Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σαμαράς-Καρατζαφέρης ξέθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου



Οι θετικές για αυτόν τελευταίες δημοσκοπήσεις έδωσαν αφορμή στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να πετάξει το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά σήμερα στη Βουλή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια κόντρα που έμοιαζε να «ψήνεται» από καιρό...
Όλα άρχισαν όταν ο Γ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. να πάρει θέση για την αρθρογραφία του Φαήλου Κρανιδιώτη και να δηλώσει «αν ένα στέλεχος της ΝΔ μπορεί να βρίζει πολιτικούς αρχηγούς και.... ιστορικές εφημερίδες (Καθημερινή) ως φυλλάδες».

Προς στιγμήν ο Α. Σαμαράς έδωσε την εντύπωση ότι απολογείται, όταν έκανε λόγο για «άτομο που δεν ανήκει στους βουλευτές» και πρόσθεσε απαξιωτικά, «σιγά να μη σχολιάζουμε κάθε άρθρο που γράφεται».

Η αντεπίθεση όμως ήρθε λίγο μετά και ήταν πολύ σκληρή: «Σε συνέντευξή σας λίγο πριν το μνημόνιο, είπατε ότι “κάθε μέρα που περνάει είναι διάστημα απογοητευτικό, υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν στο ΔΝΤ”. Μήπως κύριε Καρατζαφέρη αντί για ΛΑΟΣ είστε λαγός;», είπε ο κ. Σαμαράς και απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των βουλευτών της Ν.Δ.

Εδωσε όμως απλόχερα την πάσα της απάντησης στο Γιώργο Καρατζαφέρη, επιλέγοντας να μην είναι παρών στην αίθουσα για την απάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ. «Βλέπω ότι κάποιος έγινε λαγός και έφυγε», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του.

Και συνέχισε μιλώντας για «κρυφό έρωτα» της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ και κάλεσε και τους δύο «να ανεβείτε στο βήμα και να πείτε στον ελληνικό λαό συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη».


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_6060.html#ixzz1GurmCZ8k

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς καλά θα κανεις να μας πει γιατί κουκουλώθηκε το σκάνδαλο της Siemens και αυτό της Οικονομίας από αυτόν και τον Παπανδρέου και να σταματήσει να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, παιδάκια δεν είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Στα παρακάτω βιντεάκια που αρνείται να ανεβάσει το anti-ntp για κομματικούς λόγους θα δείτε τον ρόλο του Γιωργάκη και του Αντωνάκη και πως εμπαίζουν μια ολόκληρη κοινωνία.

http://www.youtube.com/watch?v=gyvw45hKIi0

http://www.youtube.com/watch?v=MVKPfsl2_4w

http://www.youtube.com/watch?v=NteGy_0mki0

Βασίλης είπε...

φοβερά βίντεο.... Άκρως ενημερωμένα... Το νόμπελ πρωτότυπης δημοσιογραφίας τους λείπει μόνο... Παιδιά, κι ο φανατισμός έχει τα όρια του.
Φιλικά

Unknown είπε...

Προχωρα Γιωργαρε και ισοπεδωσε τους,ολους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.