Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η επίθεση μέσω facebook του Τατσόπουλου στην εφημερίδα Δημοκρατία και η αναφορά του, στο «θαύμα της Παναγίας»


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιτέθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατία για το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει παραμονές δεκαπενταύγουστου για την φωτιά στο Άγιο όρος...


    Σύμφωνα με Πιο-Σοβαρό-Πεθαίνεις ρεπορτάζ της χτεσινής «Δημοκρατίας», η φωτιά στο Αγιον Ορος έσβησε μετά από συντονισμένες προσευχές των μοναχών στην Παναγία, που με τη σειρά τους προκάλεσαν την επέμβασή Της υπό μορφή βροχόπτωσης, ενώ έως τότε ο ουρανός ήταν καθαρός. Το γιατί η Παναγία δεν απεσόβησε ευθύς εξαρχής τη φωτιά αναμένουμε να μας το εξηγήσει το ίδιο δημοσιογραφικό τσακάλι σε προσεχές Ακόμη-Πιο-Σοβαρό-Πεθαίνεις ρεπορτάζ.

πηγη

Ο κάθε καραγκιοζάκος γράφει μια βλακεία στο facebook ή στο twitter,η βλακεία αναπαράγεται σε blogs και sites,και ο καραγκιοζάκος πιάνει στασίδι στην επικαιρότητα του τίποτα.


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σας πονεσε κοκινο-φασιστομουτρα εε

Ανώνυμος είπε...

το θέμα δεν είναι ότι πιάνει στασίδι στην επικαιρότητα μόνο, αλλά και στη βουλή.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΜΑΣΤΕ ...ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΙΟ ΛΟΓΙΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ...ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΙΟ ΛΟΓΙΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ...ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;...ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΤΗ ΣΒΗΣΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΤΣΟΥΞΕΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΘΕΟ...CAPITO; ΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΕ..ΚΤΛ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

δεν ασχολούμαι με μαλάκες σαν αυτόν ,το ίδιο και η Παναγία μας που την βλασφήμησε .Περιμένετε να δείτε την τιμωρία του και θα είναι ΆΜΕΣΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ? ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ... ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι παιδιά η παναγία έσβησε την φωτιά, (με το ψηλόβροχο που ξέραμε ότι θα έρθει 3 μέρες πριν) όπως θα σώσει και την Ελλάδα, άμα δεν κάνουμε τίποτα και αρχίσουμε τις προσευχές! Ξυπνάτε πρόβατα! Και το Βυζάντιο σας έτσι καταστράφηκε, από τις πολλές προσευχές... Περαστικά!

Ανώνυμος είπε...

Απλά να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι το Βυζάντιο δεν έσβησε από προσευχές αλλά από κατασπατάληση των ταμείων με την καλή ζωή επειδή έφτασαν σε σημείο να νομίζουν πως δεν θα τελειώσει η ευμάρεια ποτέ, την αποφυγή των πλουσίων να στρατευτούν εξαγοράζοντας τη θητεία, με κατάργηση του θεματικού στρατού και άλλων θεσμών.

Έτσι στις εξωτερικές απειλές ζητούσαν βοήθεια ξένων, για αντάλλαγμα παραχωρούσαν σε αυτούς εμπορικά προνόμια και την εκμετάλλευση λιμανιών. Έχανε με τον τρόπο αυτό έσοδα το κράτος.

Ακολουθούν: βαριά φορολόγηση, εξαιτίας αυτής εξεγέρσεις, υπήρχε γενικευμένη πολιτική αστάθεια. Συνέπεια αυτών απώλεια εδαφών.
Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Ας μάθουμε ιστορία και ας αφήσουμε την επιφανειακή θεώρηση-προπαγάνδα των πολέμιων της εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι και γιατί αν οι μοναχοί μαζί με τους παπάδες έπιαναν ένα σπαθί θα ήταν διπλάσιοι τουλάχιστον από τους Τούρκους... Το έχουμε ξαναδεί το έργο φίλε, δυστυχώς άμα υπάρχουν άτομα το 2012 που πιστεύουν ότι η Παναγία σβήνει φωτιές καλά να πάθουμε!

Ανώνυμος είπε...

Και διπλάσιοι να ήταν δε θα σώζονταν.
Ειδικά το 2012 θα χρειαστούμε τη βοήθεια της Παναγίας και να μου το θυμηθείτε.