Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Ελληνικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πούλησε στην οικογένεια Μπεν-Νταβίντ ακίνητα στα Ιεροσόλυμα - Μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε συναλλαγή!!!



Anti-ntp:Γι αυτο ο Ειρηναίος ειναι φυλακή... τι νομίζετε ρε παιδια οτι ειναι δικαίως;; Για τους λόγους που ο ειρηναίος ειναι φυλακή ειναι και για τους ίδιους λόγους και ο Χριστόδουλος εκεί που ειναι....Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν μήνες μεταξύ των πλευρών. Η συναλλαγή συμφωνήθηκε, παρά τις πιέσεις της Παλαιστινιακής Αρχής, που απαιτούσε από το Ελληνικό Πατριαρχείο να απεχει από πώληση δικαιωμάτων σε παράγοντα στο Ισραήλ. Η συναλλαγή συμπεριλαμβάνει δικαιώματα εκμίσθωσης σε χιλιάδες διαμερίσματα στην Ρεχάβια και το ακίνητο της Κνέσετ. Οι οικογένεια Μπεν-Νταβίντ είναι μιά από τις πιο ....ευσταθείς οικογένειες στα Ιεροσόλυμα. Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν μήνες, έκλεισε η συναλλαγή αυτήν την Κυριακή (13.03.2011), κατά την οποία το Ελληνικό Πατριαρχείο πούλησε δικαιώματα ακινήτων στα Ιεροσόλυμα και σε άλλους οικισμούς. Έτσι έγινε γνωστό στο News1. Έγινε γνωστό, ότι η συναλλαγή συμπεριλαμβάνει δικαιώματα εκμίσθωσης σε χιλιάδες στρέμματα, και έκλεισε για 80 εκκατομύρια σέκελ. 
Ο αγοραστής είναι ομάδα επενδυτών με επικεφαλής την ιεροσολυμίτικη οικογένεια Μπεν-Νταβίντ. Εκ μέρους της Εκκλησίας υπέγραψαν ο Έλληνας Πατριάρχης ο λεγόμενος «Θεόφιλος ο Τρίτος» (το πρωτότυπο όνομά του είναι Θεόφιλος Γιαννόπουλος), και ο οικονομικός του σύμβουλος.
Η συναλλαγή συμπεριλαμβάνει εκτάσεις γης πάνω στις οποίες είναι κτισμένα χιλιάδες διαμερίσματα, που είχαν κτιστεί με συνθήκες εκμίσθωσης. Τα πουληθέντα δικαιώματα συμπεριλαμβάνουν επίσης δικαιώματα εκμίσθωσης σε σημαντικές εκτάσεις στην γειτονιά Ρεχάβια, την έκταση πάνω στην οποία κείται η Κνέσετ του Ισραήλ και την έκταση πάνω στην οποία βρίσκεται ο οίκος του Προέδρου της Χώρας. Η συναλλαγή συμπεριλαμβάνει επίσης τεράστια αποθέματα γης που τώρα λειτουργούν ως πάρκα στα Ιεροσόλυμα.
Η συναλλαγή υπογράφτηκε μυστικά λόγω πιέσεων που ασκούνταν για μεγάλο διάστημα πάνω στο Πατριαρχείο, κυρίως εκ μέρους της Παλαιστινιακής Αρχής, - που απαιτούσε να απέχει από πώληση ακινήτων σε παράγοντα στο Κράτος του Ισραήλ. Το Ισραήλ, από την άλλη, πίεζε να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές, για να εξασφαλίσῃ την πλήρη ιδιοκτησία του Ισραήλ σ’ αυτά τά ακίνητα.
Ας θυμήσουμε, ότι πριν περίπου 10 χρόνια έγινε παρόμοια συναλλαγή, που τελικά τορπιλίστηκε λόγῳ σκανδάλου απάτης εκ μέρους των αγοραστών, και λόγῳ αποτίναξης του Ελληνικού Πατριαρχείου από τόν ἴδιο τόν σκοπό να κάνῃ την συναλλαγή, κατόπιν πιέσεων των Αραβικών Χωρών και της Παλαιστινιακής Αρχής. 
Η οικογένεια Μπεν-Νταβίντ είναι από τις ποιό ευσταθείς οικογένειες στα Ιεροσόλυμα. Έχει πολλά ακίνητα, μεταξύ στα οποία: το εμπορικό κέντρο στην Μεβασέρετ Τσιών, Power Center στην Ασσκελόν σε έκταση περίπου 100 στρεμμάτων, εργοστάσιο κοσμημάτων που κάνει εξαγωγή στο εξωτερικό, και είναι συνέταιρη στην εταιρία Γκιβ’ότ Ολάμ (που ασχολείται με διάτρηση πετρελαίου).
Η αγορά ακινήτων από το Πατριαρχείο έγινε, όπως είπαμε, στο πλαίσιο ομάδας επενδυτών με επικεφαλής την οικογένεια Μπεν-Νταβίντ. Όσο είναι γνωστό, η ομάδα σκοπεύει να πωλήσει τουλάχιστον ένα μέρος των αγορασθέντων ακινήτων στην Κέρεν Καγιέμετ λε-Ισραέλ (Jewish National Fond). Πρώτες επαφές στο θέμα ήδη ξεκίνησαν.


Δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας news1

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ολοι αυτοι που στο ονομα του χριστιανισμου ονομαζον εχθρους και ανθελληνες τους 12θειστες.με αυτα που κανουν επαληθευουν αυτα που λενε πως ο χριστιανισμος ειναι μια μεγαλη επενδυση.

Ανώνυμος είπε...

12 θεϊστές ; καλά κρασιά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ, ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΣΕΤΕ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο υποτιθετε δεν εβαλαν φυλακη και καλα τον Ειρηναιο!!!!! ΕΛΕΟΣ!
εε Μαλλον ειπαν δεν χρειαζεται να τον σκοτωσουμε... Ας σκοτώσουμε μονο τον Χριστοδουλο..

Οσο για το 12Θεο.. γαμωτο! Πέρυσι ανέβηκα στον Ολυμπο αλλα δεν τους είδα.. Πρέπει να ηταν διακοπές στην Μήλο στο εξοχικό της Αφροδίτης γιατι ηταν και Καλοκαίρι...

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ είπε...

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ...

ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΑΠΟΓΟΝΟΙ" ΤΟΥ ΔΙΑ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ!!!

Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!!

http://www.scarlakidis.gr/apollon/kefalaio13-neo.html

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μελχισεδεκ. Και ποιος σου ειπε οτι η προφητεια ειναι γνησια;

Και που στην προφητεια εσυ βλεπεις ονοματα;
Eαν ας πουμε ημασταν σημερα εξισλαμισμενοι δεν θα επιστρατευονταν η θα επικαλουνταν η θα κατασκευαζοταν αυτη η προφητεια για τον ερχομο του αλλαχ;

Αν θελετε να βλεπετε παντου τον Γιαχβε, δικαιωμα σας, μη μας τα ζαλιζετε ομως.
Φιλικα

Γιαννης.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ