Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ



Διαβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι πέτυχε και τους 4 στόχους που είχε θέσει.

Ας δούμε όμως ποιόν στόχο έπιασε ο Σαμαράς στην πραγματικότητα....


1. Είπατε ότι καταφέρατε να μην γίνει δημοψήφισμα. Εν μέρει, γιατί κανείς δεν ήθελε το δημοψήφισμα και ιδιαίτερα η τρόικα που δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αφήσει να γίνει.

2. Ο 2ος στόχος είπατε ότι ήταν να αλλάξει ο Πρωθυπουργός.Κύριε Σαμαρά είχατε πει εξ αρχής ότι δεν συζητάτε με τον ΓΑΠ Πρωθυπουργό, και ότι πρώτα θα παραιτηθεί και μετά θα.....
μιλήσετε. Τελικά ξεκινήσατε συζητήσεις με τον ΓΑΠ στην θέση του Πρωθυπουργού και μάλιστα έκανε και δύο Υπουργικά συμβούλια. Εκτός αυτού θα τον έριχνε η δικιά του κ. ομάδα, άρα ούτε αυτόν τον στόχο υλοποιήσατε.

3. Είπατε ότι πετύχατε να δημιουργηθεί μεταβατική κυβέρνηση που θα ξεμπλοκάρει την έκτη δόση και θα προχωρήσει τη νέα δανειακή σύμβαση. Είχες πει φίλε Αντώνη ότι θα ψηφίσεις μόνο την δανεική σύμβαση για να πάρουμε τα λεφτά, μόνο που ξέχασες να πεις ότι η δανειακή δεν είναι ''ορφανή'' αλλά έχει και παρελκόμενα και παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

4. Είπες ότι αυτή η μεταβατική κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές το ταχύτερο.
Είχες πει Αντώνη ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, για να μην θυμηθούμε ότι αρχικά έλεγες για 6 Δεκεμβρίου. Τελικά φίλε Αντώνη ούτε αυτόν τον στόχο έπιασες γιατί ο Παπαδήμος δεν είπε για 19 Φεβρουαρίου ούτε έδωσε κάποια ημερομηνία.Και απ' ότι βλέπουμε κι' εσύ ξέχασες την 19η Φεβρουαρίου.

Κύριε Σαμαρά έλεγες ότι δεν θέλεις να συμμετέχει η Ν.Δ. σε αυτό το Κυβερνητικό σχήμα και πολύ σωστά έλεγες. Όμως η Ν.Δ. συμμετέχει με τούς δύο Αντιπροέδρους και μερικούς ακόμα εξωκοινοβουλευτικούς. Αν θέλεις να βαφτίσεις τον Αβραμόπουλο εξωκοινοβουλευτικό, επειδή παραιτήθηκε εχθές, είναι δικό σου θέμα.

Κύριε Σαμαρά δύο χρόνια τώρα κράταγες το αντιμνημονιακό λάβαρο πολύ ψηλά και όταν έλεγε ο ΓΑΠ για στήριξη, είπες ότι δεν συμμετέχεις στο λάθος, και πολύ ορθά είχες πει.
Τώρα λοιπόν Αντώνη θα συγκυβερνήσεις με όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, αυτούς που έχουν φέρει τον λαό στην εξαθλίωση, αυτούς που έχουν ρίξει 1.000.000 ανθρώπους στην ανεργία ;

Έλεγες Αντώνη ότι πρέπει να μειωθεί ο Φ.Π.Α. , ότι δεν πρέπει να απολύονται οι Δ. Υπάλληλοι, ότι τα χαράτσια θα τα έκοβες ότι θα, θα, θα, θα.

Τώρα κύριε Σαμαρά θα στηρίζεις μια κυβέρνηση που έχει ΦΠΑ 23%, θα απολύει δημοσίους υπαλλήλους, θα εισπράττει παράνομα χαράτσια και θα βυθίζει τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση ; ; ;

Αντώνη σταμάτα να κάνεις δηλώσεις και κοίτα να δεις πως θα απεμπλακείς από αυτή την ιστορία που πήγες και έμπλεξες όσο είναι ακόμα νωρίς, αν και πιστεύω ότι τώρα είναι αργά.
Την Κυριακή ένα ''πουλάκι'' μου σφύριξε ότι η δημοσκόπηση για την Ν.Δ. θα είναι πολύ κακή και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Αντώνη η βάση της Ν.Δ. είναι εξοργισμένη μαζί σου και σιγά - σιγά σου γυρνάνε την πλάτη. Μην ξεχνάς ότι στις εσωκομματικές εκλογές η Ντόρα πήρε περίπου 40% κι' εσύ περίπου 50% και τελικά η Ντόρα έφυγε και το κόμμα της είναι στο 1,5%. Θέλω να πω ότι ο κόσμος είδε σε σένα έναν ηγέτη που θα έβγαζε την Ν.Δ. από τον πάτο που είχε φτάσει, και σε στήριξε όσο πιο πολύ μπορούσε.

Είχες βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και όχι μόνο δεν τον πέρασες, αλλά πέρασες από κάτω.

Αντώνη εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να καταλάβεις το λάθος και να το διορθώσεις.

πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Αντωνης που αναφερεις εχει χαθει εδω και πολυ καιρο απο τοτε που ψηφισε το μνημονιο (και γενικοτερα απο πολυ πιο παλια)

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη ,καληνύχτα και άμα δεις εσύ κυβέρνηση και πρωθυπουργία,έλα να μου τρυπήσης την μύτη. Ενας πρώην ψηφοφόρος της παράταξης

Ανώνυμος είπε...

Παρομοίως 10.09 και πολλοί άλλοι θα πουν παρομοίως,αρκεί να τους ξυπνήσουμε,γιατί μερικοί ακόμα κοιμούνται κι ονειρεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Αντώνη ήμουν έτοιμος να σε ψηφίσω,αλλά ευτυχώς με πρόλαβες!!

Ανώνυμος είπε...

12:46 π.μ. Παρομοίως

Ανώνυμος είπε...

η μονη λυση ειναι ο καρατζαφερης ο μονος που δικαιωθηκε σε ολα.Το αρνι που θα φυγει απο το μαντρι το τρωει ο λυκος ειπαν καποτε(Αβερωφ). Αμ δε, το αρνι γυρισε μετατραπηκε σε λυκος και μπηκε στο μαντρι και τωρα τρεχατε ποδαρακια μου.Σας αρεσει δεν σας αρεσει ο καρατζας πρεπει να τον παραδεχτητε οτι ειναι ο πιο εξυπνος πολιτικος αυτην την στιγμη.Αν απο αυτα που λεει κανει το 50% μονο, η πατριδα μας θα βγει κερδισμενη.Ας του δωσουμε μια ευκαιρια, εδω κυβερνησαν βοδια και βοδια.

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε 314 πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος ηλιθιος για να μην πω κατι χειροτερο!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3:14....

AΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....
ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΗΜΙΟ , ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ!!!!


Καρατζαφέρης,ο λαγός του Παπαδήμου και της "Επιτροπής"!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ibku0PPi4xU

Όντως είναι πολύ έξυπνος....Με τέτοια βόδια ψηφοφόρους....