Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ





xrimatistirio_6_okΣτις Βρυξέλλες μετά την συνάντηση κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έδωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος συνέντευξη, για αυτά που τόνισε στους Ευρωπαίους ηγέτες, όσον αφορά την Παγκόσμια κυβέρνηση, την ένωση της Ευρώπης, της Αμερικής και της ASEAN (οικονομική ένωση άπω ανατολής).
Όσοι τον έλεγαν "Γιωργάκη", θα......
....... διαπιστώσουν ότι είναι βαθειά νυχτωμένοι και έχουν μείνει πολύ πίσω, αφού αυτός ήταν ο κομιστής των προτάσεων, ή αν θέλετε καλύτερα των οδηγιών, της Τριμερούς Επιτροπής που αφορούν την ένωση Αμερικής Ευρώπης και Ασίας σε μία παγκόσμια οικονομική κοινότητα καθώς και για τους περιβόητους φόρους για το διοξείδιο του άνθρακα, που οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μειώσουν.
Θυμίζουμε ότι εφόσον το διοξείδιο του άνθρακα μειωθεί, τότε θα μειωθεί και ο αριθμός των φυτών και των δασών πάνω στον πλανήτη, αφού με τη βοήθεια (δέσμευση) αυτού του αερίου τρέφονται και παράγουν οξυγόνο εμπλουτίζοντας την ατμόσφαιρα της Γης. Έτσι ο πλανήξτης κάθε άλλο παρά πράσινος θα γίνει με την λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη και τους πράσινους φόρους.
Δείτε με προσοχή την συνέντευξη αυτή και όχι όπως τις συνεντεύξεις "κουτόχορτου" που δίνονται στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο εδώ