Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Σέχτα επαναστατών... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Εως πότε θα μας περνάνε για μ@@@ες;


Επειδή είμαστε καχύποπτοι θα θέλαμε να θέσουμε ερωτήματα για την 


ανακοίνωση της Αστυνομίας περί ΣΕΧΤΑ. 
  • 1ον Πώς γίνεται τόσο γρήγορα η βαλλιστική έρευνα και η ταυτοποίηση από τις σφαίρες που βρέθηκαν στον Σωκράτη;
  • 2ον Καταλαβαίνεται ότι αυτό αποτελεί...
    ... μια πρωτοφανή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα; 
  •  3ον Μόνο μέσα σε λίγες ώρες να ξέρει η αστυνομία ότι η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ είναι πίσω απο το χτύπημα; 
  • 4ον Γιατί άραγε η ΣΕΧΤΑ είχε βάλει ως στόχο τον.. "μεγαλοδημοσιογράφο" Σωκράτη Γκιόλια που δεν κυκλοφορούσε ποτέ με ...ασφάλεια και δεν είχε σχέσεις με.. μαφιόζους και δεν γούσταρε τους πλουτοκράτες και το κεφάλαιο;
  • 5ον Ποιούς τελικά θα "βόλευε" να είναι τρομοκράτες πίσω από το χτύπημα; Και εν τέλει, έτοιμη την είχε την ανακοίνωση η Αστυνομία περί τρομοκρατικού χτυπήματος. ας κάνει κάποιος τον κόπο να απαντήσει σε τούτα τα ερωτήματα; 
  • 6ον Γιατί τον δολοφόνησαν ξημερώματα δευτέρας??? πριν την αποκάλυψη που θα έκανε σήμερα δευτέρα???
  • 7ον γιατί ήθελαν να τον κάνουν πρώτο θέμα της βδομάδας??? Για να αποπροσανατολιστεί η κοινη γνώμη από τα οικονομικά και από τα τις τουρκιας.



 Ήταν ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος με αρχές και αξίες που δεν ξεπουλιόταν, για αυτό ξέκοψε απο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλό, που τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει τον συμβιβασμό και .... αφήστε να μην συνεχίσουμε γιατί μετά μπαίνουμε σε υποψίες...Δείτε την διαδρομή του Σωκράτη τον τελευταίο καιρό. Οι περισσότερες αποκαλύψεις (βόμβα) μέσο του τρωκτικού φαίνεται να πείραξαν πάρα πολύ κάποιους φορείς του κράτους, τις τράπεζες, και το παρακράτος που κυβερνά..
 Θα αναφέρουμε μερικά παραδείγματα:
β) Οι προδοτική σύμβαση που υπεγράφει απο την κυβέρνηση Πασόκ με το ΔΝΤ 
(αυτό πόνεσε πολύ την κυβέρνηση αφού αποκάλυψε την πελατιακή σχέση τραπεζών και κράτους, οπου το ένα χρηματοδοτεί το άλλο.
δ) Αυτο που δεν πρόλαβε... "Λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα"
Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά άρθρα ακόμη.
 Η σύνδεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του δημοσιογράφου με την ΣΕΧΤΑ "Επαναστατών" ένα πράγμα αποδεικνύει περίτρανα και στο πιο αφελή πολίτη.
Ότι...

Η ύπαρξη της τρομοκρατίας στην Ελλάδα συνδέεται άμεσα με αυτούς οι οποίοι την χρησιμοποιούν ως εκτελεστικό όργανο όχι βέβαια "επαναστατών" όπως θέλουν να την ονομάζουν , αλλά ως ένα εργαλείο του ιδίου του κράτους και των συμφερόντων της διαπλοκής που πίσω από τη λέξη τρομοκρατία χρηματοδοτούν πληρωμένους δολοφόνους για να εκτελούν συμβόλαια θανάτου στο όνομα της αόριστης τρομοκρατίας.

Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτα οργανωμένο παρακράτος των συμφερόντων που ουσιαστικά κυβερνά την χώρα και λειτουργεί ως σταθεροποιητικός παράγοντας του σάπιου συστήματος που παριστάνει πως υπάρχει κράτος.

Με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο θα δείτε τέτοιου είδους τακτικές να ακολουθούνται σε τριτοκοσμικές χώρες που τα καθεστώτα έχουν την ανάγκη της μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος για να συντηρούν την ύπαρξη του "κράτους".

Η δολοφονία του Σωκράτη και η όποια σύνδεση ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με αυτό που ονομάζουν τρομοκρατία στην Ελλάδα οδηγεί σε ξεβράκωμα του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος που παλεύει πια να συντηρήσει την ύπαρξή του.

Τα σημάδια πανικού στα αφεντικά που κρύβονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία έκαναν την εμφάνιση τους πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις...
Η σχέση κράτους και τρομοκρατίας αποκαλύπτεται !!!

Μια ευχή, Μην σταματήσετε να τους ξεμπροστιάζετε αδέρφια μας bloggers, ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και Αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν και όλα τα άλλα blog. Γιατί όταν του
Έλληνα του λένε «βούλωστο» αυτός φωνάζει δυνατότερα."