Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Γλάστρα των 150χιλ.ευρώ : “Δεν μπορεί να κάνουν υπερπτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο"


Γιατί θα δώσετε εντολή να τους καταρρίψουμε τους Τούρκους  κ.Πρόεδρε ;Ή να τους παρακαλέσουμε να πετάνε στα 200 μέτρα ;
“Δεν μπορεί να κάνουν υπερπτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο”! Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη.... συνάντηση που είχε με τον ΥΠΕΞ Σταύρο Δήμα
Η συνομιλία που είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ΥΠΕΞ μπροστά στις κάμερες είναι ενδεικτική της ανησυχίας που υπάρχει 

όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για τα ενεργειακά θέματα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο,σε συνδυασμό με την τουρκική προκλητικότητα.Ο κ.Δήμας είπε στον Πρόεδρο ότι οι ενδείξεις από τις γεωτρήσεις στη Κύπρο είναι πάρα πολύ θετικές ,αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι να υπάρξει σταθερότητα σ΄ ολόκληρη τη περιοχή. Ο κ.Δήμας επανέλαβε τη θέληση της Ελλάδας για καλές σχέσεις με τη Τουρκία.
Ο κ.Παπούλιας απάντησε ότι “δεν φτάνει μόνο η δική μας θέληση.Πρέπει να επιδείξουν και στα πράγματα καλή θέληση οι Τούρκοι.Δεν μπορεί να κάνουν υπερπτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από το Καστελλόριζο”.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/11/100.html#ixzz1eg8KeLFh

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει,ενταξει παππου.τα ειπες,κατσε παλι στην πολυθρονα να κοιμηθεις μα δεν εισαι για τιποτα αλλο.αδικα,μα τοσο αδικα παιρνεις τοσα λεφτα..και γυρω μας τριτεκνες οικογενειες δεν εχουν σχεδον τ βασικα για να ζησουν.και εσυ,..ενας ηλικιωμενος που γλυφει τη ζαχαρη απο τα κολυβα του,χρυσοπληρωνεσαι χωρις λογο.ουτε γνωμη εχεις ουτε βουληση.οποτε γιατι δε καθεσαι σπιτι σου,κοψε τα σουρτα φερτα με τη βουλη-συνταγμα-μαξιμου και πινε κανα χαμομηλο να σε χαλαρωνει.

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωστε εναν αντιστασιακο του 1940 πως εγινε υποτακτικος του 2011....Αντε παππουλη και καλη συνταξη

Ανώνυμος είπε...

Καλά..αυτοί ακόμα νομίζουν πως θα πετύχουν Καλές Σχέσεις!!...


Εσωτερική κατανάλωση το λεω γω....!!

Άντε μπράβο καραγκιοζοπαιχτες

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Η Κα ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ : ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ , Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα λεφτα χαμένα...10 οικογενειες ζούνε με τα λεφτά αυτά.