Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξαν παπούτσι στον Jeffrey...!




  • "Έλληνες ξυπνήστε", φώναζε ο αγανακτισμένος πολίτης, που πέταξε το παπούτσι του στον Γιώργο Παπανδρέου σήμερα το πρωί, όταν ο τελευταίος έβγαινε από τη νότια είσοδο της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Το παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του και η ασφάλεια του Γιώργου Παπανδρέου (σημειώνουμε πως είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την... επίθεση!
Ο πολίτης που "κέρασε" τον.....
... Γιώργο με ένα παπούτσι, συνελήφθη άμεσα, ενώ το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κανένα ιδιωτικό συνεργείο τηλεόρασης, αφού μόνο οι κάμερες της ΕΡΤ βρισκόταν εκεί. Λέτε να μας δείξουν οι δημοκράτες λογοκριτές - σχολιαστές - δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης την "άνανδρη δολοφονική επίθεση";
Σύμφωνα με πληροφορίες (μη εξακριβωμένες μέχρι στιγμής) ο δράστης ήταν πατέρας αδιόριστου εκπαιδευτικού, ο οποίος μαζί με δύο άλλα άτομα πλησίασε προς το μέρος όπου βρισκόταν ο Γιώργος Παπανδρέου και προχώρησε στην "εγκληματική" ενέργεια...!
Πολύ πρόσφατα το "Πατριωτικό Μέτωπο" καλούσε τον ελληνικό λαό να αρχίσει να πετάει παπούτσια στους κυβερνώντες ως ελάχιστη ένδειξη περιφρόνησης στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις της... Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Σταύρος Βιτάλης πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη. Την στιγμή που περνούσε ο πρωθυπουργός στην Πύλη της ΔΕΘ στη ΧΑΝΘ του πέταξε... παπούτσι! Μαζί του και ο γιατρός Στέλιος Τραπαβέσης (συλληφθείς για το πέταγμα του παπουτσιού)! Και οι δυο συνελήφθησαν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σταύρος Βιτάλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε... Μέχρι τότε μαζέψτε παπούτσια... Θα φανούν χρήσιμα!
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την επίθεση και διατηρώντας την ψυχραιμία του, τόνισε πως η χώρα προχωρά μπροστά (ίσως με ένα παπούτσι περισσότερο...) με σταθερά βήματα στην οικονομία που στηρίζεται στην καινοτομία!!!
Για την ιστορία, το γεγονός της "επίθεσης με παπούτσι" στον Γιώργο Παπανδρέου, έχει ήδη καταγραφεί στην Wikipedia...

Υ.Γ.: Εάν το παπούτσι δεν ήταν Armani, δικαίως ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να προχωρήσει σε μήνυση για απρέπεια στο πρόσωπό του... Εάν το παπούτσι μύριζε ποδαρίλα, θα πρέπει να αναλάβουν οι μυστικές υπηρεσίες για να βρούνε τυχούσες χημικές επικίνδυνες ουσίες, ενώ πάραυτα ο συλληφθείς πολίτης θα πρέπει να μεταφερθεί στο Γκουαντάναμο για περαιτέρω ανακρίσεις, αφού επιτέθηκε σε πολίτη των ΗΠΑ... Εάν το παπούτσι δεν ήταν εισαγωγής, ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να χειροκροτήσει την προσπάθεια διαφήμισης των εγχώριων προϊόντων... Πάντως, δεν έπρεπε να πετάξουν παπούτσι στον πρωθυπουργό. Δεν ήταν καθόλου Ελληνοπρεπές. Θα ήταν τελείως διαφορετικό, όμως, εάν ήταν κάποιο κεσεδάκι με γιαούρτι (πλαστικό βέβαια) ή... χαλασμένες ντομάτες... προκειμένου να διαφημιστεί επαρκώς -και παγκοσμίως- το ελληνικό προϊόν...!





http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/blog-post_9208.html

2 σχόλια:

Orestis Arsenios είπε...

Επιτέλους, ένας ελεύθερος Έλληνας που έστω διαμαρτυρήθηκε μ'αυτόν τον τρόπο.
Εμείς τι κάνουμε...?

Unknown είπε...

'Hρωας, 'Αρχοντας, 'Αξιος.