Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!


Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο...
υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »
Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK Vegas Maras

 Μιας και πλέον η Αστυνομία τον...γνωρίζει, περιμένουμε να εφαρμόσει το Νόμο για παράνομη απασχόληση παράνομου αλλοδαπού...!




πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KOPSE FATSA KAI VGALE SIMPERASMA.

Ανώνυμος είπε...

Το πούρο να το βάλει στο πισινό του ο σατράπης!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά, η οικογένεια της Μυρτούς πρέπει να κινηθεί αστικά εναντίον του για έκθεση σε κίνδυνο λόγω βαρύτατης αμελείας και ενδεχομένου δόλου και να του κόψει μερικές φέτες από τον τροφαντό του κώλο.

Ανώνυμος είπε...

oriste fatsa!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε νεόπλουτε με το Πούρο, χαθήκανε τα Ελληνόπουλα και πήρες αυτό το τέρας στο Ξενοδοχείο σου για δουλειά ?

Σας έχω φάει στην μάπα εσάς τους σιχαμερούς τηρανους ξενοδόχους !!!

Μαρίνος

Ανώνυμος είπε...

Eχε το νου σου μεγαλε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η φωτο ειναι φωτο μοντάζ δεν έχει κάθισμα το σκάφος αλλα μια σωλήνα 16 ιντζες και κάθετες πάνω της!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα στον ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ.
Η μαφία των ξενοδόχων και ένα δείγμα της φτωχομιζέρειας τους.Θα έρθει μέρα που τα δωμάτια τους θα τα νοικιάζουν σε νυχτερίδες και αράχνες.Όταν ο τόπος σου είναι ευλογημένος και εσύ με την απληστία σου θέλεις το κάτι παραπάνω μοιραία θα το πληρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

malakies ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλλην Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου, Blue Dolphin Paros, στη Πάρο, προφανώς επηρεασμένος αρνητικά από... τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται από τον κόσμο, άρχισε αμέσως να εξαπολύει ύβρεις, του στυλ «Γαμ τον Πακιστανό σου, μας έχετε τρελάνει, κόντεψε να πάθει συγκοπή η μάνα μου. Γαμ το... της μάνας σου» Προσέξτε αντίδραση ανθρώπου: εάν ο ξενοδόχος βρίζει αδιακρίτως τον καθένα επειδή –όπως λέει «κόντεψε να χάσει την μάνα του από τον ...θόρυβο που ξεσήκωσε η όλη ιστορία με τον Πακιστανό»- τι πρέπει να κάνουν οι γονείς της δύσμοιρης ανήλικης Ελληνίδας κοπέλας που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο; Εξαιτίας του κατά κάποιο έμμεσο τρόπο σαν συνεργός, τζαμπατζής Παριανός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου, μαζί με το πατέρα του Βασίλη, που πρόσφεραν κατοικία, φαγητό, προστασία, και λεφτά κοψοχρονιά βέβαια στο Πακιστανό Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) και υποστήριζε ότι τον είχε «κηπουρό» πράγμα κατά ήμισυ ψευδές, γιατί ο ίδιος ο Πακιστανός δήλωσε «εργαζόμουνα στη κουζίνα στο εστιατόριο», και όλοι φανταζόμαστε σε τι κίνδυνο έβαζε τους πελάτες-καταναλωτές χωρίς να έχει το κατάλληλο νόμιμο σε ισχύ βιβλιάριο υγείας υγειονομικής κατηγορίας. Ο δήμαρχος Πάρου τα ξέρει αυτά και; Το υγειονομικό Πάρου τα ξέρει αυτά και; δεν σφραγίζει τα «ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόριο» ; Εύκολα μπορεί κάποιος να προσποιηθεί το αγγλόφωνο πελάτη να καλέσει στο Blue Dolphin Paros, και να δει άμα λειτουργεί το εστιατόριο !
Ο Βασίλειος Μασούρας του Πέτρου που είναι και μάγειρας στο εστιατόριο, πατέρας του Πέτρου Μασούρα, είναι συνεργός του γιού του μιας και ήξερε τα πάντα και συναινούσε σε αυτά. Η μάνα του τώρα έπαθε σοκ; α μάλιστα θα χαθεί το χρήμα και οι εισπράξεις (μαύρες) και στεναχωρήθηκε ! επίσης γνώριζε τα πάντα για αυτά και συναινούσε.

Ανώνυμος είπε...

Εδω αθηνα στις κουζινες (ακομα και σερβις! ) δουλευουν σχεδον παντου πακιστανοι. ακομα και τους αλβανους τους εχουν σουταρει τα λαμογια. γιατι λενε "δε βγαινουν" με τον φπα...
500 μαγειρες με πτυχιο ψαχνουν δουλεια στην Χ.Ε.