Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δύει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ


Με μια σκληρή ομολογία ότι «Δεν είμαστε ως παράταξη καθόλου άμοιροι ευθυνών για τα γονίδια λαϊκισμού και δημαγωγίας που υπάρχουν μέσα στην ελληνική κοινωνία και το ελληνικό πολιτικό σύστημα», ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε να κάνει μια νέα αρχή για την παράταξή του, σηματοδοτώντας νέους άξονες πολιτικής...
πάνω στους οποίους θα πορευθεί το νέο ΠΑΣΟΚ.

Οι 9 ακτίνες του Ήλιου του ΠΑΣΟΚ έγιναν… 7 άξονες δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της νέας ηγεσίας υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την εκδήλωση για την 38η επέτειο διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρίου.

Αφού τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του ονόματος και του εμβλήματος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε ανακαινισμένο το έμβλημα της παράταξης, με την ελπίδα, όπως είπε, ο ήλιος να ανατείλει ξανά.

«Επιλέξαμε επτά αδρές και στέρεες ακτίνες που θέλουμε να λειτουργήσουν ως βάσεις για την ανασύσταση της παράταξης. Αν διάλεγα επτά λέξεις θα έλεγα: Πατρίδα, Δημοκρατία, Ελευθερίες, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Ευρώπη, Αειφορία. Αν διάλεγα μία και μόνο λέξη θα έλεγα: Ευθύνη. Ευθύνη για το παρελθόν και το παρόν, αλλά πρωτίστως για το μέλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και την ύφεση που μαστίζει τη χώρα, υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

«Στόχος μου είναι να μπορέσω να διαβεβαιώσω επιπλέον τον ελληνικό λαό ότι αυτό το πακέτο δημοσιονομικών μέτρων συνοδεύεται από δυο αντίρροπα πακέτα αναπτυξιακών και κοινωνικών μέτρων που μπορούν να ανασχέσoυν την ύφεση και να οδηγήσουν την ελληνική οικονομία σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης έστω από το 2014», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από ηχηρές απουσίες, όπως αυτές του Α. Λοβέρδου, του Μ. Χρυσοχοΐδη και της Α. Διαμαντοπούλου, αλλά και από ηχηρές παρουσίες όπως των πρώην πρωθυπουργών Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου και ιστορικών στελεχών όπως των Π. Αυγερινού, Κ. Λαλιώτη, Θ. Πάγκαλου, Β. Παπανδρέου και πολλών άλλων.
taxalia.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοκλήρωσε τήν αποστολή πού τού ...είχαν αναθέσει οί Εβραίοι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ καί τή θέση του προφανώς παίρνει τό ...αδελφό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ .

Ανώνυμος είπε...

31 ολόκληρα χρόνια το περιμένουν αρκετές χιλιάδες Έλληνες . Μακάρι να είναι επιτέλους αλήθεια να αρχίσει να ξεβρωμίζει ο τόπος και να παίρνουν σειρά οι ΝΟΥ-ΔΟΥΛΗΔΕΣ .
Αν ο Ελληνικός λαός την πατήσει για πολλοστή φορά και πιστέψει τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άξιος της τύχης του. Το κατ' εξακολούθηση εξαμαρτείν ουκ λαού σοφού ή ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ εβραιο-ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ εβραιο-ΣΥΡΙΖΑ ?? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ .....!!!!!