Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: "ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΟΡΙΑ"!



Αφιερωμένο στους πολιτικάντηδες που έχουν...βαρεθεί να μας "σώζουν":
"Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να... σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία . Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν ".
(Σε σχετική ερώτηση προσκυνητή) "Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά".

5 σχόλια:

sotulis είπε...

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

εξορια δεν προκειται να πανε ποτε αρα τι?δεν υπαρχει σωτηρια?

Ανώνυμος είπε...

6.18 ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, 400. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?? ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΞ ΝΕΟΕΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

9.40 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ "ΤΟΝ ΘΕΟ"? ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια πιστη και φοβο στον ΚΥΡΙΟ!!!!!
ολη μας θα κλεισουμε τα ματια. Και παπαδημηδες,παπανδρεοι, μασσονοι, μπιλντερμπεργκηδες και τι αλλοι μαλακες. Μετα θα κλασουμε μαλι απο λυκο. Οποιος το καταλαβε ζει ταπεινα και με φοβο και κατι μπορει να γινει με τη βοηθεια παντα του πραγματικου αφεντικου.Οποιος θελει να δουλευει τους αλλους με οικονομικες κρισεις για να τρωει τσιπουρες και γαριδες,θα αναγκαστει καποτε να τις ξερασει!
Για αυτο λοιπον ο καθενας ας προσεξει! τον τελευταιο λογο τον εχει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!