Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Βόζεμπεργκ προς Σαμαρά: «συνεργάστηκες με τον Αλί Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες»


Με αυτά τα λόγια- φωτιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, η βουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, απάντησε...χθες το απόγευμα, στον Α. Σαμαρά, όταν εκείνος προσπαθούσε να τους πείσει και να τους πιέσει να ψηφίσουν το μνημόνιο.

Όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός και ακούστηκαν βαριές κουβέντες.

Λίγο αργότερα η Βόζεμπεργκ μ΄ ένα βροντερό, "Όχι σε όλα, απέδειξε ότι πολλές φορές οι γυναίκες και φορούν και τιμούν τα... παντελόνια τους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

O "Τόνυ ο σφουγγαράκης" που έμεινε δήθεν εκτός ΝΔ για 10 χρόνια και "πλήρωσε" τις "πατριωτικές" του επιλογές!

Αναρωτιέται κανείς γιατί πρέπει κάποιος να εμπιστεύεται αυτούς που υπονοούν και όχι αυτούς που λένε ξεκάθαρα τι θα κάνουν. Διότι αυτός που υπονοεί εκτός ότι μπορεί να πάρει οτιδήποτε πίσω από τα λόγια του στο μέλλον(άσε που τα "κοινωνικά συμβόλαια" και οι "δεσμεύσεις" και οι "λόγοι τιμής" ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν), από την άλλη όσο και καλές προθέσεις μπορεί να έχει αυτός που ζητάει την εμπιστοσύνη του κόσμου με ένα απλό "εμπιστευτείτε με", εξακολουθεί να υπάρχει ένα βασικό ερώτημα. Τι είναι αυτό που δεν μπορεί να πει τώρα...και θα το πει μετά? Και γιατί δεν το κάνει τώρα...αλλά θα το κάνει μετά? Μάλλον αυτό είναι και η μπλόφα!
Διότι αφού δεν μπορείς τώρα...ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ!
Τα περί "κρυμμένων χαρτιών" και "τακτικών" και "εξουσίας" είναι για τους αφελείς.
Η εξουσία δεν αλλάζει όταν μιλάμε για τα 2 μεγάλα κόμματα και αυτό γιατί στην περίπτωση της χώρας μας αυτή είναι κατευθυνόμενη από έξω και από τα ΜΜΕ.

Αυτά τα άτομα δεν ακούν την θέληση του κόσμου και που στα δύσκολα δεν το έχουν σε τίποτα να μεταλλάσονται απλά και μόνο για να σώσουν το σύστημα παραπλάνησής μας!

Ανώνυμος είπε...

2.37 συμφωνω μαζι σου.εμπιστοσυνη σε κανεναν.ψηφ ιζουν μνημονια και καινε ολοκληρη την ελλαδα.τι να πιστευψω και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ?