Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η αγάπη των Κυπρίων για την Ελλάδα


Δείτε το βίντεο!
Anti-ntp:Το βίντεο δακρύσαμε όταν το είδαμε. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Θα το φωνάζουμε μέχρι να πεθάνουμε. Ελλάς-Κύπρος Ένωσης!


Είμαι Έλληνας της Κύπρου και σπουδάζω στην Ελλάδα. Είδα το παρακάτω βιντεάκι και θα ήθελα να το αναρτήσετε. Ένας λαός που η μισή του πατρίδα κατέχεται από τους Τούρκους δακρύζει κάθε φορά που δοκιμάζονται οι Έλληνες της Ελλάδας.

Στο 0.40 : “Είμαι εδώ απο χτές το πρωί και αν...
χρειαστεί για ακόμα 1 μήνα θα είμαι εδώ”
Στο 1.08: “Χαλάλι τους. Δεν μπορώ. Έχουμε μια μικρή σύνταξη. Εκείνα που μπορούμε να δώσουμε. Για τα αδέλφια μας”
Στο 2.13 : “Πάτερ θέλω να σου πω κάτι. Το δακτυλίδι των αρραβώνων της η μητέρα μου το πρόσφερε το 1940 για την Ελλάδα. Σήμερα εγώ δεν έχω κάτι να σου δώσω. Σου δίνω αυτά τα ασημένια κουταλάκια, είναι η προίκα μου από τη μητέρα μου”


πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι!!! Τα καθάρματα (εγχώρια και ξένα) που ετοιμάζονται να μας δώσουν τη χαριστική βολή, γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι έκαναν το μοιραίο τους λάθος. Αν είχαν διαβάσει την ιστορία μας θα ήταν πιο προσεκτικοί και δε θα μας προκαλούσαν. Θα ήξεραν αυτό που έγραψε ο Ποιητής από τα ματωμένα χώματα της Κύπρου:

"Η Ρωμιοσύνη εν' φυλή συνόκαιρη του κόσμου
κανένας δεν ευρέθηκε για να την εξαλείψει.
Κανένας, γιατί σκέπει την 'που τά 'ψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθεί όταν ο κόσμος λείψει"

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ποτέ αποχτήσουμε Ελληνική κυβέρνηση τους οφείλουμε άνευ άλλης δικαιολογίας να ανοίξουμε τον Φάκελλο της Κύπρου και να ασχοληθούμε και σοβαρά με το θέμα των αγνοουμένων – αγνοημένων της εισβολής. Είχαν εντοπιστεί επί υπουργίας Τσουδερού, τουλάχιστον 13 αιχμάλωτοι σε φυλακές της Τουρκίας – αν ζουν κάποιοι, σημαίνει 37 χρόνια μαρτυρικά και εμείς κάνουμε κουμπαριές και χορεύουμε ζεϊμπέκικα, τι να λέμε τώρα.
Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ 7.06, δεν έχουν άδικο να θεωρούν τις κυβερνήσεις της Αθήνας υπεύθυνες για πολλά από τα δεινά τους. Την ίδια στιγμή όμως, διατρανώνουν περήφανα την ελληνικότητά τους και την αγάπη προς τη Μητέρα Πατρίδα, όσο κι αν αυτή συμπεριφέρθηκε κάποιες φορές σαν κακιά μητριά.

Όσο για τα νεοταξίτικα σκυλιά που προσπαθούν να πείσουν το λαό της Κύπρου ότι είναι "ελληνόφωνοι Κύπριοι" και όχι Έλληνες, όσο οργανωμένα κι αν δουλεύουν, όσα ΜΜΕ κι αν ελέγχουν, όσα βιβλία κι αν ξαναγράφουν, δεν μπορούν να αλλάξουν την κυπριακή ψυχή, που είναι βαθιά ελληνική. Το αίμα του Ευαγόρα, του Αυξεντίου, του Μάτση, του Ισαάκ, του Σολωμού και τόσων άλλων αποτελεί εγγύηση γι' αυτό.

ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ= ΕΝΩΣΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Tin agapi mas pros tous Ellinokyprious.O Theos na sas evlogei.

Ανώνυμος είπε...

Η-Ο η στηριξη στον δοκιμαζομενο της Ελλαδας βρίσκεται σε εξέλιξη εδω και καιρο. Η αρχιεπισκοπη μαζευει τροφες και ρουχισμο σε καθε εκκλησια καθε χωριου. Κτηνοτρόφοι προσέφεραν χθες 820 κιλα βοδινο κρεας. http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=78090 Το σ/κ στα γηπεδα θα γινουν δωρεες, τα 2 μεγαλυτερα σωματεια ηδη εχουν αρχισει να μαζευουν λεφτα.

"Για τους έλληνες αδελφούς οφείλουμε να δώσουμε και από το υστέρημά μας. Είμαστε καταυποχρεωμένοι Εθνικά, πολιτικά και οικονομικά. Δεν είμαστε αχάριστοι και δεν ξεχνούμε την διαχρονική στήριξη και συμπαράσταση από τον μητροπολιτικό ελληνισμό. Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει ανεξαρτήτως θυσιών την πληγωμένη του μάνα".

Φιλε 7,06 τα ΜΜΕ εκει στην Ελλαδα δεν τα προβαλλουν αυτα για να ξεχασουν οι νεες γενιες τις αλησμονητες πατριδες. Η συντριπτικη πλειοψηφια στην Κυπρο μιλα για την Ελλαδα και δακρυζει

Ανώνυμος είπε...

THA PE8ANETE PAPADIMO KERATA!!!!!
BOURLOTO STH VOULOI RE!!!!!!!!!!!!