Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έδεσαν και έδειραν αλλοδαπό ληστή -μέλος σπείρας- στην πλατεία του χωριού!



Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αλλοδαπών αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών...
, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών. 
Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων αλλοδαπών -όπως αποδείχτηκε αργότερα- που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα.... σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν.
Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν δεν έφευγε σύντομα. Αμέσως μετά, όμως, «κατάπιαν» τη γλώσσα τους, αφού ο οδηγός κατέβασε από την καρότσα δέκα εργάτες που εργάζονται για λογαριασμό του και οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των αγνώστων! Οι τρεις που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβλήθηκαν και αμέσως πάτησαν γκάζι και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας σύξυλο τον τέταρτο της ομάδας.
Αυτός ήταν που πλήρωσε τη νύφη και για λογαριασμό των συνεργών του, αφού οι εργάτες όρμησαν πάνω του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο! Κατόπιν τον έβαλαν στο φορτηγό και τον μετέφεραν δεμένο χειροπόδαρα με σχοινί στην πλατεία του χωριού, όπου τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία.


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_9466.html#ixzz1Gq8dRHb3

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OXI SAN TOUS ATHINAIOUS TIS KOTARES... KOTARES NA EIMASTE... ANTE GIA

GKD

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Gay οι Αθηναίοι άλλωστε μια ζωή έτσι ήταν την Ελλάδα την κρατούν οι Πέριξ.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι Αθηναιοι ειναι gay να σας το πουν οι συνχωριανες σας που δεν βλεπουν την ωρα να φυγουν απο τα χωρια σας σκατοβλαχοι ταλιμπαν

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΡΕ ΤΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ.Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ.ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΓΚΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 18 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.ΜΑΓΚΑ ΑΘΗΝΑΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Oι Αυθεντικοί Αθηναίοι είναι 40.000 γύρω από την πλάκα ψυρή και μοναστηράκι όλοι άλλοι είναι από όλη την Ελλάδα. Ναι είναι gay διότι χωρίς την επαρχία και τους βλάχους να τους προσφέρουν φαγητό θα είχαν ψωφήσει. Και ναι οι συγχωριανές ήρθαν Αθήνα γιατί αυτό το άθλιο Αθηναικό κράτος συγκέντρωσε όλο τον πλούτο εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ.ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ...............

vouksmate είπε...

To θεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ποιος ειναι Αθηναιος η επαρχιωτης αλλα ποιος ειναι Ελληνας διοτι ετσι οπως πανε πραγματα σε λιγο θα χασοθμε την ταυτοτητα μας και καθιστε εσεις να μαλωνετε ποιοσ ειναι μαγκασ η οχι!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης είπε...

Τελικά θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο όπου ο πολίτης θα πάρει το νόμο στα χέρια του, αφού οι κυβερνόντες έχουν ξεφύγει πλέον και ούτε νόμους καταλαβαίνουν ούτε συντάγματα. Εσύ γιωργάκη (και οι υπόλοιποι προδότες) μπορεί να θές να φέρεις από έξω κόσμο για να κάνεις τις πουστιές σου αλλά μη νομίζεις ότι ο λαός θα κάτσει να τους ανεχτεί. Εσύ μπορεί να κυβερνάς γιατί σε ψηφίζουν οι φανατικοί σου και οι πακιστανοί αλλά μη νομίζεις ότι ότι αποφασίζεις εσύ θα το τηρήσει ο λαός. Έρχονται κρεμάλες, θα χυθεί αίμα αργά η γρήγορα και δε θα φταίει ο λαός γι'αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παιδια μισειτε τους αλλοδαπους?

Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι?

Δεν εχουν πολιτισμο?

Φοβαστε μηπως ειναι κανιβαλοι και τρωνε ανθρωπους?

Δητε πρωτα πιο κατω τον πολιτισμο τους, σκεφτειτε λιγο την πολυπολιτισμικη κοινωνια που ερχεται, και μετα μιλαμε........

Εδω ειναι.....

http://picjb.blogspot.com/2009/09/cook-human.html