Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ...ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΜΑΛΙΣΤΑ,ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΜΑΣ!



Το ευρηματικό πρωτοσέλιδο από το "Παρόν" αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα:Ως άλλος Καίσαρας,αφέντης,νταβατζής,δικτάτορας-όπως θέλετε πείτε τον-ο Στρος Καν έρχεται να μας κάνει...κήρυγμα εντός της Βουλής για το "ευτύχημα" (Κατά Πάγκαλον) του ΔΝΤ!


Είμαστε περίεργοι να δούμε την αντίδραση των Βουλευτών όλων των κομμάτων κατά την "ομιλία" του:Πώς θα αντιδράσουν άραγε;

Διότι τόσο καιρό μιλάμε για ΔΝΤ,αλλά δεν βλέπουμε τον...δυνάστη μας:Έτσι λοιπόν,η ομιλία του Καν αποκτάει ιδιαίτερη αξία,μεγαλύτερη ίσως από και μια παρόμοια επίσκεψη του Χίτλερ επί Κατοχής,που βέβαια δεν έγινε ποτέ!

Μαθαίνουμε ότι θα συναντήσει και πολιτικούς αρχηγούς:Ελπίζουμε πραγματικά να είναι και ο Καρατζαφέρης σε δαύτους,γιατί ο κακόμοιρος τό'χει άχτι που ενώ είναι καλό τσιράκι,τα αφεντικά του δεν γυρίζουν ούτε να τον κοιτάξουν:Τον έγραψε ο Νετανιάχου παρά το φιλοσιωνιστικό παραλήρημα,αδιαφόρησε μαζί του και η Τρόικα,παρά το διαρκές γλείψιμο!

Κάτι πρέπει να γίνει,κύριε Στρος:Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις παραπονεμένο αυτόν που σε ψήφισε ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Ναι,ξέρουμε,έχεις να δεις και τη νέα...κολόνα του οικοδομήματός σου,τη Ντόρα Μητσοτάκη:Όμως,κάνε μια παραχώρηση να πας και στην Καλλιρόης,όπου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει εορταστικός σημαιοστολισμός,για την υποδοχή εκείνου που "έσωσε την πατρίδα" και "μας ταίζει"!

Εξάλλου,μπορεί να σε ξεναγήσει και στη μεζονέτα που προορίζει για την Τρόικα:Ξέρετε,αυτήν που ο...φιλάνθρωπος Πρόεδρος απέκτησε με κόπο και ιδρώτα και αντί να την δώσει στον φτωχό λαό ή έστω στους απλήρωτους εργαζομένους του Τηλε-Άστυ,την παραχωρεί στους νταβατζήδες του! 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/blog-post_05.html