Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Όταν το γιαούρτι γράφει την δική του ιστορία (άλλη μια φορά το βίντεο για απόλαυση)



Ναι, ο Πάγκαλος για άλλη μια φορά προκάλεσε το χάος με την παρουσία του. Αυτή τη φορά σε μια κυριολεκτικά εμπόλεμη ζώνη. Ο λαός ξύπνησε, αηδίασε, κάνει σαματά. Το βίντεο που ακολουθεί, έρχετε να προστεθεί μαζί με τα υπόλοιπα, σε... εκείνα που δείχνουν φοιτητές αναρχικούς (όπως είπαν για το γιούχο του Παρισίου), κοπρίτες, αλήτες και χαραμοφαϊδες, αλλά και κατοίκους των γύρω περιοχών που αντιδρούν σε κάτι τόσο ευαίσθητο για την πόλη τους. Δείτε το βίντεο από την χθεσινοβραδυνή επιδρομή γιαουρτιών και ύβρεων κατά του Πάγκαλου και λύστε μας μια απορία! Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να ξαναβγεί και να εμφανιστεί σε δημόσια θέα ή όχι;
Το βίντεο προέρχεται από το www.lavreotiki.com

  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε καλη αρχη!!!!

lakis2332 είπε...

φαε να σκασεις κοπριτη να σωθουμε

....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! είπε...

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ & ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣΟΝΟ!!!!! Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο-Ο-Ο-Ο-Ο-Ο-Ο-Ο!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά ρε παλικάρια..
Μόνο έτσι θα τους διώξουμε από την Ελλαδάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Στο 0:7 ακουγεται ενας θορυβος, καποιοι κοιτανε προς τα εκει και μετα στο μπαλκονι. Απο κει η μανταμιτσα εριξε μια καρεκλα προς τους διαδηλωτες και ειπε και κατι κουβεντουλες. Αυτη ειναι η καρεκλα που ταχα μου εριξαν εναντιον του Παγκαλου, ενω ηταν για το κοσμο απο τη συγγενη του ιδιοκτητη της Ταβερνας Τριγωνο, φιλου του Παγκαλου και συνυποψηφιου της γυναικας του.