Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σχόλιο αναγνώστη για αυτά που έρχονται


Ρε παιδια δεν καταλαβενετε το παιχνιδι που πεζεται?ΣΥΜΦΩΝΑ με τον καινουργιο εκλογικο νομο οπως ειναι τα πραγματα τωρα δεν βγαζει κανεις αυτοδυναμια,με αποτελεσμα την ακυβερνησια για να ερθει και εδω το χαος,οπως κανουν και στην μεση ανατολη.στην συνεχεια η τουρκια θα μας βρει σε πολιτικη ανωμαλια και χαους και θα μας παρουν τα νησια καστελοριζο και ισος και αγαθονησι.ειναι ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΕΥΕΙ

9 σχόλια:

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Όπως έλεγε και ο πατήρ Παϊσιος: "Θα έρθει η μέρα που θα μείνει ακυβέρνητη η Ελλάδα, για πολύ λίγο διάστημα όμως, αλλά τότε οι Τούρκοι θα επωφεληθούν απο αυτό και θα κάνουν την κίνηση τους"

Ανώνυμος είπε...

Πίστη, ελπίδα, υπομονή, και τα μάτια μας (πνευματικά και αισθητά) ανοικτά! Αυτά χρειαζόμαστε σε τούτες τις δύσκολες ώρες....Καλό κουράγιο σε όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

paides tha akoune HELLAS kai tha einai h kolash gia aytoys oi ellhnes ayto primenan molis teleiwse h aytokratoria tou xaous kai ths kseytilas , erxontai kategides poy prpei na anteksoume kai tha anteksoume aurio tha eimai energos me tous 300.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρωσσοι οχι μονο δεν θα μας υποστηροξουν αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κανουν τα στραβα ματια σε μια εισβολη της τουρκιας.. τους εχουμε δωσει καθε δικαιωμα γιαυτο..

Ανώνυμος είπε...

re seis!!!!!!OTI EGINE KAI STON ISHMERINO!!!! DEITE DEPTOCRACY!!!! TO SENARIO EINAI GNWSTO... TO THEMA EINAI EMEIS OI ELLHNES.... WS POTE THA ANTEXOUME????TI PREPEI NA GINEI GIA NA ALLAXOUME TA DRWMWNA????' TI ALLO PERIMENOUME???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ γραφετε ελληνικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Τι σχόλιο αναγνώστη ρε? Ενα χρόνο ειναι το video δεξια...
Μας δουλεύετε? Τι σχόλιο? Μόνος του το σκέφτηκε?
Αντε πια. Ουτε για αστεία δεν εχουμε ορεξη...

Ανώνυμος είπε...

http://www.inews.gr/116/oi-fimes-gia-eborio-organon-stin-kriti-eginan-eidisi-.htm

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΙΟ Ν ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.