Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση στο: "Καζάκης - Κοινός απατεώνας "


Τα στοιχεία που παρουσιάζει δεν έχουν διαψευστεί από κανέναν.
Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν καταλάβει τι παίζεται πίσω από την πλάτη τους.
Όσο αφορά το λάθος στο δελτίο δεν θα ασχοληθώ αν και έχω την εντύπωση ότι στη συνέχεια εξήγησε τι πραγματικά συμβαίνει. Αλλά αυτό δεν ...
το βάλατε στο βίντεο. Μπορώ να βρω 1001 τέτοια πολιτικών που ποτέ δεν εξήγησαν. Για όποιον παρακολουθεί τον Καζάκη αυτή η απόπειρα μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.

Το μεγαλύτερο κομμάτι το αφιερώσατε στο θέμα των μεταναστών λαθρομεταναστών όπως θέλεις πέστους. Ουδέποτε ο Καζάκης έκρυψε ότι είναι αριστερός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ασχολούταν, μια χαρά υποδουλώνουν την πατρίδα αυτοί που έχουμε τώρα. Όσο αφορά τους μετανάστες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ανθρώπους και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι Έλληνες μετανάστες ήταν και μετανάστες γίνονται ξανά σήμερα. Προσωπικά δεν είμαι διεθνιστής το αντίθετο είμαι αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι μετανάστες έχουν θέση σε αυτή τη χώρα στο βαθμό που δεν επιβαρύνουν και που είναι χρήσιμοι. Αυτό έχει να κάνει με τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η πολιτική που ακολουθείτε από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Εκτός κι αν κάποιος είναι της άποψης ότι μόνο οι Έλληνες πρέπει να υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο κι όλους τους άλλους να τους πετάξουμε στα χαντάκια.

Όπως και να χει στο ΕΠΑΜ υπάρχουν άνθρωποι από όλους τους ιδεολογικούς χώρους και ο λόγος που ιδρύθηκε είναι συγκεκριμένος. Αφορά την αποτροπή της οικονομικής κατοχής, την αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου, την αλλαγή του συντάγματος προκειμένου να έχουμε πιο συμμετοχική δημοκρατία και δυνατότητα ελέγχου της εξουσίας, και την άσκηση συγκεκριμένης οικονομικής πολιτικής.

Και από κει και πέρα νέα κόμματα, σε άλλη βάση, με ιδεολογικό προσανατολισμό και ο καθένας επιλέγει αυτό που τον εκφράζει.

Αν πάλι δεν μας κάνει το ΕΠΑΜ μπορούμε να αξιολογήσουμε άλλα κινήματα που έχουν δημιουργηθεί για το ίδιο σκοπό και να επιλέξει ο καθένας αυτό που τον εκφράζει.

Αλλά ρε φίλε να φτιάχνεις βίντεο για τον κακό Καζάκη και για να το τεκμηριώσεις αυτό να χρησιμοποιείς τον καλό Άδωνη ξεπερνάει κάθε λογική. Επειδή σέβομαι την προσπάθεια που έκανες και το χρόνο που διέθεσες θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα άλλο μόνο με τα στραβά του Καζάκη χωρίς όμως να συμπεριλάβεις τον Άδωνη. Θα πείσεις περισσότερους έτσι. Γιατί με τον Άδωνη όποιο δίκιο κι αν έχεις απλά το χάνεις.
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν υπερασπίζομαι τον Καζάκη, δεν το ξέρω τον άνθρωπο, τον παρακολουθώ όπως και άλλους, είμαι επιφυλακτικός και προβληματίζομαι, οι μέρες είναι πονηρές και πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας.
Προβληματίζομαι για τον Καζάκη,προβληματίζομαι και για κάποιους άλλους, δεν προβληματίζομαι καθόλου όμως για ανθρώπους που ο βρώμικος ρόλος τους βγάζει μάτι.
αναγνώστης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα αναγνωστη...
Και ο Καζακης πονηρος και επικυνδυνος ειναι.
Μην σου πω οτι ακομη πιο πονηρος απο τον Καρατζαφερη που ξεσκεπαστηκε στον Παπαχελα.
Εδω οφειλω να αναγνωρισω στον Αδωνι οτι πρωτος ολων, τα ειχε δει και τα 'χε πει.
Και κατι αλλο...
Φιλε αναγνωστη δεν σε προβληματιζει το γεγονος οτι αναγκαζεσαι να δικαιολογησεις τα λεχθεντα του Καζακη αναφορικα με λαθρομεταναστες κ.λ.π ;;;

Εδω το βιντεο---> http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανόητε, για ρώτα τον φίλο σου τον μπουμπούκο, τώρα που είναι ναυτιλίας θα βάλει χέρι στους εφοπλιστές να μη παίρνουν στα καράβια τους μετανάστες αλλά έλληνες;;;
Για ρώτα τον, να δύμε τι απάντηση θα σου δώσει...

Ανώνυμος είπε...

απαντηση σε ενα τοσο γελοιο βιντεο που κανει slow motion στην φωνη για να μοιαζει ο καζακης μαστουρομενος?με τι ασχολειστε ελεος!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο ανοητος 11.18.
Φιλε 11.35, συμφωνω μαζι σου !
Για να δουμε τον Αδωνι τωρα... Μην μας βγει τσαμπα μαγκας...
Δοξα το θεο το λες κι εσυ οτι θα πρεπει οι εφοπλιστες μας να βαζουν Ελληνες στην δουλεψη τους.
Να σε εχει ο Ιησους Χριστος καλα.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η πολιτική ιδεολογία του καθενός με τον πατριωτισμό ρε μυαλά? Μη μπερδεύεται τις έννοιες.. τίποτα δε μάθατε από την ιστορία.. μονο όσα σας πασάρουν η μια η η άλλη πλευρά! Υπάρχουν δήθεν δεξιοί εξαγορασμένοι από το κεφαλαιο που δεν έχει καμια σχέση με τη δεξιά σαν ιδεολογία, υπάρχει και ο δήθεν αριστερός, πράκτορας του ερντογκάν που και αυτοί δεν είναι πατριώτες! Η ιδεολογία δεν έχει καμια σχέση με τον πατριωτισμό!

Αυτός ο διαχωρισμός - διχασμός ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι πατριωτική σκέψη!

Ανώνυμος είπε...

11.18
Ηλιθιε πανηβλακα αδειο κρανίο ακου χαμένε να μαθαίνεις
Ξέρεις τι συμβαίνει σήμερα στην Κύπρο;.
Εκατοντάδες καταγγελίες στα πρωτοβάθμια εργατοτεχνικά σωματεία από ΚΥΠΡΙΟΥΣ εργασζόμενους οι οποίοι καταγγέλουν τους
Ελληνες μετανάστες οι οποίοι χτυπάνε την πιάτσα τους μισθούς και τα μεροκάματα συμφωνώντας χαμηλότερους μισθους
Ρωτήστε τούς Κύπριους Δημοσιογράφους πως ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ οι Κύπριοι εργαζόμενοι για τους ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ οικονομικούς μετανάστες.
Ντρέπομαι να τα πώ και ντρέπομαι για το κατάντημα μας αυτο ακριβώς.
Και έρχεσαι κύριε βλακέντιε να μας πεις ότι ο Καζάκης είναι πονηρός δεν μας λές ομως ότι και εσύ είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε πρόβατο του καζακη11.35 τί μας είπες τώρα δηλαδή?αντί να απαντήσετε ρε κομμουνιστοσυμμορίτες για το προκείμενο μιλάτε για τον γεωργιάδη.και φυσικά ο γεωργιάδης θα πιέσει για ελληνικά πληρώματα το έχει πει άλλωστε.περιμένουμε να το δούμε.δεν έχεις να απαντήσεις για τον τσοπάνη σου και πετάς την μπάλλα στην εξέδρα

Polemistirios είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.
Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν μόνο αφυπνισμένοι Έλληνες.
Με διαφορετικές αντιλήψεις αλλά πάνω απ' όλα Έλληνες.
Τις διαφορές μας τις ξανασυζητάμε μετά.
Τώρα προέχει το διώξιμο του εχθρού από την πατρίδα μας.
Χαιρετήστε κάθε Ελληνική φωνή.
Δημιουργήστε ένα νέο πολιτικό φορέα ή μια ένωση πολιτικών φορέων στον οποίο αν είναι δυνατό να συνυπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, όλοι τους όμως πατριώτες και παρόλες τις διαφορές να συνθέσετε το καλύτερο για την Ελλάδα, να πείτε ΟΧΙ στο μνημόνιο εισβολέα, που τόσο διψάει ο κόσμος ν’ ακούσει.
Καμμένος, Βελόπουλος, Κανέλλη, Δημαράς, Σακορφα, Καζάκης, Χάρρυ Κλήν, Θεοδωράκης, όπως κι αν λέγεστε...
Στους λόγους σας και στα διαγγέλματα σας υποστηρίζετε ότι πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα.
Και η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι σε πόλεμο.
Και σε κάθε πόλεμο κατά της χώρας μας οι Έλληνες ήταν ενωμένοι και συμπολεμιστές.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην πειραχτουν οι ξενοι που δουλευουν για τους εφοπλιστες!!! Ας γελασω, αμα τολμησει να κανει κατι ο μπουμπι, που δεν συμφερει τη τσεπη των εργοδοτων, θα παρει ποδι ο μπουμπουκος. Ασε, που οι εφοπλιστικες μιζες ειναι οι καλιττερες! Χαχαχα! Δεκανικια του Πασοκ! Προδοτες!