Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

''ΠΟΛΕΜΟΣ'' ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ...


Μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου εναντίον του Παναγιώτη Ρουμελιώτη σχετικά με τις δηλώσεις του για το ΔΝΤ, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, απάντησε με γραπτή δήλωση.. Ο Π. Ρουμελιώτης απαντά... στα ερωτήματα Παπανδρέου με ερωτήματα. Ζητά να ερωτηθεί ο Γ.Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, αν γνώριζε τις απόψεις του Ντομινίκ Στρος-Καν, τότε επικεφαλής του Ταμείου, ''
σχετικά με τις προβληματικές πτυχές '' του προγράμματος που εκπονήθηκε από την Ελλάδα. Επίσης ζητά από τον πρώην πρωθυπουργό να διευκρινίσει : 1)Γιατί δεν επεδίωξε την άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, όπως του υποδείκνυε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, 2)Γιατί αποδέχτηκε τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωζώνη, και 3)Γιατί συμφώνησε σε τόσο μικρή περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο κ. Ρουμελιώτης υποστηρίζει ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον Γ.Παπανδρέου για τα τρία αυτά θέματα και επιφυλάσσεται να δώσει στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία, όπως αναφέρει.


fimotro

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Ρουμελιώτη που δεν ξέρεις! Ειδικά, το τρίτο ερώτημα είναι για γέλια. Προφανώς, και όσα ρωτάς είναι ύποπτα διότι κανείς δεν θα επιδίωκε τέτοιο πρόγραμμα σε τόσο στενό χρονικό πλαίσιο. Άρα, οι Παπανδρέου ήξεραν και ήθελαν να αποτύχει το πρόγραμμα εσκεμμένα ώστε να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και γρήγορα.