Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γιαούρτια στον Αλαβάνο!!! Βίντεο που καταρρίπτει τα ψεύδη του



Χωρίς κουκούλες


Φασιστικό σύνθημα: “ Όλοι οι ψηφοφόροι σου βρωμάνε, Αλαβάνε, Αλαβάνε”


Ένταση επικράτησε την Παρασκευή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, κατά την περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Αλέκου Αλαβάνου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια και πέτρες από ομάδα νεαρών, που δήλωναν κάτοικοι της περιοχής.Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να προστατευτεί.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι “ δεν επιτρέπεται να υπάρχει φασιστικό άβατο μέσα στο κέντρο της Αθήνας”, ενώ αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έγιναν προσαγωγές, έκανε λόγο για “ συντεχνία της αστυνομίας με τα φασιστικά στοιχεία”.
Αυτά βέβαια είπε ο ίδιος ο Αλ. Αλαβάνος σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε…και το skai έσπευσε να το δημοσιοποιήσει.
Φασίστες κε. Αλαβάνο οι κάτοικοι του Αγίου Πανελεήμονα!
Φασίστες μέσα σε.....
φασιστικό άβατο (άκουσον άκουσον) γιατί λένε ότι νοιώθουν μετανάστες στην περιοχή που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Φασίστες γιατί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ασφαλείς (στο φασιστικό τους άβατο) μετά την δύση του ήλιου.
Φασίστες γιατί η δική σας εμμονή (και κάποιων άλλων πολιτικών που θα ρθει κι η σειρά τους να φάνε τα γιαούρτια τους) οδήγησε στην “ πολυπολιτισμική” Ελλάδα της εγκληματικότητας, της φτώχειας, της απαξίωσης, της αποξένωσης των ανθρώπων.
Φασίστες κε. Αλαβάνο που όμως είχαν τα πρόσωπα ακάλυπτα για να σας κοιτούν στα μάτια κι όχι σαν τα δικά σας παιδιά τα “ επαναστατημένα εν συστήματι” που με κουκούλες σπάνε αυτοκίνητα, καταστήματα, καταστρέφουν δημόσια περιουσία, πετάνε μολότωφ και στην περίπτωση Μαρφίν δολοφόνησαν αθώους πολίτες, που εσείς ως αριστερός (αλλά και πάμπλουτος!!) συμπονάτε και λέτε (από μόνος σας) ότι εκπροσωπείτε.
Φασίστες αυτοί που σας επιτέθηκαν λέγοντάς σας το απολύτως φασιστικό σύνθημα “ Όλοι οι ψηφοφόροι σου βρωμάνε, Αλαβάνε Αλαβάνε”!!!
Κάτι μου λέει ότι ακολουθούν και πολλοί άλλοι κε. Αλαβάνε σας κι εσάς… Όταν ο λαός εκραγεί θα ‘στε πολύ χαρούμενος που φάγατε μόνο γιαούρια!
Δείτε στο βίντεο την φασιστική επίθεση εναντίον του δημοκράτη πολυπολιτισμένου