Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΑΡΟΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ (ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΝΤΩΣ ANTONIS)



7 σχόλια:

Pazouzou είπε...

Πολιτικος απατεωνας ητανε και ειναι απο το 1990..
Ας τον καμαρωσουνε οι ψηφοφοροι του κομματος του και ας φτυσουνε τα μουτρα τους στον καθρεφτη!!
Καλα ο αλλος ο επαναστατης ο Καμμενος που ειναι?
Μαλλον μετα τους πυρηνους λογους του εκσπερματωσε αααααβαδιστα..Κατσε λοιπον μαλακα ψηφοφορε και αυνανισου μπροστα στο χαζοκουτι του Μπομπολα και του Αλαφουζου και ολων των μπουρδελοκαναλιων περιμενωντας να αρχισει το ματς!Αληθεια νοιωθεις εθνικα υπερηφανος που ο γαβρος διελυσε την Μαρσειγ???
Αγανακτισμενοιοιοιοιοι που εισται????

Ανώνυμος είπε...

Σκέτος "βράχος"...δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε με τα καραγκιοζιλίκια του ή να κλαίμε που κάποια εκατομμύρια Έλληνες θα ξαναψηφίσουν ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 8:13 π.μ. επειδή ρώτησες για τον Καημένο, συγγνώμη Καμμένο ήθελα να πω...Πάλι με τα ψηφοδέλτια της ΝΔούλας θα είναι και ούτε γάτα ούτε ζημία.

Επαγγελματίας παπαρολογος και λαοπλάνος...επί Καραμανλή δεν ενθυμούμαι ούτε μια δήλωση του, ούτε μια...τώρα έγινε "Κολοκοτρώνης" και σε λίγο θα είναι ξανά βουλευτής της ΝΔ σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Προς αντί-ntp, για πάρτε ένα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι τον Καμμένο και ρωτήστε τον για την δεσμευτική επιστολή Σαμαρά αναλύοντας μια προς μια τις κωλοτούμπες, να δούμε τι θα σας πει αυτός ο επαναστάτης του γλυκού νερού.

Ανώνυμος είπε...

ρε τελειωμενε Σαμαρα ενα θα σου πω...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...Μαζι με τους ΠΑΣΟΚορουφιανους φιλους σου ειστε οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ....ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλήτη ! Προδότη !

maria είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ,ΑΜΑ ΞΕΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ .........