Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Απορρίφθηκε η αίτηση 90χρονης κατά του έκτακτου τέλους ακίνητης περιουσίας


Απορρίφθηκε η αίτηση 90χρονης κατά του έκτακτου τέλους ακίνητης περιουσίαςΑπέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε υποβάλει 90χρονη συνταξιούχος για το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας.

Η υπόθεση θα συζητηθεί εκ νέου στις 8 Φεβρουαρίου του 2012, οπότε θα εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα.


Υπενθυμίζεται πως η 90χρονη προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια δηλώνοντας αδυναμία να καταβάλει το έκτακτο τέλος συνολικού ύψους 1.104 ευρώ και ζητώντας την προσωρινή παροχή προστασίας, ώστε να μην διακοπεί το ρεύμα στην οικία της από τη ΔΕΗ.

ΠΗΓΗ: skai.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο καθαρμα δικαστης επερριψε το αιτημα της; Να δημοσιοποιηθει το ονομά του και να γιαουρτωθει αναλογως. Σιγουρα θα ειναι καποιος μασόναρος του κερατα. Δυστυχως και η δικαιοσυνη στη χωρα μας ειναι του αποπατου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΩΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ . Α ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά υπάρχει σύρμα...
Να το ξέρετε

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Πριαπε, τι εννοεις με το "συρμα";

maria είπε...

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΡΕ?ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ?ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΡΕ?ΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΡΕ!ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΙΣΑΜΕ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ,Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ,Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΡΕ?ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΑΚΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν βρούμε τι δίκιο μας στη δικαιοσύνη, τότε θα μιλήσουν τα κουμπούρια!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ. ΛΙΓΟΣ Γ.ΣΟΥΡΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ "ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ".