Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικό μανιφέστο προετοιμάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη ΔΕΘ


Επί τέσσερις ώρες συνεδρίασε σήμερα η κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου...


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και, σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκαν όλοι οι βουλευτές επί των θεμάτων της αρμοδιότητάς τους, καθώς και επί ζητημάτων που αφορούν την φυσιογνωμία του κόμματος. Σύμφωνα με κορυφαίες πηγές του κόμματος που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ετοιμάστηκε το μανιφέστο αναφορικά με την άποψη του κόμματος για το μέλλον της Ευρώπης, που θα παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τάσσονται υπέρ μιας Ευρώπης των εθνών, όπου διατηρείται η έννοια του έθνους-κράτους και απορρίπτουν «την Ευρώπη των Γερμανών». Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφωνούν με το ενδεχόμενο προώθησης μιας ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με παράδοση εθνικής κυριαρχίας. Πέραν τούτων, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αλλά και ζητήματα στρατηγικής και παρεμβάσεων επί όλων των θεμάτων, καθώς επίσης και η προετοιμασία της επίσκεψης και της παρουσίας του κ. Καμμένου στη ΔΕΘ τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Καμμένος δεν κατέθεσε εισήγηση, αλλά έδωσε το λόγο σε όλους τους βουλευτές να τοποθετηθούν και στη συνέχεια ακολούθησε πολιτική ζύμωση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
newsbomb.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμενος θα παρει καμια πρωτοβουλια να απαλλαγουμε απο τους προδοτες, να αλλαξει το καθεστως ή βολευεται με αυτο ?

Ολα τα αλλα ειναι λογια λογια και κραυγες...

Εργα θελουμε...

Θελουμε να σταματησει να στηριζει εμμεσα την κυβερνησημ γιατι αυτο κανει.

Ειδατε καμια ενεργεια του για να τους αποσταθεροποιησει και να τους διωξει απο την εξουσια ?