Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Θράσος!ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς και φασιστικοί κύκλοι του Προξενείου μας στο Σικάγο, διοργανώνουν εκδήλωση για την 25η Μαρτίου παρά την απαγόρευση ΓΑΠ!!



http://dim-ag-nikol.eyr.sch.gr/25mart_07_07.JPGAnti-ntp:Μπράβο στους "φασίστες" ομογενείς...
Πως τολμάνε οι "φασίστες" και γράφουν στα @@ τους
το φιρμάνι του νέου 
ΓΑΠ Κολοκοτρώνη που απαγορεύει
τις εκδηλώσεις των διπλωματικών αρχών για τις εθνικές εορτές!!!

Ο Δρούτας να βγάλει διεθνές ένταλαμα σύλληψής τους μέσω Interpol πριν μας ξεφτιλίσουν οι φασίστες!!!
Επίσης να δημευτούν οι
 περιουσίες τους και να γίνουν «Ομόλογα για.... μαλ@κες ομογενείς»
Διαβάστε την είδηση να φρίξετε:
Εκδήλωση για την 190η Επέτειο της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας (Greek Independence-Heritage Day, όπως έχει αναγνωριστεί επισήμως στις ΗΠΑ), οργανώνουν, στις 26 Μαρτίου, το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο και το Northeastern Illinois University (ΝΕΙU).

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σικάγου και την Περιφέρεια ΗΠΑ του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4011/2394.jpgΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με ποιήματα, χορό, δραματοποίηση κ.ά.(ΣΣ. Τι είναι αυτά ρε αλήτες; Θα "βιάσετε τις παιδικές ψυχές" και θα βάλετε τα αθώα πλάσμα να πούνε ποιήματα ντυμένα τσολιάδες και να κάνουν τον Κολοκοτρώνη σε θεατρικές παραστάσεις; http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/parelasi.jpgΚαλά που ζείτε ρε καρακιτσαριά; Δεν σας είπε κανένας ότι αυτά τα έχει απαγορεύσει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης, η Γιαννάκου, η Ρεπούση και η Δραγουλίνα με την Αννούλα (δείτε τη φώτο δεξιά μπας και "ξυπνήσετε"); Ρε αφήστε το κιτσαριό και τις μαλακίες και κοιτάξτε νααγοράσετε κανένα ομόλογο απ αυτά που γράφουν πάνω "για μαλάκες ομογενείς" να βάλετε πλάτη στο νέο Κολοκοτρώνη να σώσει την Ελλάδα...) με αναφορά στο σημαντικό αυτό ιστορικό γεγονός. Θα προβληθεί, επίσης, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την επέτειο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Σικάγου, κ. Ιάκωβος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, πρέσβης Α. Πέτροβας, ο πρόεδρος και οι καθηγητές του ΝΕΙU, ο Συντονιστής του ΣΑΕ Αμερικής, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Αμερικανοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των ομογενειακών φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω Πανεπιστήμιο της πολιτείας του Ιλινόι, στο Σικάγο, έχει υπογράψει, τον Οκτώβριο του 2010, Συμφωνητικό Εκπαιδευτικής Συνεργασίας με το ΣΑΕ ΗΠΑ. Τη σχετική χορηγία, ύψους 75.000 δολαρίων, προς το αμερικανικό Πανεπιστήμιο ανέλαβε το Ίδρυμα "Θεόδωρος και Έρικα Σπυρόπουλος" , με τη μορφή 20 υποτροφιών, ώστε να καταρτισθούν ομογενείς εκπαιδευτικοί για την κάλυψη των αναγκών στα ελληνικά σχολεία των ΗΠΑ. Το πρόγραμμα ξεκινάει το προσεχή φθινόπωρο (ΣΣ. Κι άλλοι φασίστες!!! Αυτό δεν είναι ίδρυμα!! Εκτροφείο φασιστοειδών είναι!!Άκου κει δίνουν υποτροφίες για κατάρτιση ελλήνων ομογενών εκπαιδευτικών αντί να αγοράσουν τα γνωστά ομόλογα "για μαλάκες Ομογενείς" να βάλουν λίγη πλάτη στο νέο Κολοκοτρώνη!!!).
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/03/25.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπονται οι φασίστες!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Αυτοί τουλάχιστον πήραν μυρουδιά πως πρέπει να τους γράφουμε στα .... όπως μας γράφουν κι αυτοί. Απ'ότι λένε το αντίθετο εμείς, γιατί αυτό είναι το σωστό. Τα σκουλίκια θέλουν να μας ξεπαστρέψουν, αλλά δεν θα τους κάτσει!!!