Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η λέξη "δημοψήφισμα" λέει κάτι στους πολιτικούς;



  • Μακριά νυχτωμένη η Νέα Δημοκρατία και κινδυνεύει να χάσει την επαφή...
Πολύ φοβόμαστε φίλοι μας της Νέας Δημοκρατίας ότι οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές για τη Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύει απλά τον κοινωνικό ιστό. Μετατρέπει μεθοδευμένα την ελληνική κοινωνία σε μια άμορφη εξαθλιωμένη μάζα, αλλά όμως μια μάζα, ανακατεμένη με λαθρομετανάστες, εύπλαστη στη δική του προπαγάνδα και ιδεολογία. Μια μόνιμη ....εκλογική πελατεία. Πολύ φοβόμαστε ότι όταν θα αφυπνιστείτε θα έχετε χάσει το τραίνο της ιστορίας.

Όλος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι δεν κάνετε δυναμική αντιπολίτευση τώρα, αλλά αφήνετε το ΠΑΣΟΚ να φθαρεί και να καταρρεύσει το ίδιο και η ιδεολογία του στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας και τότε να δράσετε εκ του ασφαλούς. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι η αδράνεια είναι πιο χειρότερη και από τις λαθεμένες επιλογές. Ο λαός συγχωρεί τα λάθη, δεν συγχωρεί όμως με τίποτα την αδράνεια και την παθητικότητα.

Δυστυχώς έχετε επιλέξει να κινηθείτε απόλυτα συστημικά, αλλά ο λαός έχει φύγει μπροστά από το σύστημα. Θέλει να αλλάξει το σύστημα και εσείς δυστυχώς, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, μοιάζετε τα καλά παιδιά του συστήματος. Λογαριάζετε όμως χωρίς τα αφεντικά του συστήματος.

Αναρωτιόμαστε: Η λέξη δημοψήφισμα δεν σας λέει τίποτα; Καλείται ο ελληνικός λαός να μπει σε μια δια βίου εξαθλίωση και δεν…. πρέπει να ερωτηθεί και να αποφασίσει ο ίδιος;

Ζητείστε λοιπόν να γίνει ένα δημοψήφισμα.

Έστω και αν το αρνηθεί το ΠΑΣΟΚ (που θα το αρνηθεί), εσείς και πάλι θα βγείτε ωφελημένοι.

Τελικά, ούτε η λέξη δημοψήφισμα δεν θέλετε να ακουστεί;

Γιατί; Δεν θεωρείτε το λαό ικανό να αποφασίσει ή μήπως αυτό θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο;
http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_6748.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε πιο άμεση δημοκρατία και την ζητούμε μέσα και από το δημοψήφισμα,στο οποίο θα λάβουν μέρος μόνο Έλληνες..

Ανώνυμος είπε...

θελουμε δημοψήφισμα, θέλουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας,

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κόμα που λέγεται ΝΔ; το έχετε δεί πολλές φορές.Ο Αρχηγός του που είναι ρε παιδιά; Φίλε Αντωνάκη είσαι Α Ν Α Α Ξ Ι Ο Σ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ ΩΠΕΡ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ. Ντροπιάζεις την μακαρίτισσα την γιαγιά σου που ήταν Ελληνίδα με ούμπαλα. ΑΝΤΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ