Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το Μάρκετινγκ της Τρέλας (πεντάλεπτο τρέιλερ)


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τέτοιες αναρτήσεις; Εντάξει υπερβολές γίνονται και κανένα φάρμακο δεν είναι εντελώς αθώο και δεν επιδρούν σε όλους το ίδιο αλλά πόσες φορές ακούσαμε για εγκλήματα επειδή ο ασθενής άφησε την φαρμακευτική αγωγή;

Δημήτρης είπε...

Νομίζω φίλε μου 11.50 πώς δε πρόσεξες καλά τι λέει το videaki. Δέ μιλάει για ασθένειες (σχιζοφρένεια και τέτοια). Μιλάει για δημιουργία ασθενειών από το τίποτα. Είναι δυνατόν να παίρνεις φάρμακα επειδή είσαι ντροπαλός, ονομάζοντάς το αγοραφοβία? Καλά το είπες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ο ασθενής έκανε εγκλημα γιατί σταμάτησε την αγωγή αλλά εδω σου λέει ότι σου δίνουν φάρμακα ενώ δεν είσαι ασθενής. Μάλιστα σε κάνουν να νομίζεις ότι έχεις όντως πρόβλημα.

Δημήτρης είπε...

Φίλε μου 11:50 μαλλον εσύ πρεπει να είσαι πιο προσεχτικός όταν βλεπεις ένα video και να καταλαβαίνεις για το τι ακριβώς μιλάει. Εδώ σου λέει ότι σε αναγκάζουν (σε πείθουν ότι έχεις πρόβλημα) να παίρνεις φάρμακα χωρίς να είσαι ασθενής. Είναι δυνατόν πχ να πάρεις φάρμακο επειδή είσαι ντροπαλός?

Δημήτρης είπε...

Φίλε μου 11:50 μαλλον εσύ πρεπει να είσαι πιο προσεχτικός όταν βλεπεις ένα video. Εδώ σου λέει ότι σε ανγκάζουν να παίρνεις φάρμακα χωρίς να είσαι ασθενής. Είναι δυνατόν πάρεις φάρμακο επειδή είσαι ντροπαλός?

Δημήτρης είπε...

Ωπα τι εγινε εδω? Πως έγινε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Καλά μη βαράτε, την κατάλαβα την διαφορά, απλά ήθελα να αποτρέψω από ακρότητες