Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με το"ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ; ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΛΙΘΙΕ! "


Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο Μπογιόπουλος ίσως να τα λέει καλά αλλά όταν βάζεις μπροστά την σημαία του κόμματος σου από την γαλανόλευκη είσαι το λιγότερο βλάκας. Κατακρίνει το καπιταλισμό, όχι ότι δεν είναι κατακριτέος, ως εδώ συμφωνούμε. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο ποιητης ότι ο κομμουνισμός είναι πετυχημένος; Την είδε την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού στην γενέτειρα του πρώην ΕΣΣΔ ή κοιμόταν. Αγνοεί ότι ο Kim Jong-il έχει.....
ξεσκίσει τον λαό του και ενώ αυτός ζει σε κότερα, ο λαός του δεν έχει ψωμί να φάει; Αν ήταν αγέννητος τότε να του θυμίσω και τον φίλο του Πωλ Ποτ με τους Ερυθρούς Χμερ που έσφαξαν το 1/3 του λαού της Καμπότζης γιατί δεν ήταν λέει κομμουνιστές. Μάθετε επιτέλους να είστε Έλληνες δεν βλέπετε ότι κομμουνισμός και καπιταλισμός είναι ουσιαστικά οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος με σκοπό την επιβολή της ΝΤΠ για να έχουν υποχείριο και σκλάβους όλη την οικουμένη;
Modestus

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι ασχετος οχι ομως επικινδυνος ισως μπουνταλας

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ-1-ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-2-ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ-3-Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

O Μπογιοπουλος και ο καθε μπογιοπουλος λειτουργουνε καθαρα κομματικα και οχι ελληνικα η πατριωτικα, εχουνε παθει "Σταλινικη αγκυλωση"...φωναζουν και ωριονται κατα της ολιγαρχιας ητς πλουτοκρατιας των τραπεζων κλπ αλλα ουτε μια φορα δεν ειπαν δημοσιως τα πραγματα με το ονομα τους!! Ποτε δεν χρησιμοποιησαν τον ορο ν.τ.π. η παγκοσμιοποιηση, η παγκοσμια διακυβερνηση, γιατί? μα γιατι απλουστατα ειναι κατ ουσια η 3η διεθνη του πατερουλη τους η οποια αναφερει μεσα ακριβως τα ιδια τερατουργηματα...την παγκοσμια κουμμουνιστικη διακυβερνηση του πλανητη...ειναι νταλε κοαυαλε!! Για αυτο και στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης που ειναι απο τους βασικους μοχλους της παγκοσμιοποιησης-διαλυσης των εθνων και της εγκαθιδρυσης της παγκοσμιας κυβερνησης ειναι υπερ και τηρουν σιγη ιχθυος και ξενοι εργατες αδερφια μας και τριχες κατσαρες...ειναι κατ ουσια απο τους πιο πιστους υπηρετες της πλουτοκρατιας και της ολιγαρχιας και της παγκοσμιποιησης τους οποιους στις κασσετες που παιζουν χρονια τωρα δηλωνουν πολεμιοι τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι έχουν συμφωνήσει λέμε να είναι στο 9% συν - πλην τα στατιστικά λάθη του συστήματος!Σήμερα έπρεπε να έχουν 35% τουλάχιστον και έχουν 10-12%!Εάν στις επόμενες εκλογές τύχει να πάρουν τη Κυβέρνηση - θα βάλουν τα κλάματα λέμε...Ο σκοπός τους είναι να φυλάνε από τ' αριστερά το σύστημα και από μπροστά τη ΒΟΥΛΗ!!!Όταν τους λες για ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σφυράνε αδιάφορα και κάνουν ότι δεν σε άκουσαν διότι τους συνεπήρε το θρόισμα των φύλων ή ότι θυμήθηκαν ένα στίχο του Λόρκα προσπαθώντας να σε μειώσουν και να σε απαξιώσουν!Είναι τόσο κομπλεξικοί που εάν στις πρώτες λέξεις που θα τους απευθύνεις δε υπάρχει "προλεταριάτο" - "προτσές" και ταξική πάλη με λίγο εργάτη δεν σου δίνουν σημασία ή παύουν να σε προσέχουν επιδεικτικά!Είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!Εάν γουστάρετε να τους πικάρετε μιλήστε τους για Ρωσία του Πούτιν και Ορθοδοξία στη μετακομουνιστική Ρωσία!!!Μιλάμε για πολλά γέλια!!!Να κατηγορήσουν δεν μπορούν (κάτι τους λέει ότι ίσως κάποιος κοντοπούτινος τους γ@μήσει) αλλά ούτε να αρθρώσουν "καλό" λόγο...Τρελαίνονται μιλάμε!!!ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥΣ":

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...!

ΑΜΑΣΗΤΟΣ είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...Κ ΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ,ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΝΕ..11.18 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι του γραφετε του ανθρώπου σας εχουν βαλει το κεφάλι οι γερμανοί στο νερό του βάλτου και σας πατανε με την μποτα στο κεφάλι και σεις τους λετε να μην χαλάσει η τσακιση του κουστουμιού.
Ρε θα τρελαθούμε εδώ πέρα.
Αι στο ανάθεμα λαμόγια εγώ δεν είμαι ΚΚΕ αλλά στην προκειμένη περίπτωση ειστε και πολύ φελλοί
Αντε να πατε να βρείτε τον Ραιχεμπαχ και να του πειτε για τους χμερ σμερ.
Αύριο θα σου πάρουν το σπιτι χοντροπαπαρα και θα σε αφήσουν να ζείς χωρίς όνειρα.
Ο Μπογιοπουλος σου εφταιξε τρομάρα σου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 2.16, τα δικά μας σπίτια θα πάρουν...
Για του Μπογιόπουλου φροντίζει το Κόμμα(ένα είναι το Κόμμα)...
Α! Και για να μην το ξεχάσω...Μόνη εναλλακτική στον Ράιχενμπαχ, δεν είναι το ΚούΚουΕ...Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να διαλέξω ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη...Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!