Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-NTP.BLOGSPOT.COM ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ


Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε ό,τι θέλετε τον κυριάκο βελλόπουλο μέσω του blog μας σε συνέντευξη που θα μας παραχωρήσει σε λίγες μέρες ο προαναφερόμενος βουλευτής του ΛΑΟΣ . To anti-ntp ζητά την συμμετοχή σας! 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

anti.ntp@gmail.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση : Τι θα κάνει αυτός και το κόμμα του αν αποφασίσουν οι διάνοιες να δώσουν τα πετρέλαια του Αιγαίου με ποσοστό 20-30% μόνο για Ελλάδα???

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Βελλόπουλε,

Δεδομένου ότι:

1) Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ΔΕΝ σκέπτονται, ΔΕΝ ξέρουν ούτε τα βασικά στοιχεία του κόσμου στον οποίον ζουν (π.χ. Δεν ξέρουν το Σύνταγμα, τα βασικά τους δικαιώματα, τι σημαίνει μνημόνιο, τρόικα, χρήμα, νόμισμα ,ομόλογο, δεν ξέρουν τι σημαίνει καπιταλισμός, κομμουνισμός κλπ)
2) Η κάλπη έχει τρανά πια αποδείξει ότι δεν είναι ικανή με βάση το 1) παραπάνω, να αποδώσει το ποθούμενο
3) Οι κυβερνήσεις, ανοιχτά πλέον εμπαίζουν τους πολίτες και πολλοί από τους πολιτικούς έχουν καταπιαστεί με μία δαιμονισμένη αφοσίωση να καταστρέψουν ότι καλό έχει ο Έλληνας, Υλικό, Πνευματικό και Ψυχικό.
4) Έχουν στην κυριολεξία παραδώσει χωρίς όρους, την πατρίδα μας,
5) Οι μεγάλες και διεθνής τράπεζες απλά τυπώνουν χρήμα χωρίς αντίκρισμα και το δανείζουν
6) Η αξιοκρατία είναι αδύνατη γιατί σχεδόν κανείς δεν μπορεί να διακρίνει το άξιο από το ψεύτικο και στείρο
7) Ότι η διαφθορά ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι παντού, μέσα και έξω από τις κυβερνήσεις, στον Ιδιωτικό τομέα και στον Δημόσιο.
8) Ο πολύς ο κόσμος, ως υπάλληλος κλέβει χρόνο, κλέβει χρήμα, και δεν παράγει σχεδόν τίποτα.
9) Οι μίζες/χάρες/ πέφτουν σύννεφο ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στους Δήμους, στις ΔΕΚΟ, στα νοσοκομεία, στα τελωνεία, στις εφορίες, σε εταιρείες, σε ανάληψη ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, σε ανάληψη εργασιών ως εργολάβοι, υπο-εργολάβοι κλπ. κλπ.
10) Οι παγκόσμιες δυνάμεις, Σιωνισμός πρωτίστως, αλλά και άλλες υποδεέστερες, έχουν στο μάτι τους την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο όλο για υποδούλωση με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Το κύριο ερώτημα είναι:
1) Τι μπορεί να κάνει πρακτικά και αρχίζοντας σήμερα, ΤΩΡΑ η μειοψηφία που θέλει να σώσει την Πατρίδα?

Δεν εννοώ τι μπορούν να κάνουν οι όποιοι λίγοι έντιμοι πολιτικοί μας μένουν. Εννοώ τι μπορεί να κάνει ο λαός που να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση ΑΜΕΣΑ.
Και επίσης, δεν εννοώ τα τετριμμένα δηλαδή ότι πρέπει να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε άλλους. Αυτό θα ήταν έμμεσο, και φαίνεται ότι δεν έχει αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον, στην επείγουσα κατάστασή μας τώρα, δεν είναι αρκετό.

Εννοώ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. Πείτε μας κύριε Βελλόπουλε, ΤΙ?
Και μην μας πείτε ότι τα παραπάνω 1 μέχρι και 10 δεν ισχύουν... ΟΛΑ ισχύουν και όποιος δεν τα βλέπει είναι απλά τυφλός.
Το μόνο ερώτημα που θέλει απάντηση είναι το παραπάνω...

Ευχαριστώ,

Ο "Ανώνυμος"

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει για πιο λόγο Ο ΛΑ.Ο.Σ. ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ και ψήφισε την κυβερνητική πρόταση για το μνημόνιο και το ΔΝΤ και δεν υποστήριξε την επίσημη θέση της ΝΔ και του Σαμαρά για άμεσα μέτρα ανάπτυξης και μηδενική μείωση του Ελλείμματος σε ένα χρόνο.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

το ελλειμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ... είναι μέγα ψέμα αυτό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ!!!!!.... αλλα για τα μέτρα ανάπτυξης ναι συμφωνώ....