Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τι είναι αυτά;


Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!





Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.



Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.



Αρχίσαμε λοιπόν να ρωτάμε τους σεκιούριτι που…φρουρούσαν τα εν λόγο φορτηγά. Πήραμε μια επίσημη απάντηση η οποία μας προξένησε καινούργια ερωτηματικά: «οι κεραίες των φορτηγών είναι προσφορά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και βρίσκονται εκεί για να ενισχύουν το σήμα των κινητών τηλεφώνων στο….σύνταγμα»(!!!!)



Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Αν πάρουμε την επίσημη εκδοχή τότε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην έχουν σήμα τα…κινητά. Επίσης εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Οι εν λόγο κεραίες είναι ακριβώς στην περιοχή που μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες. Άρα οι κεραίες της κινητής έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να τοποθέτησε δίπλα στα κεφάλια μας κεραίες που επιβεβαιωμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία; Πως επιτράπηκε να φέρουν τόσο κοντά στον κόσμο κεραίες κινητής όταν πλέον έχει απαγορευθεί να τοποθετούνται και στις ταράτσες των σπιτιών;



Η παραφιλολογία.



Υπάρχει και μια άλλη άποψη στο ζήτημα. Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο να την αναλύσουμε καθώς δεν αποδεικνύεται εύκολα και εντάσσεται στην λεγόμενη «παραφιλολογία» όμως επειδή έχει επιστημονικό υπόβαθρο και αφορά το μέλλον του…κεφαλιού μας και των παιδιών μας είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε καλώντας ταυτοχρόνως τους ενεργούς πολίτες να το ψάξουν και να ενημερωθούν επί του ζητήματος.



Σύμφωνα με αυτή την «άλλη» άποψη υπάρχουν πληροφορίες ότι όντος τα κινητά στο Σύνταγμα τον τελευταίο καιρό είχανε πρόβλημα. Το θέμα ήταν πως ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΑ δεν μπορούσανε να καλέσουν ούτε να δεχθούν κλήσεις όση ώρα ήταν στην ευρήτερη περιοχή του Συντάγματος. Σαν κάτι να τα «μπλόκαρε» και να εμπόδιζε το σήμα. Η ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φαινόμενο οφειλόταν στα μέτρα ελέγχου πληθυσμού που τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης έχουν φέρει στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα:



Όλοι γνωρίζουμε πλέον τους γνωστούς ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και έχουμε εμπεδώσει ότι επηρεάζουν σίγουρα το κλήμα μας καθώς δεν είναι φυσικό να βρέχει καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα σαν να είμαστε…Αγγλία. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψεκάζουν (το γιατί το υποπτευόμαστε.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα συστατικά που ψεκάζουν είναι το ΜΑΓΓΑΝΙΟ γνωστό και κοινό ορυκτό το οποίο προκαλεί πύκνωση της ατμόσφαιρας όταν αυτό ψεκασθεί σε αυτή. Την πρακτική του ψεκασμού με μαγγάνιο την έχουν εφαρμόσει οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε χώρα που επρόκειτο να κάνουν πόλεμο στο παρελθόν διότι με την πύκνωση της ατμόσφαιρας υπάρχει καλύτερη απόκριση στις επικοινωνίες καθώς εμποδίζονται τα διάφορα κύματα να διαφύγουν και ανακλώνται πίσω στην γη (σαν καθρέπτης).



Τι σχέση έχει αυτό με τον έλεγχο του πλήθους; Θα σας πούμε. Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει, αυτοί επιρρεάζουν άμεσα την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συγκεκριμένες συχνότητες: Είναι οι γνωστοί σε όλους μας Υπέρηχοι και υπόηχοι. Η πιο γνωστή εφαρμογή των εν λόγο ήχων είναι το υπερηχογράφημα, όμως όλοι ξέρουμε και την συσκευή που βάζοντας την στην πρίζα του σπιτιού μας διώχνουμε τα τρωκτικά (ποντίκια) και άλλα ζωύφια με τους υπόηχους που αυτή παράγει!



Έχει λοιπόν ανακαλυφθεί πως οι ΥΠΟΗΧΟΙ σε συγκεκριμένες συχνότητες δεν διώχνουν μόνο τα τρωκτικά αλλά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας αίσθημα ΚΟΠΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ καθώς και ΟΚΝΗΡΙΑ.



Αν λοιπόν για να ελέγξουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά χρησιμοποιούν μηχανήματα παραγωγής υπόηχων (πράγμα που είναι πολύ απλό να γίνει με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα) τότε θα κάνανε το εξής: Θα βάζανε σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια (π.χ. Της κρατικής ασφάλειας ή του ΟΤΕ) τέτοια μηχανήματα εκπομπής υπόηχων. Επειδή το πρόβλημα είναι πως ΑΝ τα συγκεκριμένα κύμματα εκπέμπονται σε ευθεία γραμμή θα χρειαζόταν εκατοντάδες τέτοια για να καλύψουν όλο το λεκανοπέδιο όπως επίσης ΑΝ χρειαζόταν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν δύσκολο, οπότε η λύση θα ήταν η εξής: Θα ψεκάζανε στην ατμόσφαιρα με ΜΑΓΓΑΝΙΟ και θα εκπέμπανε τους υπόηχους προς τα εκεί. Το μαγγάνιο θα ανακλούσε τα κύμματα προς κάθε κατεύθυνση της γήινης επιφάνειας με αποτέλεσμα να γινόταν μια ομπρέλα στην οποία όσοι ήταν εγκλωβισμένοι θα είχαν άμεση επιρροή από τους υπόηχους.



Για να μην επεκταθούμε σε επιστημονικές αναλύσεις και κουράσουμε τον αναγνώστη θα πούμε πως αν ισχύει η θεωρία αυτό σημαίνει πως ολόκληρες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας βομβαρδίζονται με υπόηχους και με την βοήθεια των αεροψεκασμών μας κάνουν το μυαλό και την ψυχολογία σουρωτήρι ώστε να μην έχουμε το κουράγιο να αντιδράσουμε.



Αν ισχύει η θεωρία αυτή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού θα πρέπει να το ψάξουμε όλοι μας αλλά το πρόβλημα είναι πως στην εν λόγο πρακτική δεν υπάρχει αντίδοτο που να προσφέρει 100% κάλυψη των συμπτωμάτων.



Οι ωτασπίδες προσφέρουν μια προστασία της τάξης του 30% καθώς εκτός από τα τύμπανα των αυτιών δονείται όλη η περιοχή του κεφαλιού συν του ότι αν πήγαινε κάποιος σε πορείες και διαμαρτυρίες με ωτασπίδες δεν θα άκουγε τίποτα. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προσφέρει είναι κάποιο είδος κράνους από φελιζόλ καθώς το φελιζόλ προσφέρει άριστη ηχομόνωση. Ένα τέτοιο κράνος συνδυασμό με ωτασπίδες θα πρόσφερε μεγάλη προστασία από αυτά τα μέτρα ΑΝ είναι αληθινές οι υποθέσεις που κάνουμε…



Ενημέρωση για το Μαγγάνιο



Μαγγάνιο (Mn):

Ανεπιθύμητο και ευκίνητο στοιχείο, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 50 και ενδεικτικό τα 20 μg/l. Απαντάται στη φύση με τη μορφή δισθενούς, τρισθενούς και τετρασθενούς στοιχείου. Η πλέον αφομοιώσιμη μορφή είναι το δισθενές μαγγάνιο και λιγότερο το τρισθενές, η δε αφομοίωση του από τον οργανισμό σχετίζεται στενά με το pΗ. Το μαγγάνιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό ιχνοστοιχείο και συμμετέχει σε ενζυμικές αντιδράσεις.



Απορροφάται από το έντερο και εναποθηκεύεται στους νεφρούς, στο ήπαρ, στα οστά και σε μικρές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο. Απεκκρίνεται από την γαστρεντερική οδό δια μέσου της χολής. Αυξημένες συγκεντρώσεις στα πόσιμα νερά μπορεί να προκαλέσουν, πονοκεφάλους, αδυναμία, υπερευαισθησία, αϋπνία, νοητικές διαταραχές και ψυχώσεις. Επίσης νευρολογικές διαταραχές όπως η νόσος του Parkinson. Χαρακτηριστικό είναι το βάδισμα με το σώμα να γέρνει προς τα εμπρός.
Πηγη 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ένα φορτηγάκι έχει ένα μικρό σηματάκι της wind στο πλαι, το πρόσεξα χθες γιατί μου κίνησαν και μένα την περιέργεια. Να συμπληρώσω επίσης, ότι τα κινητά λειτουργούσαν κανονικά, οπότε δεν νομίζω να μπλοκάρουν το σήμα οι κεραίες αυτές. Πιθανότατα άλλο σκοπό έχουν, όπως ανφέρεται και παραπάνω. Αν όντως βρίσκονται εκεί για την ενίσχυση του σήματος είναι και πάλι απαράδεκτο να δέχονται τόσες χιλιάδες άνθρωποι τέτοια ακτινοβολία!..είναι σαν να κάνουμε ακτινογραφίες κάθε μέρα στο Σύνταγμα!

Ανώνυμος είπε...

από τις κεραίες που φαίνονται αμυδρά, πρέπει να είναι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, μάικρο ή πικο σέλς για να ενισχυθεί το σήμα στην πλατεία και να μη δημιουργούνται προβλήματα στο υπόλοιπο δίκτυο. στο εξωτερικό είναι σύνηθες το φαινόμενο σε μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου, τπτ καινούργιο και καινοτόμο.

ζαλάδες μπορεί να έχεις και από τα δακρυγόνα, ίσως και την αφυδάτωση ίσως και από παρατεταμένη χρήση κινητού ή έκθεση σε ακτινοβολίες.

ένας τεχνικός τηλ/νιών.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει

ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ!!!
ΝΟΥΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδιά σαν ηλεκτρονικός πτυχιούχος. σε αυτό το link που είναι ενα αρχείο power point μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις επιπτώσεις που έχει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στον άνθρωπο και σε ΌΛΑ ΤΟΥ τα ζωτικά όργανα.Διαβάστε μόνο στα σημεία που έχει τις επιπτώσεις. ψάξτε και θα το βρείτε.

http://dl.dropbox.com/u/19032760/mobile_nikita_2005_brief_peristeri.ppt

Ανώνυμος είπε...

Ψαλμός Β
Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι ΒΑΣΙΛΕΙΣ της ΓΗΣ, και οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΗΧΘΗΣΑΝ επί το αυτό ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ και ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ! Ειναι τα μονα που μπορουν να μπλοκαρουν αυτα τα κυμματα. ΕLF klp klp. Φτιαχνονται ευκολα απο τον καθενα και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!

Θα εβαζα και αξιοπιστα σαιτ αλλα ως γνωστων αν προτυνεις κατι σε βγαζουν εμπορα! Απλα να εισαστε επιφυλακτικοι!

Ανώνυμος είπε...

3:47 μ.μ.

ΟΡΓΟΝΗ, ΩΡΑΙΟΣ ΠΕΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ Wilhelm Reich ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΧΑΛΑΖΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΜΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΖΑΛΗ-ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε'συ κανε το καλο κ ριξτο στο γυαλο.. δωσε κανενα αξιοπιστο site για οργονιτες..ευχαριστω..

Ανώνυμος είπε...

ένα Link στα γρήγορα:

http://www.onirocosmos.gr/erevna-tritwn/aitherikoi-metatropeis-orgonites.html

Ανώνυμος είπε...

Γεμίζουμε την Ελλάδα (και όχι μόνο) με Αιθερικούς Μετατροπείς από το 2005 και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.

Στον χάρτη που βλέπετε παρακάτω, τα σημεία με κόκκινο χρώμα αντιστοιχούν σε περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου που, είτε έχουν προμηθευτεί Αιθερικούς Μετατροπείς από εμάς, είτε έχoυν γίνει σε αυτές εκστρατείες “gifting”.

[τελευταία ανανέωση του χάρτη έγινε την 15/03/11]


http://www.onirocosmos.gr/images/ethericmap.png

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethericwarriors.com/ (γενιεκσ πληροφοριες)

για αγορα εδω.. http://ethericwarrior7.blogspot.com/

και εδω... http://spanies-gaies.blogspot.com/

ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και σαφος καλη δυναμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤΣ..
http://ethericwarrior7.blogspot.com/

και εδω... http://spanies-gaies.blogspot.com/

προσωπικοι οργονιτες δεν υπαρχουν... Η οργονη ειναι κατι που βρισκεται παντου και βοηθαει ολους ανεξερετως!!!!. Εκτος απο αυτους τους σκοτεινους τυπους.. Ο νοων νοειτω!!

Ανώνυμος είπε...

Παδιά ως Ηλεκτρονικός μηχανικός αυτό που διαπιστώνω είναι 2 link στα δυο φορτηγάκια, στο πρώτο δεν βλέπω κεραία, οι κεραίες αυτές είναι micro cells δηλαδή μικρές κυψελωτές κεραίες που στόχο έχουν την ενίσχυση σήματος ή δημιουργία ενός Cluster για να μειωθεί η τηλεπικοινωνιακή συμφόρηση. Επειδή έχω δουλέψει σε τέτοια θέματα δυστυχώς στο κέντρο γίνεται χαμός απο παράνομες κεραίες! Σκευτείτε πόσα κινητά υπάρχουν στο κέντρο για να φτάσουν να ενισχύσουν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες!! Τραβήξτε πιο καλύτερα φωτογραφίες απο τις κεραίες και τα σημεία που είναι τοποθετημένα τα φορτηγάκια για να σας πω και άλλα!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_8020.html.

"Επισης τι καλυτερο γι'αυτους απο το να μαζευτουν σε ενα σημειο πολλα ατομα! Τους κανουν μαζικη πλυση εγκεφαλου και μαζικο περασμα υποσυνειδητων μηνυματων κλπ μεσω ψυχοτρονικου-ψιονικου πολεμου! 20hz περασμα υποσυνειδητων μηνυματων.στην περιπτωση αυτη μιλαμε για την τελεια υποβολη η πλυση εγκεφαλου. 9hz αισθηση οτι μας αγγιζουν χωρις να συμβαινει κατι τετοιο.με την μεθοδο αυτη μπορουμε να οδηγησουμε καποιον σε παρανοια η ακομα και αυτοκτονια.

http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=195&t=11230"

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ (ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟΝΑΚΙ Κ ΕΚΕΙ?ΕΤΣΙ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ... Κ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ... Κ ΟΣΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ...


ΝΙΚΟΖΖΖ LEGALIZE IT!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για οποιονδήποτε λόγο κ αν έχουν εγκατασταθεί τέτοια φορτηγάκια στο χώρο της διαδύλωσης ( αν ισχύει ότι εκπέμπουν ο΄τιδήποτε μπορεί να εππηρεάσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο κ συνεπώς την κρίση του καθένα κ να αποδυναμώσει τον οργανισμό κ φυσικά με δόλο ) λέω ΑΝ ισχύει, δεν θα μπορούσαν οι διαδηλωτές να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου εισαγγελέα για να γίνει επιτόπου έρευνα στο περιεχόμενο των φορτηγών? Σαν ύποπτα ή χρεισημοποιώντας την γελοία –για μένα – δικαιολογία των φρουρών? Γιατί με το παραμικρό να γινόμαστε πειραματόζωα?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα οτι αυτά τα φορτηγά με τις κεραίες είναι εκεί για να ενισχύσουν το σήμα των κινητών, διότι απλά δεν υπάρχει λόγος ενίσχυσης. Είναι δυνατόν ρε παιδιά το κέντρο της Αθήνας να έχει πρόβλημα στο σήμα; ή είναι δυνατόν να χρειάζεται ενίσχυση το σήμα επειδή υπάρχουν 100.000 κινητά εν χρήση; Και αν στα 100.000 κινητά εν χρήση το σήμα θέλει ενίσχυση τότε σκεφτείτε πως είναι δυνατόν να μην θέλει το Πάσχα και τα Χριστούγεννα που 10 εκατομμύρια κινητά βρίσκονατ εν χρήση.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τα ίδια βαν που έχουν στα σύνορα.
Είναι καθαρά για έλεγχο πληθυσμού & χώρου.
Μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας και τα άτομα *security* εάν περνούν από μπροστά τους.!!!
Δείτε και το σχετικό βίντεο..
Mobile Van Security X-Ray

http://www.youtube.com/watch?v=iABPKd0vFxQ&feature=player_embedded