισαγώμενης πέραν του ατλαντικού. Ο κόσμος όμως πώς θα αντιδράσει στις 17 Νοέμβρη, για να τιμήσει επιτέλους επάξια τη μεταπολίτευση;...

Ανώνυμος είπε...

να συμπληρωσω οτι δε χρειαζεται να ειναι απευθειας συνεννοηση αστυνομιας με "κεφαλι" αναρχικων αλλά γίνεται και με μεσάζων..συνηθως χρηματοδοτη .. γκουχου γκουχου