Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη κόλαφος Δ.Καζάκη στη ομάδα του anti-ntp. (Βίντεο)



Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα και σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Καζάκης στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Δάσκαλος για πολλούς Καζάκης παραδίδει μαθήματα οικονομικής ιστορίας, οικονομίας, αναλύει το...
πως εδραιώθηκαν στην παγκόσμια οικονομία οι τραπεζίτες και οι ισχυρές οικογένειες που λεηλατούν τις οικονομίες των εθνών. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις
παρασκηνιακές κινήσεις του χρηματιστηρίου, της Ένταξης της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ, την κυβέρνηση Καραμανλή - Παπανδρέου, και τον ύποπτο ρόλο της αριστεράς. Στο τέλος σε ένα δυναμικό ξέσπασμα προτείνει λύσεις που μοιάζουν εφικτές (εθνικό νόμισμα, αποδέσμευση από ΕΕ) και υπενθυμίζει το μονοπάτι που οδηγεί στην ανατροπή εν ονόματι  ΕΠΑΜ.

316 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 316 από 316   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ΕΦΤΑ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

«Περιμένω πάνω από έξι ώρες, αλλά δεν με ενοχλεί γιατί θέλω να πάρω την ευλογία της Αγίας Ζώνης», ανέφερε στην Romfea.gr ένας πατέρας που περίμενε υπομονετικά στην ουρά, έχοντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών αγοράκι.

Να αναφερθεί ότι η ουρά των πιστών έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Μόσχας μέχρι πριν από λίγο (03.40 ώρα Μόσχας), σύμφωνα με την αστυνομία ξεπερνάει τα 5 χλμ.


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

8:40 χωσε και αλλο,χωσε και αλλο.Ποιος σου ειπε οτι θαυμαζω τον καρατζαφερη?
βρωμερε κουκουλοφερε?μαζι σου,και γω δεν ανεχομαι να καταστρεφουν την κοινωνια μου μειοψηφιες 100-200 ατομων που εχουν ιδεολογια τους το μπαχαλο και την ανομια.
Μπα,δεν ηταν ρουφιανος της ασφαλειας ο πατερας μου...
Να πλενω τον στομα μου οταν μιλαω για τον καζακη?γιατι,προκειται για καναν επιστημονα εγνωσμενου κυρους?αραδιαζει αρλουμπες προσπαθωντας να ιδεολογικοποιησει αυτο το μιγμα αριστερισμου,εθνικοφροσυνης,συνομοσιωλογιας και κομπογιαννιτικων στοιχειων σε υποκουλτουρα που επικρατει σε ενα μερος,ευτυχως οχι μεγαλο της ελλαδος του σημερα,και κυριαρχει σε μερη σαν πχ αυτο το blog και πολλα αλλα,στα οποια απλα μπαινω οταν γυρναω κουρασμενος και το κλιμα ειναι γενικα βαρυ απο πολιτικης αποψης,για να μπορεσω να γελασω λιγακι.Δεν επεκτεινομαι αλλο.Καλο βραδυ

Ανώνυμος είπε...

πωπωωωω έχουν λυσάξει οι ανεγκέφαλοι,ακροδεξιοί,τσιράκια του ΛΑΟΣ και ακόμα περιμένουμε επιχειρήματα και αντίλογο σε αυτά που ακούγονται στη συνέντευαλλά τίποτα μόνο ύβρεις γιατί αυτό είναι το επίπεδό σας


επιχειρήματα πάνω στα λεγόμενα και διορθώσεις κανείς;


Λοιπόν κρυφτείτε γιατί την αποστολή σας δεν την εκτελέσατε ,δεν αξίζετε τον μισθό σας για το έργο της λασπολογίας και της υποβάθμισης κάθε ανθρωπου που λέει κουβέντες που λίγοι τολμούν να πουν

Ανώνυμος είπε...

σας καίει ο Καζάκης ρουφιάνοι της ΚΥΠ

Ανώνυμος είπε...

πωπωπω πως πονα και τσουζει ο καζακης!!! και ξερετε γιατι;; γιατι λεει ωμα την αληθεια και μονο αυτο, ειναι σαν τον μυθο της σπηλιας του πλατωνα ενας ορθονεται και λεει την αληθεια σταρατα και απο κατω ολα σχεδον τα βοδια τον βαρανε ξυπνατε ρε η τραπεζικη ελιτ θα μας παρει και τα βρακια ρεεε

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΔΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Σκηνικό Λιβύης στήνει η Δύση στην Συρία με την ενεργό συμμετοχή της Τουρκίας: Σε συμφωνία για το κλείσιμο με Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων του εναέριου χώρου της Συρίας φέρεται να έχουν καταλήξει τουλάχιστον σε πρώτη φάση ΗΠΑ, Αραβικές χώρες και Τουρκία σύμφωνα με πληροφορίες της κουβετιανής εφημερίδας Al-Rai.

Η εφημερίδα επικαλούμενη «Ευρωπαϊκές» πηγές στην Ουάσιγκτον θέλει τη εγκατάσταση ΖΑΠ να υλοποιείται από «αραβικά» και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ οι ΗΠΑ θα περιοριστούν στην παροχή λογιστικής υποστήριξης.

Οπωσδήποτε κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι αν είναι αλήθεια, καθώς η Συρία διαθέτει σαφώς ανώτερη Αεροπορία και πιο ετοιμοπόλεμη από της Λιβύης, αλλά το κυριότερο είναι ότι διαθέτει αντιαεροπορική άμυνα που ενέχει κινδύνους υψηλών απωλειών για όποια κράτη συμμετέχουν στην ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

Πέρα από αυτό, υπάρχει και ο παράγων Ρωσία. Μέσα σε δύο εβδομάδες από την απόπλου του ρωσικού Στόλου από τα λιμάνια του Βόρειου Ωκεανού, μπορεί να βρίσκεται στις ακτές της Συρίας. Πόσο εύκολο είναι για τους Δυτικούς να κάνουν κάτι χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας; Εκτός και αν έχει συμφωνηθεί η αλλαγή ηγεσίας σε ανώτατο επίπεδο...

Η επιχείρηση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας θα έχει ως στόχο την εξουδετέρωση των «κινήσεων» του Στρατού της Συρίας όπως και την αδρανοποίηση του των δραστηριοτήτων του «Προεδρικού Παλατιού», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ότι αφορά τον έλεγχο και τη διοίκηση των στρατευμάτων.

«Ο Στρατός της Συρίας μπορεί να παραλύσει μέσα σε 24 ώρες» φέρεται πως είπε σχετικά πηγή στην Al-Rai.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε! Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης Αντώνιος


Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.
“Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας ¨μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα…¨ κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε…
Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του ¨πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!¨, προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά…
Όταν τον ρωτήσαμε ¨τι είδες Δέσποτα;¨ με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, ¨όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!¨ και το επανέλαβε πολλές φορές ”εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…” εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς… Τον ξαναρωτήσαμε ¨τι άλλο είδες Δέσποτα;¨ και μας είπε ¨θα σας πω μετά…¨ αλλά μετά εκοιμήθη…”
Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου…

Σύντομο βιογραφικό, ἀπὸ τὰ Δίπτυχα τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ἔτους 2005.
Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου καὶ Σιατίστης κ. Ἀντώνιος Κόμπος ἐγεννήθη τῷ 1920 εἰς Ἄργος Ἀργολίδος. Ὑπῆρξε ἀπόφοιτος τῆς Μαρασλείου Παιδαγωγικῆς Ἀκαδημίας Ἀθηνῶν καὶ τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν. Μετεξεπαιδεύθη εἰς τὰ Πανεπιστήμια Ὀξφόρδης καὶ Παρισίων. Διετέλεσε καθηγητὴς καὶ Διευθυντὴς Ἱερατικῶν Σχολῶν. Κατὰ τὰ ἔτη 1971-74 ὑπηρέτησεν ὡς Ἱεροκήρυξ εἰς τὴν Ἱερὰν Μητρόπολιν Αἰτωλίας καὶ Ἀκαρνανίας. Διάκονος ἐχειροτονήθη εἰς τὰς 3.12.67, πρεσβύτερος δὲ εἰς τὰς 4.12.67. Τὴν 23ην Μαΐου 1974 ἐξελέγη Μητροπολίτης Σισανίου καὶ Σιατίστης. Ἐξέδωκεν ἀξιόλογα ἐπιστημονικὰ ἔργα. Ἐδημοσίευσε βιβλιοκρισίας καὶ ἄρθρα ἐποικοδομητικὰ εἰς διάφορα περιοδικά. Ἐκοιμήθῃ ἐν Κυρίῳ τῇ 17ῃ Δεκεμβρίου 2005.



ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.00mm ρε μεγαλε ξερεις τι ειναι η νεα ταξη και τι πρεσβευει;; η εχεις -λογω εκπαιδευσης- σκατα στο κεφαλι;; η νεα ταξη προσταζει ισχυρη κεντρικη παγκοσμια τραπεζα και ανυπαρτκτες χωρες-κρατη που ακουσες να λεει ο καζακης κατι τετοιο; σε κατι ζωα σαν και εσενα αξιζει να εχουν τον ΓΑΠ προθυπουργο ρεεε σουργελο

Ανώνυμος είπε...

7.56
Tις μπαρουφες, τις λες εσυ.
Και φυσικα το ονομα Ροτσιλτ προερχεται απο το Roth και το Schild, που σημαινει κοκκικο και ασπιδα στα γερμανικα, γιατι εβραιοι της Γερμανιας ηταν τοτε, πριν μετακομισουν στην Αγγλια.
Τωρα στα μοντερνα γερμανικα το κοκκινο γραφεται rot διχως το h, η ασπιδα παρεμεινε.

Αν τωρα οι Ροτσλιντ γραφουν καπως διαφορετικα το ονομα τους, λογικο δεν ειναι μετα απο τη μετακομιση στην Αγγλια;

Οσο για τα υπολοιπα, που γραφεις, ειναι το ιδιο ασχετα, οσο με το σχολιο σου για το ονομα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.
ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΗ ΤΖΙΖ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.

ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ F-16 ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ


Τουρκικές παραβιάσεις: Επάνοδος στις εμπλοκές
22-11-2011 18:49:15


Επανήλθε σήμερα η τουρκική Αεροπορία στις εμπλοκές στο Αιγαίο ύστερα από μια μικρή «ανάπαυλα», όχι ως προς τις παραβιάσεις –καθώς αυτές συνεχίστηκαν κανονικά- αλλά ως προς τις εμπλοκές.

Έτσι πιο συγκεκριμένα ένας σχηματισμός της τουρκικής Αεροπορίας αποτελούμενος από 8 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 4 έφεραν οπλισμό πραγματοποίησαν σήμερα 2 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ), μια παράβαση του FIR Αθηνών ενώ σημειώθηκε και μια εμπλοκή. Η τουρκική δραστηριότητα εξελίχθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ.
ΝΑ ΣΑ ΔΩ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ,ΠΟΥ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΙΠΕ 5 ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΤΙΛΕΣ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ, ΠΛΥΝΤΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ;; Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ! ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΛΕΕΙ Τ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΠΕΛΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI KAΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΗ ΕΘΝΟΣ... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.... ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΡΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλωση Καζακη:

,,...εδω η Ελλαδα δεν μπορει να αφομοιωσει τη νεολαια της, θα αφομοιωσει τους μεταναστες;,,

Λεγεται αυτο απο καποιον που θελει να κρατησει εδω τους μεταναστες;

Ειναι υπερ της καταργησης της συνθηκης Σενγκεν και της Λισαβωνας. Τωρα λογω αυτων των συνθηκων, η Ευρωπη μας υποχρεωνει να τους κραταμε εδω, γι αυτο η Ιταλια μας τους γυρναει πισω και δεν τους αφηνει η Αστυνομια να φυγουν απο Πατρα ή Ηγουμενιτσα.

Ειναι υπερ των εθνικων συνορων και της οργανωσης της παλλαικης αμυνας. Ολοι να ξερουν να χειριζονται οπλα και να χουν οπλισμο και σφαιρες στο σπιτι, ολοι να ναι οργανωμενοι. Κατεβαζει ο Τουρκος στρατο, οταν ολος ο ενηλικος πληθυσμος ειναι οπλισμενος;

Ο Καζακης δεν μιλαει για εθνικα θεματα; Οταν ηταν ο μονος που φωναζε στην αρχη για την υπογραφη και την καταλυση της εθνικης μας κυριαρχιας με τη δανειακη συμβαση, οταν ολα τα κομματα στη βουλη το χουν κανει γαργαρα; Οι μονοι που το λενε μεμονομενα διχως στηριξη απο το κομμα τους ειναι ο Λαφαζανης και ο Καμμενος.

Πρωτα σβηνεις το χρεος, ανακτας την εθνικη σου κυριαρχια και μετα λυνεις ολα τα υπολοιπα προβληματα σου.

Οταν εισαι χρεωμενος και εχεις απεμπολυσει ανευ ορων και αμετακλητα την εθυικη σου κυριαρχια και ασυλια με την υπογραφη της δανειακης συμβασης, τι προβληματα θα λυσεις; Αφου αλλοι κανουν κουμαντο, δεν τους ενδιαφερει τους Ευρωπαιους οι λαθρο εδω. Ισα ισα, οπως εχω ακουσει και το Καζακη να λεει: ,,...να τους βρασω τετοιους συνεταιρους, που μας εχουν καταντησει το σκουπινοτενεκε της Ευρωπης κρατοντας εδω με τις συνθηκες ολη τη φτωχολογια που ξεβραζει το Αιγαιο...,,

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ενδιαφερεται να ακουσει ομιλιες του καζακη με ρωτησεις κοινου να παει στο σαιτ Epam hellas, εχει web.tv για να ακουσει και να μαθει πραγματα, που θα τα ακουσει πρωτη φορα.

Ανώνυμος είπε...

βρειτε οποιονδηποτε οκονομολογο και ρωτηστε. Ολο οι καθηγητες Οικονομικων στην Κρητη γελανε με τον Καζακη που βρισκει στο Ιντερνετ νουμερα που ταιριαζουνε και τα κολλαει οπως γουσταρει (sic σε παραδοση τελευταιου ετους στο Οικονομικο ρεθυμνου). Παιδια ο παραπανω εχει δικιο απλα τα λεει λιγο τσατισμενα. Και εμεις ακουγαμε καζακη, εως οτου ρωτησα συναδελφους μεταπτυχιακους του Οικονομικου ομως και ολοι ανεξαιρετως (και Κνιτες , Πασπιτες Δαπιτες πιο παλια) συμφωνησαν οτι δε στεκουν αυτα τα νουμερα και ο συσχετισμος. Ξυπνηστε....

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΧΑΦΤΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ. ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ -ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ Ο ΑΔΌΛΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΡΑΔΙΟ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ 'Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ). TA MEDIA ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΩΝ;
ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ.ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΙΘΑ,ΕΙΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΙΤΕ ΕΠΑΜ,ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΑΡΓΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ;
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.
Ε! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΖΑΚΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Το επαμ δεν ειναι κομμα. Εχει 5 σημεια για τα οποια παλευει. Ο καθενας, κρατοντας την κομματικη του ταυτοτητα και ιδεολογια, μπορει να παλεψει με το Επαμ, αν συμφωνει στα 5 σημεια. Οταν επιτεχθουν οι στοχοι το Επαμ θα διαλυθει. Το επαμ δεν μαζευει προβατα στο μαντρι, το επαμ φτιαχνει ενεργους πολιτες, γι αυτο εχετε σκυλιασει. Οι αφυπνυσμενοι και ενεργοι πολιτες ειναι κινδυνος για το συστημα και τα προδοτικα κομματα της Βουλης.

Ανώνυμος είπε...

11.12
Φυσικο ειναι να του ριχνουν λασπη, αφου ξεφτιλυσε εναν δικο τους στο Κρητητιβι, την ανοιξη στην εκπομπη του Σαχινιδη. Στο γιου τιουμπ υπαρχει η εκπομπη και τα σχολια απο κατω στολιζουν τον καθηγητη του Οικονομικου. Χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

KAIEI KAI TZOYZEI O KAΖΑΚΗΣ; ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ, Ε;

ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΕΙΝΑΙ 100% ΣΩΣΤΟΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:05 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΛΑΟΣ,ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ,ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ;TOY ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ.ΑΣΠΡΟ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟ Ο ΑΛΛΟΣ.ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝΕ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΩΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:17.TO 1996 O ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

http://www.youtube.com/watch?v=KUwC-3NwQMc&feature=related

ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:17,
Και εγώ σε ότι έχει προβλέψει είμαι 100% σωστός. Θα με προτιμήσεις;;
Δεν είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.
ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΧΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ;
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ;

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ο 12.38
" έχω προβλέψει" εννοούσα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ-ΕΡΧΕΤΑΙ.ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.



Ο Συριακός στρατός αντιπαρατάχθηκε στα τουρκικά σύνορα


Δαμασκός.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass ο στρατός της Συρίας αντιπαρατάχθηκε στις περιοχές που συνορεύουν με την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται ο στόχος είναι να αποτραπεί η «τουρκική απειλή» για επέμβαση στην πόλη Ντζισρ ας Σουγκούρ.

Οι επιχειρήσεις στην περιοχή βόρεια της επαρχίας Ιντλίμπ συνεχίζονται για τρίτη μέρα.

Ο συριακός στρατός ανέλαβε δράση και στην επαρχία Χομς.

Το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana ανέφερε ότι έχουν συλληφθεί 58 μέλη παράνομων ομάδων.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Δημήτρη . Είσαι μεγάλος πατριώτης !!!
Είμαστε μαζί σου !!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στο αντι νεα και στον Καζάκη για την συνέντευξη,λύσαξε η ΚΥΠ στα σχόλια

και όσο για αυτόν 11.22 που είπε ότι γελάνε οι οικονομολόγοι στην κρήτη μαζί του,να δει την εκπομπή στο κρήτηtv που ο δεύτερος οικονομολόγος όχι μόνο δεν αρνούνταν τα νούμερα που ανέφερε ο Καζάκης ,αλλά δεν μπορούσε να αντικρούσει τα επιχειρήματά του ,το ποιος γελάει με ποιόν το είδαμε ,οπότε κόψτε την λασπολογία
χωρίς επιχειρήματα να αντικρούσετε τις προτάσεις του δεν πείθετε κανένα

Ανώνυμος είπε...

σωστός 11.01 ,πολλοί μιλάνε χωρίς να έχουν ακούσει ομιλίες του,κρίμα γιατί είναι μεγάλη ανευθυνότητα κάτι τέτοιο ή χειρότερα δολιότητα

Ανώνυμος είπε...

11.22 αυτοί οι οικονομολόγοι που λες ότι γελάνε με τον Καζάκη, είναι αυτοί που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια,οπότε πες να τον ακούσουν και αυτοί, μήπως μάθουν τίποτα ή να κάνουν τουμπέκα γιατί τα είδαμε τα χάλια τους και την ανικανότητά τους
χαχαχαααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Έχω να πω κάτι σε αυτούς που κοροιδεύουν εμάς που λέμε για τα τρίγωνα.. τα μασωνικά σύμβολα δηλαδή όχι κανένα απλό τρίγωνο. Εδώ βγάζουν μάτι!! Σε αγριεύει και μόνο που το αντικρύζεις αν έχεις ιδέα από αυτά..
Λέτε ότι δεν έχουμε επιχειρήματα να αντικρούσουμε τον Καζάκη και λέμε για τα τρίγωνα..
Μα δεν θέλουμε να τον αντικρούσουμε.. δε το είχαμε σκοπό.. Δε λέμε ότι δε τα λέει καλά..
Αν και από ότι είδα εδώ από σχόλια αναγνωστών είναι και άλλα πράγματα στην ιστορία και γενικά που δε τα λέει... ή δε τα λέει όπως ακριβώς είναι..
Αν δεν έχουμε διαβάσει, αν δεν είμαστε ενημερωμένοι εμείς οι ίδιοι, αν δεν έχουμε διασταυρώσει στοιχεία ας μη βιαζόμαστε να πιαστούμε από πρόσωπα και να τους κάνουμε Θεούς!

Τέλος πάντων.. άκουσα την συνέντευξη και τη βρήκα πολύ καλή με την πρώτη ματιά..
ΑΛΛΑ!!!Τα σύμβολα και τα τρίγωνα και το άλλο ναι που παραπέμπει σε πεντάλφα με προβλημάτισαν πολύ....!!
Χάρη σε αυτό το φόντο έψαξα τα σχόλια, έκανα και εγώ, και να είναι καλά οι φίλοι αναγνώστες που με τα σχόλιά τους και τα λινκ που βάλανε μας ξυπνήσανε!!! Με κάνανε να δω και την άλλη πλευρά του νομίσματος για το θέμα Καζάκη αλλά και του κάθε Καζάκη που μπορεί να εμφανιστεί ως σωτήρας.. γιατί μέχρι τότε ομολογώ πως τον θεωρούσα αληθινό.. ότι λέει αλήθειες και είναι πατριώτης.. Που αλήθειες λέει ναι.. αλλά τελικά ποιοι είναι οι σκοποί του? Και πόσο ανιδιοτελής είναι?
Τώρα όμως την ψιλιάστηκα..
Θα είμαι πλέον πολύ υποψιασμένη και καχύποπτη...

Δείτε λίγο παραπέρα και εσείς και μην κοροϊδεύετε με αυτά... Μην τα θεωρείτε απλά θεωρίες συνωμοσίας.. Αυτό θέλουν "αυτοί"... Μόνοι τους τα αποκαλύπτουν.. Δεν τους νοιάζει.. γιατί ξέρουν πως οι περισσότεροι δε θα τα πιστέψουν...
Έτσι και αλλιώς ελέγχουν τα πάντα και αυτά που είναι να γίνουνε θα γίνουνε και σύμφωνα με τις προφητείες...
Αλλά ας μη φαγωθούμε και μεταξύ μας!!! Έτοιμοι για εμφύλιο φαίνονται κάποιοι εδώ μέσα.. Και είναι κρίμα.. Είμαστε όλοι Έλληνες και μας κάνουν θύματα κάθε φορά με διάφορους τρόπους αυτοί που μας πολεμούν.. μας βάζουν να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και να μένουμε πίσω τελικά...

Και μια ερώτηση σε εσάς που κοροιδεύετε για τα σύμβολα στο φόντο και στην σημαία του ΕΠΑΜ..
Ας πούμε πως αυτά είναι ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας για τα μασωνικά σύμβολα κλπ και όλοι αυτοί που τα λένε ηλίθιοι...
Παρεπιπτόντως εδώ το ΑΝΤΙ ΝΤΠ έχει κάνει πολλές φορές αναρτήσεις για αυτά τα σύμβολα και άλλα σχετικά....
Και αναρρωτιέμαι πραγματικά γιατί διαλέξανε το συγκεκριμμένο φόντο στην συνέντευξη.. και γιατί ο Καζάκης στο σήμα του ΕΠΑΜ έχει το τρίγωνο στον κύκλο? Υπάρχει κάποιος λόγος να είναι εκεί? Είδατε πουθενά εσείς να ξεφυτρώνει γιατί έτσι θέλει ένα τρίγωνο στην μέση από κάτι άλλο??? Δηλαδή έτσι του ήρθε του γραφίστα αγαπούσε τη γεωμετρία και είπε.. κάτσε να βάλουμε και ένα τρίγωνο εδώ ομορφαίνει το τοπίο!!! Και γιατί ως πατριωτική οργάνωση δεν έβαλε την ελληνική σημαία να κυματίζει εκεί στη μέση και έβαλε ένα τρίγωνο που όλως τυχαίως κάποιοι ηλίθιοι λένε οτι είναι σύμβολο των ιλλουμινάτοι..
Δηλαδή υιοθέτησαν τα σύμβολα ηλιθίων??? Είναι πιο ηλίθιοι αυτοί?
Ή μήπως είμαστε εμείς ηλίθιοι αν το προσπεράσουμε αυτό??? Ε??? Ρωτάω...
Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση? Με επιχειρήματα όμως?? Όχι βρισιές και εξυπνάδες...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά απο το anti-ntp.blogspot.com. Πολύ ωραία συνέντευξη. Ο Καζάκης άλλη μία φορά απολαυστικός και ζωντανή εγκυκλοπαίδια! Καθ' όλη την διάρκεια αναρωτιόμουν απο που αντλεί όλη αυτή τη δύναμη και απάντησε τόσο ωραία στο ερώτημά μου όταν μίλησε για τα παιδιά του. Πιστεύω στον Καζάκη. Φοβάμαι τους εαυτούς μας σε περίπτωση κυβέρνησης τύπου Καζάκη γιατί έχουμε μάθει αλλιώς τόσα χρόνια και το καλό θα μας φανεί κακό..όπως φοβάμαι το σάπιο σύστημα που θα κάνει τα πάντα για να ρίξει μία οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα είναι κατά των τραπεζών και της κερδοσκοπίας. Τέλος θα πρέπει κάποιος να μετρήσει πόσες φορές ανέφερε την λέξη "λαός". Αυτό δείχνει πολλά..και ρε παιδιά ακόμα και κάποιο λάθος να έκανε ο άνθρωπος σε κάποιο νούμερο(που αμφιβάλλω) ή οτιδήποτε μην κοιτάτε το δέντρο..

Ανώνυμος είπε...

Εχουν γίνει 235 σχόλια .Νομίζω ότι εχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.Χωριό που φαίνεται κολαουζο δεν θέλει.Ο σπόρος έπεσε και τα αποτελέσματα εμφανή.Εχει οργώσει την Ελλάδα δεν σταματάει και ούτε θα σταματήσει.Εξ άλλου οπως είπε την Δευτέρα 21/11 το βράδυ στην Κατερίνη στο κατάμεστο απο ανθρώπους όλων των ηλικιών συνεδριακό κέντρο Γονεων και κηδεμόνων,[ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ]
ημουν και εγώ εκεί 500 περίπου άνθρωποι αγρότες εργάτες καθηγητές δικηγόροι νέα παιδια ανδρες γυναίκες
παρεπιπτόντως και δύο πρώην βουλευτές της Ν.Δ.ηλθαν και ακουσαν τον Δημήτρη επι 1 ώρα και 45 λεπτα χωρίς να φύγει κανένας χωρίς καμμιά διακοπή εκτος απο χειροκροτήματα,ηλθαν να ακούσουν ιστορία των χρεοκοπιών της Δύσμοιρης Πατρίδας μας και περνάει ο Ελληνικός λαός.
Κανείς δεν τον αμφισβήτησε εκεί γιατί πάντα μιλάει με στοιχεία μιά και έχει το χάρισμα ναναι το μυαλό του μια μεγάλη επιστημονική βιβλιοθήκη.Ευτυχώς και μας προέκυψε ο Δημήτρης, ένας αυθεντικός άνθρωπος χωρίς έπαρση χωρίς αλαζονεία ένας αυθεντικός λα'ι'κός Πατριώτης.Για την ιστορία η ομιλία και οι ερωτήσεις κοινού ολοκληρώθηκαν γυρω στις 10.30μμ μετα ακολούθησαν τα συνηθισμένα πηγαδάκια.Έφυγε στις 1.30 το πρω'ί' γιατί στις 12.00 την άλλη μέρα είχε εκπομπή με τον Κακλαμάνο στο ράδιο 9.(Να τον ακούτε καθημερινά)
Αυτός είναι ο Δημήτρης Καζάκης από την Καλαμάτα,ο από Μηχανής Θεός.Νάναι καλά

Ανώνυμος είπε...

3:10 Πληρώνεσαι με την λέξη ή με την ώρα;; Nα υποθέσω μάλλον με τη λέξη;;

Ανώνυμος είπε...

2.43
Σήμερα λόγω κούρασης κοιμήθηκα νωρίς δυστυχώς ξύπνησα πριν λιγο και ξενυχτάω μαζί σου.Τό ξανάγραψα 2 φορές αυτή είναι τρίτη φορά.
Οι ιδιοκτήτες αυτού του μπλογκ είναι νέα παιδιά,αγωνιστές το δείχνουν καθημερινά, λεβέντες πραγματικά Ελληνόπουλα.
Εκλεισαν ραντεβού στον Καζάκη σε μια ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ όπου και του πήραν την συνέντευξη.
Ρε παιδιά για τόνομα του Θεού τι να λέμε τώρα ότι ο καφετζής είναι μασώνος; θα γελάει και ο κάθε πικραμένος.
Μια συμβουλή φίλε μου.Νέος άνθρωπος είσαι,Μη κάθεσαι να σου καίνε το μυαλο κάτι τσαρλατάνοι απατεώνες και φασιστόμουτρα τύπου Λιακόπουλου,αμαρτία είναι το γαμημένο,και συνάμα σας τα παίρνει χοντρά το λαμόγιο,κρίμα δεν είναι;Ακου τον Καζάκη να αποκτήσεις γνώση που δεν την πήρες στο σχολείο και μη ασχολείσαι με την ταπετσαρία της καφετέριας.Καλά δεν λέω.
γιά σου.

Ανώνυμος είπε...

3.24
Εγώ πεινασμένε κουρελή βλάκα πληρώνομαι από την εργασία μου και πληρώνομαι με χρήμα που ούτε στα ονειρα σου δεν πρόκειται ποτέ ου να δεις.
Ειμαι πλοίαρχος ΕΝ εν ενεργεία και πλοιαρχεύω 18 χρόνια σε ποντοπόρο ναυτιλία τα περισσοτερα σε Tankers αλλά έχω εμπερία και σε containers Ξεμπαρκάρησα πριν 20 ημέρες και ανοιξε τα βρωμερά αυτιά σου ο μηνιαίος μου μισθός ήταν 20.000 USD συν το bonus των 20.000 USD που πήρα από τους CHARTERERS με την απόλυση μου.
Μάλλον αυτός έχει την ανάσγκη μου και όχι εγώ την δικιά του γιατί απ ότι μαθαίνω δεν είναι και τόσο ευκατάστατος.Σε ότι αφορά αυτά που λέει ο Καζάκης πιστεύω ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας.Και για να τελειώνουμε εσύ
έχεις αναρωτηθει ποτέ πόσο μαλάκας είσαι;

Ανώνυμος είπε...

3.57

Έλα εντάξει.. γράψε λάθος. Περισσότερο πλάκα έκανα, δεν ήταν στις προθέσεις μου να προκαλέσω κανέναν εκνευρισμό :)
Απλώς μου φάνηκαν τα γεγραμμένα σου παραπάνω, ελάφρως υπερβολικά από άποψη ύφους και αριθμών λέξεων στις 3 η ώρα το πρωί.
Όσον αφορά τον Καζάκη θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου- μέχρι νεωτέρας.
Χαιρετώ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Καζακη, ετσι, συνεχισε και εεμεις μαζι σου.
Αμα σε βριζουν δεξιοι κι αριστεροι, σημαινει πραττεις σωστα.

Και οσο για εναν παραπανω, που ρωταει, πως γινεται να συνεργαστουν στο Επαμ ατομα διαφορετικης ιδεολογιας, γινεται ρε φιλε. Το επαμ προτασσει 5 σημεια μονο, σ αυτα συμφωνουν ολοι. Μολις τα καταφερουμε, το επαμ διαλυεται.

Δεν ειναι κομμα, ειναι απελευθερωτικο μετωπο. Δεν ειναι μαντρι για προβατα. Οποιος γουσταρει μαντρι, υπαρχουν τα προδοτικα κομματα της βουλης, που τα χουν κανει ολοι πλακακια μεταξυ τους και μας πανε κατα διαολου, κοιτωντας μονο τη τσεπουλα και την καρεκλιτσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά για την συνέντευξη.επιτελείτε έργο.μοιραστείτε το όλοι παντού να το δεί ο κόσμος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2012 !

Ανώνυμος είπε...

3.33 εχεις απόλυτο δίκιο και να συμπληρώσω, άσχετα από τις διάφορες αλήθειες που έχει πει, ότι ο Λιακοπουλος-είναι διασταυρωμένο απο εργατες του χωρου- ΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, λοιπον τερμα τα ψεμματα οι μασκες εχουν πεσει πλεον, διαλεχτε πλευρα πατριδα η λαμογια;.

Ανώνυμος είπε...

akouste kai enan anthrwpo re blhmata na sas pei ti akribws ginete sth xwra....yparxoun akoma antrwpoi pou milane gia karatzaferh.....

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει ο ανθρωπος! Και να φανταστειτε η συνεντευξη αυτη στο Ιντερκοντινενταλ δοθηκε το Μαιο του 2011. Μυαλο ο τυπος, μιλαει 2 ωρες διχως χαρτια. Τωρα αν εκανε λαθος σε μια χρονολογια , σιγα το θεμα. Τοσα και τοσα αλλα ακραδαντα στοιχεια που εδωσε, γιατι τα πςερνατε μερικοι ντουκου και πιανεστε απο τη τριχα;
Αυτοοργανωθειται!!!

MacGyver © είπε...

Τον «τίτλο», του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης, δίνουν οι Financial Times, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση. Κατατάσσεται τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας και 18ος στο πολιτικό κριτήριο.

Όπως εξηγούν οι Financial Times, οι σχέσεις του με τους ξένους δανειστές της Ελλάδας πάγωσαν όταν επιχείρησε να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία που είχε κάνει ο προκάτοχός του.

Υπό τον κ. Βενιζέλο, πέρασαν σκληροί νόμοι, αλλά εφαρμόστηκαν λίγες μεταρρυθμίσεις, τονίζει η βρετανική εφημερίδα. Ως αποτέλεσμα των καθυστερήσεων στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, η Ελλάδα θα χάσει το στόχο για το έλλειμμα του 2011, με απόκλιση περίπου 1,5-2 ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα είναι «Ενεργητικός και φιλόδοξος, που ωστόσο δεν του αρέσουν οι λεπτομέρειες, ειδικά τα νούμερα».

Πρώτος στη φετινή κατάταξη των FT βρέθηκε ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Anders Borg. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης έρχεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble.

Ανώνυμος είπε...

ακούστε καθημερινά την εκπομπή του, στο ράδιο 9 12.30 με 2.00,είναι απίστευτες και δίνουν την ευκαιρία στον ακροατή να παρέμβει και να κάνει ερωτήσεις ή να δώσει πληροφορίες για καταστάσεις,σκάνδαλα...κτλ
πολύ καλή συνέντευξη,αξίζει να αφιερώσετε χρόνο

Ανώνυμος είπε...

7.56 καλος μαλακας εισαι βοδι ε βοιδοκεφαλη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΟΧΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ Η ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποστηρίζω το ΛΑΟΣ και γενικώς κανένα κόμμα.

http://www.youtube.com/watch?v=Vlt26afwcs8

Ανώνυμος είπε...

σας καίει ο Καζάκης ,
αλλά εκτός από ύβρεις και φανατισμό δεν ακούω κάποιον να προτείνει ένα διφορετικό μοντελο οικονομικό και τρόπο διαχείρησης του χρέους ή να επιχειρηματολογήσει ενάντια σε κάτι που είπε συγκεκριμένο,
όχι γενικολογίες του στυλ ''αντε ρε ,τι μας λες ,βλακείες κτλ'' όπως σχολιάζουν τα 15 χρονα

Ανώνυμος είπε...

3.28
Μακάρι νάξερες τί λες.Τό μόνο που έχει επαναλάβει πάνω από 100 φορες ότι οι καταθέσεις κινδυνεύουν.Εσύ δεν τον έχεις ακουσει γιατί δεν δεν έχεις μάθει νακούς.
Δικάιοωμα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ΕΧΕΤ ΙΔΕΑ ΠΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΥΡΑΨΩ; ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ GAY ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ . ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ )ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

3:52 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ;
Ο 3:28 EIMAI.

ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ.
1.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
2.ΔΕΣΜΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ.
3.ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΛΒΑΝΟΙ,ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
4.ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
5.ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ.
6.ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
7.ΕΞΟΠΛΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.
8.ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
9.ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
10.ΔΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 4:10 ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ.ΜΑΓΚΕΣ HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ.ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΛΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

NIKOS είπε...

Οι Μερκελοσαρκοζίδες, ας δούνε την πραγματικότητα με λίγη φαντασία και πάντως έξω από την λογική των εγκυκλοπαιδειών. Υπάρχει το προηγούμενο της Ιαπωνίας τη δεκαετία του 90, που την έθεσε στο περιθώριο της ηγεσίας της παγκόσμιας οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

4.20 αυτά που λες για πολυθνικές τα έχει πει
όταν έλεγε για την trustoποίηση της αγοράς,

όπως και για τους επιστήμονες μας, που έφυγαν στο εξωτερικό είπε χθες μάλιστα

όπως και για την άρνηση του χρέους,

όπως και για την έξοδο από την Ευρωπαική ζώνη

και για εθνικό νόμισμα

και για έλεγχο της κίνησης κεφαλαίων με εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών

οπως και για βαριά φορολογία για τα κεφάλαια που έφυγαν έξω

όπως και για αναβάθμιση της παιδείας (είπε να ξαναγραφούν τα βιβλία και όχι από ηλίθιους ώστε να μην παράγουν ζώα νεοέλληνες έτοιμοα δουλικά)

όπως και την εκμετάλευση του ορυκτού πλούτου

αλλά πιο πολύ της γεωστρατιγικής θέσης μας ,του ήλιου και της θάλασσας μας
και πολλά βαριέμαι να γράφω .......


Αρκεί να τον έχεις παρακολουθήσει συστηματικά και όχι επιπόλαια

άρα δε μας λες και τίποτα καινούριο

το μόνο που δε μας λες είναι πως θα πάρεις την εξουσία ,με όπλα;
γίνεσαι σαν τον αστακό λες, και σε μια ώρα μας την πέφτει όλη η cia σου λέω εγώ
Δηλαδή περιμένεις ένας οικονομολόγος να βγει επίσημα και να πει πάρτε καραμπίνες τώρα, να πάρουμε εξουσία ;χαααααα,έλεος με την ανωριμότητα μερικών ,ούτε οι πιο γραφικοί δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις

Είσαι πολύ ηλίθιος αγορίνα μου,


γι αυτό τουμπέκα γιατί επί της ουσίας δεν έχεις τίποτε να πεις


σας καίει ρε ο Καζάκης ,αλλά τον πούλο έχετε πάρει

Ανώνυμος είπε...

έχετε λυσάξει έμμισθα φασισταριά με τον Καζάκη ,ξίδιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

4.20 και μετά ξύπνησες,οι μασόνοι σε τρώνε για πλάκα σε ένα βράδυ

Ανώνυμος είπε...

4:57 αγορινα μου για τα λαθροορκ κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο.για τους εβραιους που δεν πληρωνουν κανενα φορο ουτε μια λεξη.
για την μασονια που ελεγχει τα παντα,μη τζιζ κακα.
θα αφησουμε λεει ο καζακης τον αλβανο με 300 ευρω να πεινασει.οχι ρε παιδια! δωσ'τε του και αλλα.

δειτε απο το 5:50 που το λεει ο ιδιος
http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

Ανώνυμος είπε...

5:02 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Ο 4:20 EIMAI

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ.
ΜΟΛΙΣ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.
ΜΟΛΙΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΝ ΡΙΞΑΝΕ,ΜΟΛΙΣ Ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ.
ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
ΠΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!


Οι Εβραίοι με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!
Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΖΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΡΑΔΙΟ9 http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3760&prodId=5&prodId=5 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=423500&cid=6

Υπέγραψε με τα χέρια ψηλά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011, 15:43

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης και έπειτα από την κορύφωση των πιέσεων που ασκήθηκαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έστειλε επιστολή προς την Κομισιόν, την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., στην οποία υπογραμμίζει την αποδοχή, εκ μέρους του, του προγράμματος δανειοδότησης της 26ης Οκτωβρίου καθώς και του πλαισίου της αυστηρής εφαρμογής του.

Στην επιστολή δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της δανειακής συμφωνίας ούτε ζήτημα ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

Σε ένα σημείο χρησιμοποιείται η λέξη «τροποποίηση», αλλά για δευτερευούσης σημασίας ζητήματα, ενώ σε άλλο σημείο ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι η Ν.Δ. είναι προσηλωμένη στην εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας και μάλιστα «αυστηρά εντός του πλαισίου που προβλέπει το πρόγραμμα».

Ανώνυμος είπε...

Μία σ α τ α ν ι κ ή σκευορία καί πάλι εξυφαίνεται,κατά τού
Ελληνικού λαού!
Πολιτικοί μέσα ενημέρωσις,Ο Λ Α
Βυσοδομούν,υπέρ τής
Νέας επαχθούς σ κ λ α β ι άς!
Η υπογραφή φ α ν τ ά ζ ε ι Ω Σ Σ.Ω.Τ.Η.Ρ.Ι.Α,
Ενώ πρόκειται για το Π Ω Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ3!!!
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΩΝ Ε Ι Π Ε!!!!!!!
-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!
=ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Α Θ Λ Ι Α ..Ο Ρ Γ Α Ν Α,
ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,
ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ!!!!
-ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
Β Λ Ε Π Ε Ι ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
-Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ,Ε Ξ Ω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,
[ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΧΡΗ/ΡΙΟΥ ΤΑ 200 δις,
ολα ηταν ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ].
-Δ Ε Ν ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!
-Δ Ε Ν ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Σ Κ Λ Α Β Ι Α!!
-ΣΤΟΝ Α Γ Υ Ρ Ι Σ Τ Ο ...Ο Λ Α ...ΤΑ ...
Χ Α Μ Ε Ρ Π Η ...Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Α
ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.09 λυσσάξατε αλλά δεν βλέπω αντίλογο στα οικονομικά
,το πόσο αγράμματοι , αμόρφωτοι , εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι είναι όσοι επιτίθενται στον Καζακη δεν περιγράφεται !!!

φασισταριά, ξίδι, τον έχετε πιει με τον Καζάκη και λέτε για λαθροορκ, ,ενώ έχει μιλήσει και γι αυτό, βλέπε την πρώτη ομιλία ΕΠΑΜ


οπότε γλυκό αγόρι τον πούλο και ψιλοκομμένο
το έχετε χάσει όπως βλέπεις το θέμα όσο και να προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη κάθε φορά

Ανώνυμος είπε...

τρομερή συνέντευξη,την προωθώ σε όσους ξέρω

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη δώσε κι άλλο ,είσαι χωρίς αντίπαλο


γιατί όλοι εσείς που διαφωνείτε, δεν τηλεφωνείτε στο ραδιο9 την ώρα της εκπομπής να μιλήσετε ;

είναι το πιο απλό,
για να δούμε μετά, ποιοι είναι οι τσάμπα μάγκες που βρίζουν ανώνυμα στα σχόλια


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

270 σχόλια, Καζάκη πας πολύ καλά ,ενοχλείς πολύ κόσμο και αυτό είναι καλό ,συνέχισε τον αγώνα και εμείς μαζί σου

Pythagoras είπε...

Μπορεί ο κος Καζάκης να είναι άσχετος, μπορεί να είναι χείριστος οικονομολόγος, μπορεί να είναι κακός πολιτικός -πράγμα που επ ουδενί δεν φαίνεται απο την αξιοπρεπέστατη στάση του, την ατελείωτη εργατικότητα και τον φλογερό πατριωτισμό του που έχει δείξει μέχρι τώρα-.

Όσο κακός να είναι ο Καζάκης, είναι προτιμότερος απο τους σκατένιους τιποτανθρώπους που διαπράττουν ακραία εγκλήματα πάνω στο λαό και στο έθνος. Το ποιές είναι διαχρονικά οι κλίκες των παλιανθρώπων που ασελγούν πάνω στο σώμα της Ελλάδας, το γνωρίζετε πια όλοι.

Είναι τόσο φριχτό το έγκλημα που διέπραξαν οι απάτριδες ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας που δεν με νοιάζει τίποτα πια. Τρέμω μόνο.
Ας κυβερνήσει και ο περιπτεράς της γειτονιάς ή ο νταλικέρης της εθνικής ή ο σκουπιδιάρης του δήμου Οποιοσδήποτε μη πολιτικός. Θα είναι χίλιες φορές καλύτερος απο αυτό το καρα-προδοτικό σιωνιστικό χουντικό σύστημα που υπνώτισε και κράτησε τους Έλληνες δέσμιους (ο ζυγός έγινε τραπεζικός μετά την επανάσταση του 1821).

Ο Καζάκης έχει αξία και πονάει. Όσοι έχουν επιχειρήματα μπορούν να κοντράρουν και ας το κάνουν. Αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μπορούν. Αυτά που προτείνουν οι Καζάκηδες είναι ριζοσπαστικά και προυποθέτουν εκ βάθρων αλλαγή της νοοτροπίας των Ελλήνων. Είναι δύσκολα. Αλλά ποιός είπε ότι η ελευθερία απο τους εβραιοκρατούμενους μασόνους κερδίζεται εύκολα;
Δεν μπορώ να ξυπνήσω εύκολα απο την προπαγάνδα τόσων δεκαετιών.

Όσοι βάζουν ταμπέλες και κατηγοριοποιούν, για να προσβάλουν, σε μια εποχή που πεθάναν οι ιδεολογίες, είναι καθυστερημένοι. Είναι κουτάβια για κλώτσο.

Όσοι ενοχλούνται και δεν θέλουν να ξυπνήσουν απο τον δουλικό ύπνο τους, εντάξει δεν πειράζει. Ας κοιμηθούν και ας επιτίθενται σε όποιον τον θεωρούν απειλή για την όμορφη φυλακή τους.

Ίσως εμείς, που βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, να είμαστε πιο πολλοί. Ίσως να βλέπουμε σε άτομα όπως ο Καζάκης, κάτι το αφυπνηστικό ίσως και λυτρωτικό.

Εύχομαι να βρεθούν πολλοί Καζάκηδες σύντομα, που θα συμπορευτούν έτσι ώστε να μιλήσουνε στο κοιμισμένο μας μυαλό και στις καρδιές μας.

Ελπίζω το μυαλό και οι καρδιές μας να μπορούν να ακούσουν.

Ελπίζω να είμαστε πολλοί που να έχουμε ακόμα καρδιά και ψυχή.

Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΙΚΟΥΣ.
ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ,ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΟΤΑΝ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΗΧΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

5:15 μ.μ. καί 5:23 μ.μ. συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

11.47 είσαι σωστός
Καζάκη μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

11.54 , εντάξει να μείνουμε με το ευρώ
και το χρέος που δεν πληρώνετε ούτε αν ξεπουληθεί όλη η χώρα δυο φορές ,
να μην έχουμε μια μπουκιά ψωμί
και να βλέπουμε παντού πολυεθνικές ,
να πούμε το νερό νεράκι,
να ακούμε τη γερμανική μπότα στα χώματά μας
και στην θαλασσά μας
,να μας πάρουν γη και ύδωρ χωρίς ούτε να παλέψουμε και έστω να χάσουμε πόλεμο ,
έχεις δίκιο,απόλυτο


φιλάκια και μην ξεχάσεις το ραντεβού μας αγοράκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ο 10.24

γιατί όλοι εσείς που διαφωνείτε, δεν τηλεφωνείτε στο ραδιο9 την ώρα της εκπομπής να μιλήσετε ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ . ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
ΩΣΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΕΙΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κόμμα, το οποίο αγωνίζεται 20 χρόνια και μιλάει από το 1990 για τα προβλήματα του τόπου που μας έφεραν σ' αυτά τα χάλια και όχι κατόπιν εορτής, όταν ενέσκηψε η κρίση για να επωφεληθεί, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.antidiaploki.gr . Αυτό, τα Μ.Μ.Ε το έχουνε φιμώσει.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι όποιος βρίσκεται κάθε μέρα στα κανάλια και τα ραδιόφωνα της διαπλοκής, δε βλάπτει, επί της ουσίας, το σύστημα του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου. Αν ήταν επικίνδυνος για την καθεστηκυία τάξη , θα τον " έθαβαν " και θα τον φίμωναν. Δεν γνωρίζουν αυτοί από αξίες , μόνο το συμφέρον τους, το οικονομικό όφελος και να προκαλούν σύγχυση και διχασμό στον κόσμο, ώστε να μπορούν να κινούν τα νήματα της εξουσίας παρασκηνιακά. Διότι τα πραγματικά αφεντικά αυτού του τόπου, είναι οι ιδιοκτήτες των Μ.Μ.Ε και οι πολιτικοί είναι οι φιλιππινέζες τους. Το αφεντικό του στο radio 9 που τον πληρώνει, έγινε ξαφνικά πατριώτης, αριστερός, αγάπησε την αλήθεια και θέλει να την πληροφορηθεί και ο λαός ; Την αλήθεια ψάξετε να την βρείτε σε αυτούς που τους φιμώνει το μιντιακό σύστημα. Δείτε πώς είχαν εξαφανίσει το Νεοκλή Σαρρή.

Ελένη Π.

ψ είπε...

Δείτε εδώ τι αρλούμπες λέει ο Καζάκης!
http://youtu.be/Vlt26afwcs8

Ανώνυμος είπε...

5.31

Το ψ βγαινει απο το ψυχακιας, ετσι;

Παιρνεις Οσκαρ στο μονταζ, αγορινα μου.
Τα χεις μαζι του μονο και μονο επειδη δηλωνει κουμουνιστης και αθεος; Νομιζεις, οτι ειναι το ιδιο κουμουνιστης με τη Παπαρηγα; Καμια σχεση. Αλλα εσυ κατι τετοιους κουμουνιστες και αριστερους οπως τον Ψαριανο, τους λατρευεις, γιατι ειναι συμβιβασμενοι.
Εχει κατηγορησει απειρες φορες ολη την αριστερα για την αθλια της σταση. Προχθες ελεγε για το κινεζικο κουμμουνιστικο κομμα και την ελεεινη του συμπεριφορα απεναντι στο κοσμο.

Εχει εμφανιστει σε μεγαλα καναλια 4 με 5 φορες, ενω αλλοι ειναι καθε βραδυ. ΚαΙ τις περισσοτερες φορες προσπαθουν να τον βγαλουν λαθος, οπως στο Χατζηνικολαου. Εχει εμφανιστει σε πολλα τοπικα καναλια. ΤΟΠΙΚΑ, δεν ειναι το ιδιο με πανελλαδικα.

Στο Ραδιο9 δουλευει και πληρωνεται σαν δημοσιογραφος. Το Ραδιο9 καλυπτει μερικες ομιλιες και τις αναρτα στο σαιτ του. Φυσικο ειναι να κρεμεται ενα μπανερ, για να φαινεται στο βιντεο, για διαφημιση του σταθμου μεσω του Καζακη. Εχεις ακουσει Ραδιο9; Καλυπτει πολλες αποψεις, δεν εχει μια γραμμη μονο.

Εισαι ή πληρωμενος ή τυφλωμενο κομματοσκυλο. Κανεις μπαμ απο μακρια, γι αυτο και δεν πειθεις.

Και οσους συγκρινουν το Καζακη με το Καρατζο παλια. Ας γελασω.

Οση λασπη και να ριξετε, δεν πιανει.

Ελατε στο Επαμ Ελλας και αυτοοργανωθειτε στις γειτονιες σας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 6.32, που θεωρείς τον εαυτό σου ελεύθερο αν και "καναπεδάτο", ποιός σου είπε ότι είσαι ελεύθερος? Είσαι ακόμη πιο δυστυχισμένος κι από τους μαύρους με τις αλυσίδες στα πόδια...γιατί σου έδωσαν έναν καναπέ κι ένα μισθό και έκλεισες τα μάτια σου σε ότι συμβαίνει έξω. όταν έχεις κοινή λογική και τυγχάνει να συμφωνεί με του Καζάκη ή του κάθε Καζάκη σημαίνει ότι είσαι μαντρωμένος? Από πότε η κοινή λογική ρε καναπεδάτε είναι άχρηστη ικανότητα και θα πρέπει να πέφτει στο επίπεδο σύγκρισης με τη φιλοσοφία του καναπέ? Επίσης 7.56, τι έχουν οι γιδοβοσκοί, δεν κατάλαβα? Και μια που διαβάζεις τη σωστή ιστορία, για την ιστορία, πες μας τώρα αστικέ μας φίλε, ποιός θα ευθύνεται λοιπόν για την αυριανή κατάρρευση του Ευρωονείρου σου? Μήπως οι λαοί? Μήπως τα κοινωνικά κράτη που έδιναν τόσα χρόνια μισθούς, συντάξεις, παρείχαν επιδόματα και ένα υποτυπώδες κράτος πρόνοιας, μήπως αυτές οι επιλογές μας έφθασαν ως εδώ? Καλή και η ανάγνωση της ιστορίας αλλά ως αναγνώστης της προσπάθησε να ασκείς και κριτική...εκτός κι αν βαριέσαι

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όταν δημιουργήσατε το blog σας σας παρακολουθούσα καθημερινά. Έβαζα αναρτήσεις και στο δικό μου blog απο εσάς όταν τότε είχατε χαμηλή επισκεψιμότητα και το δικό μου αρκετά μεγάλη για τα θέματα που διαπραγματευόταν. Πίστευα ότι είχατε βαθύτερη γνώση στο πως παίζεται το παιχνίδια και ποιοί είναι οι κύριοι παίκτες στο υποχθόνιο αυτό παιχνίδι.Όμως όταν τον τελευταίο καιρό άρχισα πάλι να σας παρακολουθώ συχνά διαπίστωσα με λύπη οτι προτιμάτε να προβάλετε άτομα σαν τον κ. Καζάκη που είναι ένας απο αυτούς που προβάλλεται απο τα ΜΜΕ επειδή ακριβώς κατευθύνει τους πολίτες σε λάθος διαπιστώσεις για το ποιοί είναι υεπύθυνοι για την κρίση. Ακόμη και στο βίντεο αυτό που έχετε ανεβάσει στην παρούσα ανάρτηση ο κ. Καζάκης δεν λέει ποτέ τα ονόματα και την καταγωγή αυτών που περιγράφει ως τραπεζίτες.Δεν λέει ποτέ την λέξη "Ρόθτσιλντ" και την εβραϊκή καταγωγή τους.Δεν λέει ότι όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που παίζουν το παιχνίδι και δημιούργησαν την οικονομική κρίση είναι Εβραίοι στην καταγωγή.Αν ο κ. Καζάκης ήταν τίμιος θα το έλεγε γιατί το γνωρίζει.Το αποκρύπτει όμως συστηματικά παραπληροφορώντας τους αναγνώστες του.Όταν τα πατρωτικά ιστολόγια έγραφαν για τον ρόλο των Εβραίων στην οικονομική κρίση και τα σχέδιά τους για παγκόσμια Κυβέρνηση ο κ. Καζάκης δεν υπήρχε πουθενά.
Προσέξτε σας παρακαλώ ποιούς προβάλλετε σαν "αγωνιστές" ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων γιατί το παιχνίδι είναι πολύπλοκο και οι Εβραίοι έχουν πάρει τα μέτρα τους πριν ξυπνήσουμε εμείς για το πως δεν θα στοχοποιηθούν σε περίπτωση που ξυπνήσει η ανθρωπότητα εναντίον τους...

Ανώνυμος είπε...

Ελατε στο Επαμ Ελλας και αυτοοργανωθειτε στις γειτονιες σας.

συγχαρητήρια για την συνέντευξη,μακάρι να είχαμε και άλλους Καζάκηδες

Ανώνυμος είπε...

10.48

Μια χαρα τα χει και τα χει ξαναπει. Δεν γινεται σε καθε αναρτηση να λεει καθε φορα σπο την αρχη, οτι εχει και δεν εχει πει. Τοτε θα επρεπε να μιλαει 2 ΜΕΡΕΣ ασταματητα.
Και για τη group of 30 εχει μιλησει, που οι αλλοι κανουν γαργαρα.
Και πια καναλια; 4 με 5 φορες εχει βγει στα μεγαλα καναλια. Ή το ραδιο9 ειναι πασιγνωστο;

Αμαν με τη λασπη.

Ακουστε τον ιδιο στο ραδιο9. Οι εκπομπες υπαρχουν και στο αρχειο τους, στο σαιτ.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικό.

Μέλος τεκτονικής στοάς ο Ελενίδης. Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης εκ Θεσσαλονίκης είναι υψηλόβαθμο (48ος βαθμός και βάλε) μέλος τεκτονικής στοάς η οποία προωθεί τα ΤΡΙΓΩΝΑ Πανοράματος με σκοπό τον προσυλητισμό. Άλλο ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο είναι ο παρακείμενος κουλουρτζής ο οποίος διαθέτει τα σιωνιστικά στρόγγυλα κουλούρια στο ανυποψίαστο αγοραστικό κοινό.

Στρόγγυλο κουλούρι και τρίγωνο, τυχαίο δεν νομίζω.


Πόσο ηλίθιοι (εκτός και αν είνα πληρωμένοι, οπότε κατανοητό) μπορεί να είναι ορισμένοι.

Για ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα μιλάει ο Καζάκης, διεθνιστή τον αποκαλούν.

Για την κάθετη εναντίωση του στα ανοιχτά σύνορα στην ελεύθερη κίνηση κεφαλαίου και φθηνού εργατικού δυναμικού (λαθρομετανάστες), να μας πεί για τους μετανάστες λένε ορισμένοι.

Κράζει συνεχώς τα κόμματα της αριστεράς, κνίτης.

Ρε δεν πάτε στο διάλο. Την ΠΑΤΡΙΔΑ μας εμείς θα την σώσουμε και δεν θα σας ρωτήσουμε κιόλας.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρε 1.27
Μπραβο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΙΑΣ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ-ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΟΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ http://www.economist.com/content/global_debt_clock Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΔΕΛΟΔΕΣ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΟΥΜΕ;
ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ,ΤΟ ΕΥΡΩ,ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΜΑ ΝΤΙΠ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ rothschild(ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ)ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ Η ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΡΤΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΤΕ.ΤΟΝ CODEX ALLIMENTARIUS ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΤΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΕΣ'ΤΑ ΚΑΖΑΚΗ ΠΕΣ'ΤΑ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

2.55 μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα - όλοι αυτοι που γράφουν εδώ μέσα εργάζονται γιά τον καζάκη 24/7 πυρετωδώς. Δεν κοιμούνται το βράδι!
Είναι αυτό που λένε οι πιο παλιοί " τρέχω για το κόμμα".

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ 3:20.
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ(ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ),
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ(ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ,ΠΑΡ'ΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ,ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

2.55, 4.06
Το χεις καψει τελειως.

MacGyver © είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ; ΠΡΟ ΔΟ ΤΗ.!!!!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ; ΠΡΟ ΔΟ ΤΗ..!!!!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΒΡΕ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ;
ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΑΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!! ΜΠΕ! ΜΠΕ!

Ανοικτά των ακτών της Συρίας πλέει το αεροπλανοφόρο USS George H.W.Bush


Ανοικτά των ακτών της Συρίας πλέει το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush ενώ την ίδια στιγμή η αμερικανική πρεσβεία στην Δαμασκό ζητά από τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν από την χώρα άμεσα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Συρία ο αριθμός των αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν δρομολόγια προς την χώρα έχει μειωθεί σε σχέση με το καλοκαίρι ενώ ακόμα και αυτές που πραγματοποιούν τις πτήσεις προς και από την Συρία έχουν μειώσει το αριθμό αυτών.
Η πρόσφατη επίθεση των στρατευμάτων της Συρίας εναντίον δύο λεωφορείων που μετέφεραν Τούρκους προσκυνητές οι οποίοι επέστρεφαν από την Μέκκα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τουρκίας. Αν και πρόσφατα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα στον αραβικό τύπο για την εφαρμογή μία ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Συρία καμία τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής.
Πάντως το αμερικανικό αεροπλανοφόρο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στα στενά του Hormuz οπότε η μετακίνηση τους προς την Αν Μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα ανοικτά των ακτών της Συρίας αναπόφευκτα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το τι θα ακολουθήσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

Αστρικό μήνυμα από τον Ά ΛΑΓΟΥ

Το μέλλον είναι προδιαγεγραμένο, είναι ανώφελο να αντιστέκεστε.

Οι διαγαλαξιακή ομονσπονδιακή έχει αποστείλει τον ανδρομέδιο αστροστόλο αποτελούμενο από 72 σμήνη των οποίων ηγούνται η Αθηνά Παλλάδα, ο Απόλων και ο ΑΡΗΣ. Η επικράτηση θα είναι ολοκληρωτική και θα επιφέρει την συμπαντική αρμονία την οποία έχουν διαταράξει Κρόνιοι αποστάτες.

Μην κάνετε τίποτα, καθήστε στον καναπέ τρώγοντας πατατάκια. Θα καθαρίσουμε για εσάς. Ρε δεν δεν Γ********Ε λέω εγώ.

Παρεπιπτόντως τα πιστεύω κάτι τέτοια αλλά όταν έρθει ο ΔΙΑΣ θα τα ακούσει και αυτός. Γιατί εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ και τους ΘΕΟΥΣ όρθιοι τους μιλάμε, όπως είπε και ο στρατηγός.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, όλα όσα ανέφερες για διατροφικούς κώδικες, αεροψεκασμούς και άλλες ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ απειλές, ο μόνος τρόπος για να τις αντιμετωπίσεις είναι να έχεις εθνική ανεξαρτησία και να ελέγχεις ποιός και τί μπαίνει και βγαίνει στην χώρα. Και ο Καζάκης έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτά τα θέματα, μέσα από το οικονομικό πρίσμα. Αλλά το θέμα σου ποιό είναι ο Καζάκης ή αυτά που λέει;

Στα ίδια συμπεράσματα έχω φτάσει εδώ και πολλά χρόνια, δεν περίμενα κανένα Καζάκη για να τα μάθω. Και είναι πάρα πολύς κόσμος που τα ξέρει. Όχι αρκετοί αλλά αυξάνονται. Οπότε αν έχεις να πέις κάτι να τα αντικρούσεις καλώς, ειδάλως σε ευχαριστούμε για το ευχάριστο διάλλειμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ 5;34.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ
ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ.ΕΡΧΕΤΕ!
2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 5:34 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ;
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗ;
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΛΑΡΕΙ,ΘΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΛΟ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ;
ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΕΛΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΧΕΣΕ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΧΕΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τύμπανα πολέμου στην Συρία!


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_281.html

Ανώνυμος είπε...

Τὸ ἀμερικανικὸ Stratfor προαναγγελει τὴν ἐπίθεση τῆς Τουρκίας στὰ νησιὰ τοῦ Aἰγαίου
Ἔκθεση Stratfor: Οἱ ΗΠΑ δίνουν τὸ μισὸ Αἰγαῖο στὴν Τουρκία!
Στὴν Τουρκία «δίνει» τὸν ἔλεγχο τοῦ μισοῦ Αἰγαίου τὸ Stratfor, ἕνα ἀπὸ τὰ μεγαλύτερα ἀμερικανικὰ think tank τὸ ὁποῖο ἀπηχεῖ σὲ σημαντικὸ βαθμὸ τοὺς σχεδιασμοὺς ἀλλὰ καὶ τὶς προθέσεις τῆς Οὐάσιγκτον σὲ γεωστρατηγικὸ ἐπίπεδο. Στὴν ἀνανεωμένη ἀνάλυσή του, ποὺ δόθηκε στὴ δημοσιότητα στὶς ἀρχὲς τῆς ἑβδομάδας, τὸ....
ἀμερικανικὸ think tank ὑποστηρίζει πὼς θὰ εἶναι ἀδύνατον γιὰ τὴ χώρα μας νὰ ἐπιβιώσει χωρὶς «ἐξωτερικοὺς προστάτες», διατυπώνοντας, ταυτόχρονα, τὸ ἐρώτημα ἐὰν ἡ Ἑλλάδα «εἶναι ἕτοιμη νὰ δεχτεῖ τὸν περιορισμὸ τοῦ γεωπολιτικοῦ της ρόλου στὴν περιοχή».
Τὸ μήνυμα ποὺ στέλνουν πρὸς τὴν ἑλληνικὴ κυβέρνηση οἱ «ἐγκέφαλοι» τοῦ Stratfor εἶναι λίγο πολὺ ξεκάθαρο: Ἢ θὰ ἐναρμονιστεῖ πλήρως μὲ τὶς ἀπόψεις τῶν «γερακιῶν» τῆς ἀμερικανικῆς γραφειοκρατίας ἤ, σὲ διαφορετικὴ περίπτωση, οὐδεὶς μπορεῖ νὰ ἐγγυηθεῖ γιὰ...

τὸ μέλλον τῆς χώρας, τὸ ὁποῖο οἱ «ἐγκέφαλοι» τοῦ think tank χαρακτηρίζουν, μάλιστα, «ἀπρόβλεπτο».

Στὸ Πεντάγωνο ἀνησυχοῦν γιὰ τὸ ἐνδεχόμενο ἔκρηξης θερμοῦ ἐπεισοδίου στὸ Αἰγαῖο, σὲ περίπτωση ποὺ ἡ Ἄγκυρα θελήσει νὰ ἐκμεταλλευτεῖ τὴν ἑλληνικὴ οἰκονομικὴ ἀδυναμία…

Ὅλο τὸ ἄρθρο τοῦ Γιώργου Διονυσόπουλου γιὰ τὴν Ἔκθεση Stratfor στὰ «Ἐπίκαιρα», στὸ τεῦχος 110, ποὺ κυκλοφορεῖ τὴν Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011.

Ανώνυμος είπε...

4.06
ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΉΝΗ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΡΜΕΛΙΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΚΡΟ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΒΛΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΜ!!!!! ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΜΥΞΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξερόλες άσχετοι και ανεγκέφαλοι υπάρχει ένας τολμηρός και έξυπνος Έλληνας που σας λέει την αλήθεια λογικά τεκμηριωμένη στηριζόμενος σε υπάρχοντα δεδομένα που επικαλούνται τα λαμόγια που υποτίθεται κυβερνάνε και εσείς αντί να ελέγξετε την ακρίβεια των δεδομένων και τα λογικά συμπεράσματα γράφετε ένα σωρό μαλακίες. Ξυπνήστε ζώα! Καζάκη μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Καζάκη συνέχισε τον αγώνα της αφύπνισης και εμείς μαζί σου
10.04 σωστός το είδα κι εγώ

Ανώνυμος είπε...

1.27 έγραψες ,εχεις συλλάβει πλήρως το επίπεδο αυτών που κατηγορούν

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BURN OUT ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
ΠΑΡΛΑΡΕΙ,ΠΑΡΛΑΡΕΙ,ΠΑΡΛΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!
ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ!
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΦΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΛΟ ΚΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.
ΓΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΚΛΑΝΟΜΕΝΤΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΘΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!
Η Ευρώπη πάει κατά διαόλου στο σύνολό της. To επιτόκιο δεκαετούς δανεισμού στην Ιταλία έχει σταθεροποιηθεί πάνω από το 7%, δείχνοντας ότι η γειτονική χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας.
Η Γερμανία αντιπετώπιζε πρόβλημα στον έως τώρα εύκολο δανεισμό της, για να ...εξασφαλίσει τελικά επιτόκιο 1,98%.
Ακόμη και η τσέχικη κορώνα, νόμισμα εκτός ευρωζώνης, αλλά παράρτημα της....
γερμανικής οικονομίας, έχει πλέον επιτόκιο δανεισμού που ξεπερνά το 4,5 % ενώ η Πολωνία, πιασμένη απ' το...τρυφερό χεράκι της Μέρκελ, έχει επιτόκιο δανεισμού 6,5 % βαδίζοντας ακόμη και η χώρα αυτή σε μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ, όπως έκανε ήδη η Ουγγαρία.
Στην Ελλάδα, τα ασφάλιστρα κινδύνου βρίσκονται από χθες στο 97,5% (cds), κάτι που ερμηνεύεται ως το έσχατο στάδιο πριν από την οριστική πτώχευση. Πιο πιθανό ενδεχόμενο από ποτέ είναι να οδηγηθεί η χώρα μας σε πλήρωση πιστωτικού γεγονότος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο (το Σαββατοκύριακο) ό,τι ομόλογα υπάρχουν σε ξένα χέρια, θα ...σκάσουν και το ντόμινο καταστροφής που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.
Η ευρωζώνη πνέει τα λοίσθια και μαζί το ευρώ...
Και η Μέρκελ εξακολουθεί να παριστάνει τον γκεσταπίτη!



ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!
Η Ευρώπη πάει κατά διαόλου στο σύνολό της. To επιτόκιο δεκαετούς δανεισμού στην Ιταλία έχει σταθεροποιηθεί πάνω από το 7%, δείχνοντας ότι η γειτονική χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας.
Η Γερμανία αντιπετώπιζε πρόβλημα στον έως τώρα εύκολο δανεισμό της, για να ...εξασφαλίσει τελικά επιτόκιο 1,98%.
Ακόμη και η τσέχικη κορώνα, νόμισμα εκτός ευρωζώνης, αλλά παράρτημα της....
γερμανικής οικονομίας, έχει πλέον επιτόκιο δανεισμού που ξεπερνά το 4,5 % ενώ η Πολωνία, πιασμένη απ' το...τρυφερό χεράκι της Μέρκελ, έχει επιτόκιο δανεισμού 6,5 % βαδίζοντας ακόμη και η χώρα αυτή σε μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ, όπως έκανε ήδη η Ουγγαρία.
Στην Ελλάδα, τα ασφάλιστρα κινδύνου βρίσκονται από χθες στο 97,5% (cds), κάτι που ερμηνεύεται ως το έσχατο στάδιο πριν από την οριστική πτώχευση. Πιο πιθανό ενδεχόμενο από ποτέ είναι να οδηγηθεί η χώρα μας σε πλήρωση πιστωτικού γεγονότος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο (το Σαββατοκύριακο) ό,τι ομόλογα υπάρχουν σε ξένα χέρια, θα ...σκάσουν και το ντόμινο καταστροφής που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.
Η ευρωζώνη πνέει τα λοίσθια και μαζί το ευρώ...
Και η Μέρκελ εξακολουθεί να παριστάνει τον γκεσταπίτη!

Ανώνυμος είπε...

7:56 γεια σου μπουμπουκο.....

Ανώνυμος είπε...

διαπιστώνω ότι ολημερίς και ολονυχτίς στα σχόλια γράφουν και λασπολογούν τα έμμισθα τσιράκια του μπουμπούκου ή της ΚΥΠ ή και άλλα εγκεφαλικά ''καμένα άτομα'' ή ακόμα και ιδιοτελώς τεχνητά ''καμένα άτομα''

τι να κάνουμε παιδιά ,αυτά έχει η ζωή ,
μερικοί αδυνατείτε να καταλάβετε την πραγματικότητα ή άλλοι εκτελείτε έργο εδώ στα σχόλια.

όπως και να χει το θέμα,ο επιθετικός και φανατισμένος τρόπος γραφή σας και η προφανής μισσαλοδοξία σας,δεν σας καθιστά υπολογίσιμους

κάθε άλλο θα έλεγα,η οργή σας λόγω έλλειψης επιχειρημάτων για διάλογο όπως και οι ύβρεις είναι εις βάρος σας ,πετυχαίνετε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

πραγματική απόλαυση το επίπεδό σας ,με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια

Ανώνυμος είπε...

ακούστε τον στο ράδιο9 ,αξιόλογες εκπομπές με παρεμβάσεις πολιτών για διάλογο και ερωτήσεις .
άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι απόλυτα μαζί του δεν παύει να είναι απο τους λίγους των οικονομολογούντων που δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα,μιλά πάντα με στοιχεία,είναι από την αρχή σταθερός στις θέσεις του και κατακεραυνώνει όλους τους πολιτικούς χώρους

Ανώνυμος είπε...

7.56 περαστικά σου και καλά Χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ! ΚΡΙΜΑ ! ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

Efthymios είπε...

Προσωπικα μου αρεσουν αυτα που λεει ο Καζακης και τον παρακολουθω καιρο.Δεν θα τον ψηφιζα ομως την παρουσα στιγμη.Πρωτον ειναι αθεος ,φτασαμε εδω περα γιατι ολοι αθεοι ειναι..Δευτερον δεν τον εχω ακουσει ποτε να πει κατι για λαθρομεταναστες και για εθνικα θεματα.Τριτον το κομμα του πολλα τριγωνα και σκουφους εχει...Και τεταρτον δεν μπορω αλλα ατομα που ενω δεν μπορουν να τιθασευσουν την κοιλια τους τολμουν να ονειρευονται πως θα τιθασευσουν μια ολοκληρη χωρα..Και κατι τελευταιο,παλια γνωριζα πως η εφημεριδα το ποντικι εξυπηρετουσε τα συμφεροντα της τοτε ΚΥΠ.Τωρα ποια συμφεροντα εξυπηρετει αραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ Ν.Τ.Π., ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ DAVID MAYER DE ROTHSCHILD ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ABC ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=s9OHeD3h2Ss

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ
http://www.facebook.com/photo.php?pid=560300&fbid=1289446895832&op=2&o=global&view=global&subj=62576830876&id=1820010590
http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2011/05/david-rothschild-wearing-phrygian-cap.html

ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
http://aprogrammatista.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο DAVID MAYER DE ROTHSCHILD ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ
ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙ. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ : ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΉΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ.

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.756 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΜΗΧΑΝΙΑ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΥΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Η Ν.Τ.Π.ΓΙΑ Τ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ Η ΑΝΦΑΝΔΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΣΕΤΑΙ ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΑΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΛΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ (ΑΦΟΙ ΧΡΙΜΜΑΝ-ΤΖ.Π.ΜΟΡΓΚΑΝ Κ.Λ.Π).ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜ ΕΝΤΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2000000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ? ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ Ν.Τ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΧΙ Η ΛΥΣΗ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 316 από 316   Νεότερο› Νεότερο»