Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Απαγορεύθηκε διά νόμου στους Έλληνες ραγιάδες να αποκτούν περιουσία στην Τουρκία!


Απαγορεύθηκε σε Έλληνες υπηκόους να αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα στην Κωνσταντινούπολη, στην Ανδριανούπολη και στη μικρασιατική ακτή, δηλαδή την ιωνική γη που φυσικά είναι ελληνική από το 1500 π.Χ., με νόμο της κυβέρνησης Ερντογάν!...


Την στιγμή που κάποιοι ( δηλαδή ποιοι κάποιοι, σχεδόν όλοι) οι Έλληνες πολιτικοί που καταλαμβάνουν θέσεις πρωθυπουργών, υπουργών Εξωτερικών, υπουργών Άμυνας, υπουργών Οικονομικών κλπ. κάνουν επίδειξη ραγιαδισμού στις σχέσεις με την Άγκυρα και συναγωνίζονται στην προέκλυση τουρκικών επενδύσεων φτάνοντας στο ησμείο να πούλάβε οι ξεφτιλισμένοι ακόμα και ακριτικά λιμάνια, στην Τουρκία, περιέλαβαν τους Έλληνες  στην κατηγορία των χωρών οι οποίοι απαγορεύεται να αποκτούν περιουσία εντός Τουρκίας. Ποιες είναι οι άλλες χώρες; Συρία, Αρμενία και Βόρειος Κορέα!

Η Άγκυρα έστειλε επιστολή σε όλες της τις πρεσβείες στο εξωτερικό προτρέποντας τις διπλωματικές της αποστολές να προωθήσουν το πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων ενώ πρόκειται να επιστρατευτούν μέχρι και αστέρια του σινεμά της χώρας σε μία προσπάθεια να φέρουν από τις αραβικές χώρες αλλά και αυτές του Κόλπου… πετροδολάρια.

Οι πολίτες της Ελλάδας δεν θα μπορούν να επενδύσουν σε 28 παράκτιες επαρχίες στη Μικρά Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης ενώ δεν υπάρχει καμία ανάλογη απαγόρευση για τους Τούρκους υπηκόους, οι οποίοι μπορούν ελεύθερα να αγοράσουν τα πάντα στην Ελλάδα, αρκεί να πληρώσουν!

Και δεν περιορίζονται μόνο στην απαγόρευση αγοράς, αλλά ακόμα και στις γονικές παροχές. Σύμφωνα με τον Αττίλα Λοκ, δικηγόρο της Κωνσταντινούπολης «οι Έλληνες πολίτες δεν επιτρέπεται να αγοράσουν περιουσία στην παράκτια περιοχή γύρω από την Τουρκία… κι εάν ένας Έλληνας κληρονομούσε περιουσία θα έπρεπε να τη διεκδικήσει δικαστικά μέσα σε ένα μήνα, καθώς δεν δικαιούταν να έχει περιουσία εκεί».

Στην χώρα των ραγιάδων αγοράζουν τουρκικά σίριαλ κατά κόρον τα ιδιωτικά κανάλια που εκπέμπουν από συχνότητες που αποτελούν δημόσια περιουσία, στο Αιγαίο, μέχρι τις ακτές της Μακεδονίας, Θεσσαλίας ακόμα και Πελοποννήσου, ακούγονται τουρκικοί ραδιοσταθμοί (τεράστια η ισχύς των πομπών τους) και όλα μας προετοιμάζουν για την νέα "τουρκοκρατία" έστω άλλη μορφής, πιο "μοντέρνας"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI TOYRKOI OI ETHNIKISTES ATIMOI RATSA.NA KANOYME KAI EMEIS TO IDIO.
ETSI PREPEI NA APANTISOYME STIN PSOROPERIFANIA TOYS.
MIA RATSA ME POLY KAKA GONIDIA.
FTOY KAI XANA FTOY......

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο αλλα... ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι να εξαφανιστούν οι ισλαμο-αφρικανο-κουκουρούκου στο σύνολο τους όχι μόνο απο την Ελλάδα,, όχι μόνο απο τα βαλκάνια, αλλά και απο όλη την ευρώπη.