Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κατά μέτωπο επίθεση


Πήγα σήμερα να μπω στο γκέτο τους από την κύρια είσοδο της βουλής, με σκοπό να φτάσω τους ταμπουρωμένους και να ακούσουν την άποψή μου για την κυβερνητική τους πολιτική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα αναφέρω μόνο τα βασικά. • Ζουν με τον φόβο μην πάνε να τους βρουν αυτοί οι λίγοι τρελοί, οι οποίοι δεν φοβούνται...
τίποτα, δεν τους σέρνει κανείς, δρουν αυθόρμητα, διότι δεν μπορούν να ξέρουν πού θα τους βγάλει η τρέλα τους (άγνωσται αι βουλαί). • Οι τρελοί επίσης προκαλούν μία πρωτοφανή, πάλι αυθόρμητη, πάλι μη ελεγχόμενη και από εκεί που δεν την περιμένουν, μάζωξη.. (Δεν γκάριξα πάνω από 10 λεπτά έξω από την πύλη και μαζεύτηκαν για να συνδράμουν περί τα 10 άτομα, λεπτό και άτομο χα, χα, χα, χα). • Ενώ έβριζα ακατάπαυστα, απειθάρχησα στους ένστολους και προσπάθησα να μπω μέσα στο άσυλό τους, με πήγαν φυσικά στο τμήμα (λεπτό και άτομο είπαμε, με εξαφάνισαν σε χρόνο ντε τε), αλλά με άφησαν μετά από 5 λεπτά!!! Είναι τόσο παράνομοι που δεν μπορούν να απαγγείλουν κατηγορίες, όποια όρια κι αν περάσεις!!!!! Έχουμε λοιπόν και λέμε. Αν πας μόνος σου, σε ανύποπτο χρόνο: 1. Γλιτώνεις την χωρίς νόημα μάχη με τους μπάτσους. 2. Μπορεί και να καταφέρεις να τρυπώσεις και να τους αναγκάσεις να σε αντιμετωπίσουν (μιλάμε για τον χειρότερο εφιάλτη τους) και 3. Αν σταθείς τυχερός, να σου απαγγείλουν κατηγορίες. Το οποίο είναι τύχη για τους εξής λόγους: 1ον Θα σε ταΐζουν αυτοί –αντί του αντιστρόφου. 2ον Οι φυλακισμένοι εξαιρούνται των μέτρων –δεν θα χάσεις το σπίτι σου. 3ον Θα είσαι και κατ’ ουσίαν ανελεύθερος –να μην σε εμπαίζουν κιόλας. 4ον Στον αγώνα αυτό τον άνισο θα αισθάνεσαι νικητής –σ’ έβγαλαν από τη μέση γιατί δεν είχαν τα κότσια να σε παλέψουν. Δεν αφορά όλους η προτροπή, δεν είμαστε πολλοί όσοι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε –ή αν όχι τίποτα, αυτά που χάνουμε υπομένοντας είναι μακράν περισσότερα. Είμαστε όμως αρκετοί για να τους κάνουμε τη ζημιά. Σ. Λ. Υ.Γ. Μία κυρία που είχε σταθεί για συμπαράσταση λέει στον ένστολο «δίκιο έχει η κοπέλα» και απαντάει αυτός «δεν λέω ότι δεν έχει δίκιο». Ε, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΥΜΕ;
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιό τους είναι να φτιάξουν φυλακές στις οποίες οι πολίτες θα πηγαίνουν
α υ τ ο β ο ύ λ ω ς, αναγκασμένοι από τις συνθήκες που θα τους υποχρεώσουν να ζουν. Σε αυτό μας προτρέπει το άρθρο;
Δεν θα πάρω, ευχαριστώ.

fnous fnous είπε...

Σύμφωνα με τις πιο υποτιμημένες εκτιμήσεις μας ο καθένας από αυτούς "δικαιούται" τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το δικαιούται ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα μεθοδεύσει την εξόφληση των τοκογλύφων με ζεστό χρήμα και εν συνεχεία θα βγάλει στο "σφυρί" την περίφημη ΚΕΔ.

Γνωστά πράγματα γι' αυτόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έμπειρος Παπακωνσταντίνου ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δημόσιου ΟΤΕ, όταν τον παρέδιδαν λεία στους Γερμανούς.

Ήταν σύμβουλος του "σπάταλου" Σημίτη, όταν έκανε τα "μαγειρέματα" με την Goldman Sachs.


Ανάλογα δικαιώματα έχουν όλοι οι συνένοχοι του "εμπρησμού" της πατρίδας μας.

Τα δικαιούται αυτά τα χρήματα ο Λοβέρδος, ο οποίος θα ληστέψει τους κόπους ζωής του ελληνικού λαού, για να του δώσει "χαρτζιλίκι" επιβίωσης στα "μέτρα" της Ρουμανίας.

Τα δικαιούται ο Λοβέρδος, που κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο απέναντι στον σουγιά κάποιου συνταξιούχου, ο οποίος έγινε ρακοσυλλέκτης εξαιτίας του.

Τα δικαιούται, γιατί έχει κόστος η ασφάλεια. Τα δικαιούται και ο Ραγκούσης, ο οποίος ανέλαβε να βάλει "δυναμίτη" στα θεμέλια της εθνικής μας επικράτειας. Τα δικαιούται ο Ραγκούσης, γιατί, αν εξαιτίας του "Καλλικράτη" αρχίσουν τα διασπαστικά φαινόμενα του ελληνικού κράτους, όλο και κάποιος Έλληνας πατριώτης θα θυμηθεί τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του και θα προσπαθήσει να τους στείλει όλους μαζί στον Δημιουργό τους.


Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

Πάντα οι δωσίλογοι έχουν αυξημένες ανάγκες ασφαλείας. Όλοι αυτοί πραγματικά δικαιούνται αυτά τα τεράστια ποσά, γιατί πραγματικά η προδοσία τους είναι μεγάλη.

Θα είναι πραγματικά μεγάλοι βλάκες, αν δεν τα έχουν ήδη πάρει από αυτούς, τους οποίους εξυπηρετούν.

Θα είναι ηλίθιοι, αν εξασφάλισαν 250 δις ευρώ στους τοκογλύφους με μόνο δικό τους κέρδος τη δόξα της υπουργοποίησης.


Όμως, αυτό είναι κάτι, το οποίο έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβαίνει. Τζάμπα προδότες δεν υπάρχουν, γιατί δεν υπάρχουν τόσο βλάκες άνθρωποι.
Άρα, θεωρούμε εκ των δεδομένων ότι όλοι αυτοί με κάποιον τρόπο σε κάποιο σημείο του Πλανήτη έχουν πληρωθεί προκαταβολικά για τα έργα τους.

Δεν χρειαζόμαστε καν πληροφορία για να σιγουρευτούμε. Αν δεν πληρώθηκαν θα περάσουν στην ιστορία ως πρωταθλητές βλακείας.

Τζάμπα "Εφιάλτες".

---------------------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Αρχηγός του ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο

Ανώνυμος είπε...

μπραβο και πάλι μπράβο

Ανώνυμος είπε...

TO ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
(copy-paste)

Ανώνυμος είπε...
Το τελευταίο γεύμα των γενιτσάρων
Βρισκόμαστε στο έτος 1944. Ήδη το καλοκαίρι έχει έρθει και οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία τους στην χώρα δεν κρατήσει πολύ.

Παράλληλα μεγάλη ανυπομονησία έχει απλωθεί στους συνεργάτες των Γερμανών στην Αθήνα και όλη την χώρα. Τι θα απογίνουν εκείνοι; Οι Γερμανοί φαίνονται καθησυχαστικοί. Υπόσχονται για όσους το επιθυμούν να τους πάρουν μαζί τους στην Γερμανία όταν επιστρέψουν. Οι Γερμανοί τελικά θα εγκαταλείψουν την Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, πριν όμως από αυτό διοργάνωσαν μια αποχαιρετιστήρια φιέστα...

Με κάθε επισημότητα, οι Γερμανοί αποστέλλουν προσκλήσεις σε όλον τον "καλό" κόσμο της Αθήνας και των προαστίων. Καλούν κάθε είδους συνεργάτες τους, ταγματασφαλίτες, χωροφύλακες, δοσιλόγους και μαυραγορίτες. Η γιορτή λαμβάνει χώρα στο μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος πάνω από 100 καλεσμένοι και υψηλά ιστάμενοι της γερμανικής διοίκησης. Οι δοσίλογοι Γκόβερης, Κωστούλας, Φαρδούλης, Κούκας, Λιάσκας Χαμουρτζόγλου, Γιαννόπουλος, οι μαυραγορίτες Σταματόπουλος, Δενδρινός, Λιναρδάκης, Άρνης και Έξαρχος, ο Πέππας, προμηθευτής των Γερμανών, ο Μιχαηλίδης, γνωστός μαυραγορίτης λαδιού, ο Κωσταντόπουλος, ταγματάρχης των ταγμάτων ασφαλείας, ο Γεώργιος και η Αλεξάνδρα Λακιώτη καταδότες των Γερμανών, οι δοσίλογοι Χατζηδημητρίου και Σιάκος, ο Παπαβασιλείου και άλλοι πολλοί.
Η φιέστα θα ξεκινήσει με χορό, αργότερα ένα πλούσιο τραπέζι θα στρωθεί για να αποχαιρετισθούν οι συνδαιτυμόνες. Κρέας και φαγητά που σπάνιζαν ακόμα και από τα πιό εύπορα σπίτια και μπύρα άφθονη γερμανική μπύρα. Το γεύμα θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα και τέλος θα έλθει το γκραν φινάλε. Με τις πρώτες αχτίδες του ηλίου οι Γερμανοί αποχωρούν χαιρετώντας ευγενικά τους καλεσμένους τους. Αμέσως μετά μια ομάδα Γερμανών στρατιωτών θα μπουν οπλισμένοι στο κτίριο και θα εκτελέσουν εν ψυχρώ τους καλεσμένους. Δεν θα επιβιώσει ούτε ένας.

Αυτό ήταν το μεφιστοφελικό τέλος πολλών από τους δοσίλογος της κατοχής που μας φέρνει στο νου το αρχαίο ρητό περί προδοσίας και προδοτών: "την προδοσία αγάπησαν πολλοί, τον προδότη κανένας"...
27 Μαρτίου 2011

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7.08
ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ?