Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φιουυυυ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ να εξομοιωθούμε με τους διεθνιστές, υπανθρώπους, αιμοσταγείς, εβραιο-ισλαμο-αφρικανο-πιθικο-λάγνους, και να εκτελέσουμε τις δύσοσμες δίποδες σερβιέτες που κατέστρεψαν την χώρα μου.

Θα πρέπει να υπογράψουν άπαντες ότι μέχρι σήμερα τελούσαν σε μακρόχρονη τρέλα, και δεν αναγνωρίζουν τις υπογραφές τους απο το 74'(ακόμα και οι νεκροί).

Χωρίς πολιτικά δικαιώματα πλέον και με τις περιουσίες τους ρευστοποιημένες, θα ζήσουν ανηπόφορα και με όνειδο την υπόλοιπη φυσική τους ζωή.

Αμέσως μετά, θα ακυρώσουμε στο σύνολο τους όλες τις διεθνείς συμφωνίες, και θα αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την υφήλιο, απο θέση ισχύος, ώς Ιδιοκτήτες του Ηλιακού μας συστήματος.

Παράλληλα θα εξαφανιστεί η αφρική και η περιτομή απο την Ελλάδα, ξεκινώντας πρώτα απο τους μικτούς γάμους τους οποίους και θα ακυρώσουμε.

Η Ελλάς ανοίκει Μόνο, στους λευκούς αυτόχθονες, άνευ περιτομής, απογόνους, αυτών που σφαγίασαν, Πέρσας, μήδους, γαλάτες,
...................... ...........Τουρανομογκόλους, .... κομιτατζίδες και συναφή βιολογικά υποπροιόντα της περιόδου, ............................
φασίστες, ναζί, και τελευταία, κρετινομογκόλους (74).........

Οι υπόλοιποι δέν έχουν δικαίωματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και να κάνουν υσηχία, διαφορετικά να πάνε αλλού ......