Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γουρουνοπούλα και μπάνια στο Ιόνιο για τον Καραμανλή!


Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το Σαββατοκύριακό του στα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας

Στιγμές ξεγνοιασιάς και καλού φαγητού έζησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το Σαββατοκύριακο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και στα νησιά του Ιονίου....


Συγκεκριμένα το Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός γευμάτισε με τη συντροφιά του σε ταβέρνα που βρίσκεται προς την Πογωνιά.

Όπως μάθαμε στο τραπέζι την τιμητική του είχε το γουρουνόπουλο! Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας από την προσωπική του φρουρά ήταν δρακόντεια.

Στην περιοχή ο Καραμανλής κινήθηκε επίσης όπως αναφέρει το parapolitika.gr, προς Κάλαμο, Μύτικα αλλά και Λευκάδα ενώ στην παρέα του ήταν ο Αγγελος Φιλιππίδης.
πηγη

7 σχόλια:

AKENATON είπε...

καλα κανει το παληκαρι μας εσυ και εγω αυτον και ολο του το γενος το καναμε υπουργους πρωθυπουργους προεδρους τους τα΄ισαμε καλα και ειναι πολυ ξυπνιος και μαγκας τρωει πινει στην υγεια των ηλιθιων που τον συντηρουσαν και τον συντηρουν τοσα χρονια και για ναμαστε ειλικρινεις παλι στην βουλη θα τον στειλουν οι μακακες ελληναραδες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΟΛΟΥΣ .
ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ...ΗΣΥΧΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Και όμως παρόλο που καλοτρώει, απο τη στεναχώρια του έχει αδυνατίσει.
Εγώ όπως τον κόβω στη φωτό πρέπει να έχει χάσει τουλάχιστον 200 με 250 γραμμάρια...




Υ.Γ.
Μπορεί και 300 γραμμάρια,
δεν παίρνω και όρκο...

Ανώνυμος είπε...

Τιμή του του γουρουνόπουλου που αξιώθηκε να το φάει
ένας Καραμάν Αλής.
Λίγο τόχεις;

Ανώνυμος είπε...

Τό παιδί τό είχαν προγραμματίσει οί Εβραίοι γιά Πρωθυπουργό ...ορισμένου χρόνου (όπως λέμε ...Μουσικό διάλημα). Μετά ξανά ΠΑΣΟΚ , σειρά τού ΓΑΠ γιά Ελλάδα στό Δ.Ν.Τ. όπως προέβλεπε τό σχέδιο τής Νεας τάξης.
Καί ό χορός καλά κρατεί.....!!

Ανώνυμος είπε...

«Τολμάς να ζεις, ν’ αντικρίζεις το φως του ήλιου και να έρχεσαι στην Αγορά Ζωντανό μνημείο ντροπής και όνειδος της πατρίδας»

Κατέστρεψε ο Μπουχέσας την οικονομία ,άνδρωσε την διαπλοκή και την διαφθορά είτε άμεσα, κυρίως όμως δια της απουσίας του ...

O Κωστάκης δοκιμάστηκε, ζυγίστηκε και παρά το “βάρος” του βρέθηκε λειψός (ελλιποβαρής) και αχαμνός…

Δεν μας λέει o Kωστάκης ο σαπιοκοιλιας πια ξένη υπηρεσία τον εκβίαζε , η ποιος “ νταβατζής” εγχώριος η εξωχώριος τον ανάγκασε , η του υπέδειξε να κυβερνήσει διορίζοντας τον Ζαχόπουλο, τον Αρούλη , τον Λιάπη ,τον Ρουσόπουλο,τον Αντώναρο, τον Βουλγαράκη,τον Μαρκογιαννάκη ,την Φανούλα και τα λοιπά άχρηστα φρόκαλα που ειχε στην αποτυχημένη κυβέρνηση του και οδήγησε την χώρα στα βρώμικα χέρια των ανάλγητων οικονομισάριων του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπικά, θα ήθελα όλο το πολιτικό προσωπικό που μας εξαθλίωσε να εξαφανιστεί πάραυτα από προσώπου Ελλάδας, αλλά δεν γίνονται αυτά.

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε φίλε ήρθε ο αρχηγός στα μέρη μου και δεν το έμαθα φτού ρε γαμώτο........