Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο Τζήμερος είσαι;


Αλιεύσαμε από το facebook το εκπληκτικό σχόλιο του πολύ "ψαγμένου" και "συνετού" κύριου Τζήμερου... 

Αλλά πιο πολύ μας άρεσε το σχόλιο μιας φίλης και σας το παραθέτουμε.


Εξοχότατε,...

και καλά πτυχίο δεν λάβατε, σχολείο δεν πήγατε;

Αύριο που έχουν συγκέντρωση οι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για να χάσουν μαθήματα τα παιδιά. Αγιασμό 11 Σεπτέμβρη δεν πήγατε ποτέ;

Οι "δαύτοι" από την 1η Σεπτέμβρη πάνε στα σχολειά ΧΩΡΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ και τα ξύνουν κουβαλώντας σα χαμάληδες τόνους βιβλία, θρανία, φτιάχνουν σακούλες για κάθε μαθητή με τα βιβλία της χρονιάς, μετράνε ελλειψεις βιβλίων και καθηγητών, φτιάχνουν τις αίθουσες , κάνουν τις εξετάσεις των αναξεταστέων, ρυθμίζουν τις μετεγγραφές μαθητών, γράφουν εκατοντάδες καρτέλες νέωνμαθητών, και χιλιάδες άλλες κοπροσκυλέ δραστηριότητες αλλά δεν διδάσκουν μέχρι τις 12 Σεπτέμβρη.

Και καλά εσείς είστε ολιγοφρενής.

Οι περίπου 200 που πατήσανε λάικ από κάτω σχολείο δεν πήγανε, παιδιά δεν έχουνε;
Γύρνα πίσω τα 700 χιλιάρικα επιχορήγηση που πήρες και μετά μας αποκαλείς "δαύτους".


πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

14000 ευρώ χορηγία στη Δημιουργία Ξανά από το Κράτος , μην τα ξαναλέμε. Όχι 700.000 και δεκα εκατομύρια και πράσινα άλογα.
Και προφανώς, όλες αυτές οι δουλειές που αναφέρεται ,κατά μαγικό τρόπο θα προλάβουν να τις κάνουν οι ωρομίσθιοι , που δουλεύουν για 3,5 ευρώ την ώρα και πληρώνονται μετά από ένα χρόνο. Αλλά ξέχασα τους ωρομίσθιους τους έκοψαν και πρέπει οι παλαίουρες να λερώσουν τα χέρια τους πλέον ,με όλες αυτές τις υποτιμητικές βρωμοδουλειές. Απ´την άλλη δεν εκπροσωπεί ,ευτυχώς, το συγκεκριμένο blog όλους τους καθηγητές και δασκάλους των σχολείων μας, αλλά αυτούς που λύνουν και δένουν στα σχολεία μάλλον, δηλαδή η ΕΛΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τζήμερε ή ανώνυμε ή εξοχότατε ή όπως αλλιώς διάολος θέλεις να αποκαλείσαι δεν έχεις άλλη πιο σοβαρή δουλειά να ασχοληθείς από το να γράφεις τέτοιες μ@λ@κίες και παπαριές στο facebook όπου ασχολούνται όλοι οι αργόσχολοι; Ολα τα ξέρεις εσύ. Εσύ που τα κάνεις όλα τέλεια έχεις και θράσος να κρίνεις χωρίς να ξέρεις την δουλειά των άλλων; Το ξέρεις το απόφθεγμα για την γνώμη και την κωλ@τρυπίδα; Οπως τότε που κατηγόρησες με κείνο το αλλησμόνητο γράμμα προς την "εξοχοτάτη" ναζοΜερκελ όλους τους έλληνες; Ενας απειροελάχιστος παπάρας είσαι και πολύ ασχολήθηκα. Αντε και περιμένω πολλά dislike από τους ακόλουθούς σου το κογκλάβιο σου, το σόι σου γλύφτες σου και άλλα παρατρεχαμενα παράσιτα. Αντε συνεργάσου με το άλλο παράσιτο πρωην υπουργό του απέθαντου. Θνητοί και αναλώσιμοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μου άνθρωποι! Επειδή άγεσθαι και φέρεσθαι από λαϊκίστικες φωνές. Πώς θα χαρακτηρίζατε το γεγονός οτι, ο Γεώργιος Βλάχος στην «Ανοικτή επιστολή» προς τον Αδόλφο Χίτλερ που δημοσίευσε στην εφημερίδα Καθημερινή την 8-3-1941 τον προσφωνεί: « Ανοικτή επιστολή προς την Α.Ε. τον κ. Α. Χίτλερ, Αρχικαγκελλάριον του Γερμανικού Κράτους

Ἐξοχώτατε,...".

Τί λέτε; Δεν άκουσα. Μούγκα; Να προσέχετε τί και ποιον διαβάζετε.

Ολόκληρη η επιστολή του Γ. Βλάχου, όπως δημοσιεύθηκε την 8η Μαρτίου του 1941: tvxs.gr/node/33083

Ανώνυμος είπε...

... άγεστε και φέρεστε...
(το σωστό)