Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

TO ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστεκόμαστε στην επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Δόγματος του Σοκ, προτάσσοντας το Εθνικό Συμφέρον απέναντι στην εθνική ταπείνωση και τη βίαιη οικονομική επιδρομή στην Ελληνική Οικογένεια, τη Δημόσια και την Ιδιωτική...
Περιουσία. Η ιδεολογική βάση του Οικονομικού μας Προγράμματος είναι η πάγια θέση του Κινήματος για τη Μείωση της Ανισότητας, αξιοποιώντας τη διευρυμένη έννοια της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η βελτίωση της Ευημερίας των Πολιτών υλοποιείται με τον συνδυασμό: (α) της αύξησης της προσόδου της Υγιούς Επιχειρηματικότητας, και (β) της Δημιουργικής Καταστροφής της Παρασιτικής Διαμεσολάβησης, δηλαδή αυτής που δεν παράγει Εθνική Προστιθέμενη Αξία. Στόχος του Οικονομικού μας Προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας και η μετάβαση της, από ένα μη βιώσιμο μοντέλο με έμφαση στο δανεισμό, την κατανάλωση και την παρασιτική διαμεσολάβηση, σε ένα ανταγωνιστικό, αναπτυξιακό και εξωστρεφές εθνικό πρότυπο, που στηρίζεται στην πραγματική οικονομία, την υγιή Ελληνική επιχειρηματικότητα, την εξαγωγική δραστηριότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Διαβάστε το πρόγραμμα

Sygkentrotiko Oikonomiko Programma Final πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΛΠ - ΣΕΛ.55) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ON LINE ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ - ΣΕΛ 45), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Με πρόλαβες. Δυστυχώς έχει δυο σημείο καίρια που με βάζουν σε μεγάλη αμφιβολία σχετικάμε τις προθέσεις του και ποιοι τον στηρίζουν
1) αναφέρει ότι οι τράπεζες θα έχουν πρόσβαση σε αρχεία των δικαστηρίων π.χ. θα μπορούν να γνωρίζουν το ποινικό μου μητρώο ή αν είμαιεναγόμενος; Ρωτάω...
2) διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή κάρτα πολίτ, κάρτα συναλλαγών, κάρτα δεν ξέρω και γω τι. Πάντως πλήρες και ολοκληρωτικο φακέλωμα

Δεν ξέρω αν η εικόνα της Παναγίας που είχε και το όνομά Της που επικαλέστηκε ήταν απλά κολπάκι τύπου Καρατζαφέρη για να μαζέψει ψήφους πιστών.

Οι πιστοί λοιπόν και μη ας προσέξουν τα δυο αυτά σημεία, διότι κάποιο λάκο κρύβει ο Καμμένος...

Επισημαίνω πάντως ότι και το ΠΑΣΟΚ κσι η ΝΔ επίσης στο επίσημο πρόγραμμά τους έχουν τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών... για να μην νομίσετε ότι είμαι λασπολόγος Νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Ωσάν να διαβάζω το πρόγραμμα του πρό μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Άστα ρε Πατριώτη πάνω μας τα είπαν κι άλλοι αυτά που λές.
Δεν μας λές όμως, τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες; Άκρα του τάφου σιωπή. Για την Παιδεί που διαλύσατε,ούτε κουβέντα. Για το πετσόκομα των συντάξεων που έχουμε πληρώσει;Μούγκα κι εδώ.Για τα λαμόγια ,τα κλεφτρόνια της ομάδας σας και άλλων; Μοούγκα. Άσε ρε κεφτέδα πατριδοκάπηλε μία από τα ίδια είσαι.Ούστ στα τσακίδια κι εσύ.

spyderrp7 είπε...

Κρίμα και τον πίστεψα στην αρχή.
Από τη στιγμή που μιλάει για παραμονή στο € και όχι για εθνικό νόμισμα, δεν έχει την ψήφο μου. Ας ψάξουν λίγο το παρελθόν του Καμμένου όσοι τρέφουν αυταπάτες.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

"ΣΠΑΖΩ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΙΠΟΤΑ! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΑΠ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Α.,ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ-ΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΟΜΗΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
Και σε ερωτώ Κύριε ανεπάγγελτε καλοθρεμένε πολιτικέ. Τους ανεξάρτητους ΄΄Ελληνες,τους εννοείτε υπό την στενή και στεγνή παρακολούθηση των Τραπεζών και του ΤΑΧΙΣ; Δυό σπίτια που έφτιαξα,στερώντας από τα παιδιά μου ακόμα και το γάλα τους,δανειζόμενος και εργαζόμενος προσωπικώς,σου το χρωστάω για να πληρώνω 5% μεταβίβαση και μόνιμο ΕΤΑΚ; Και η σύνταξη που μου κόψατε,παλιοαλήτες,που και αυτήν την έχω πληρώσει με το αίμα μου; Την ασφάλεια των Ταμείων που πλήρωνα και πληρώνω,αλλά ασφάλεια δεν έχω; " Ώδυνεν όρος και έτεκεν μύν " Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν τεμπελχανά του Τεμπελχανείου του Συντάγματος! Αχταρμάς από Βενιζελικές και Καραμανλικές φανφάρες,όπως Πυλώνες,άξονες,πλαίσια,βήματα,καί βάθος απύθμενο. Φοβάσαι να πείς στον λαό ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί την σύνταξή του ή το μισθό του! Καμμία αναφορά περί εξόδου,από το Ευρωπαϊκό Κολαστήριο,καμμία αναφορά για Εθνική άμυνα,Λαθρομετανάστευση,ασφάλεια των Ελλήνων,απέλαση λαθρομεταναστών κλπ. Κοίτα στο χωριό μου ο Καφεντζής,έφτιαξε τρείς καφέδες σήμερα και δεν έχει ταμειακή.Φρόντισε να φτιάξεις και τοπικά ΣΔΟΕ,δεν μας φτάνουν υπάρχοντα.Περί Καντονοποίησης της Ελλάδος και Καλικρατικών Δήμων,είσαι υπέρ.Άρα το νόμο Γ.Α.Π.τον ψήφισες και όχι μόνο.
Περί επαναπατρισμού του χρυσού ούτε κουβέντα,μην τα χαλάσουμε και με την GOLDMAN SAKS.Περί Παραδειγματικής τιμωρίας των λαμογιών,αναθεώρηση Συντάγματος,κατάργηση ασυλίας των οικοτρόφων του Κλεπτοκομείου; Τίποτα.
Φίλε Παναγιώτη,στην αρχή σε πίστεψα,όπως πίστεψα και άλλους του είδους σου.Τώρα πλέον είμαι πεποισμένος, ότι η μοναδική λύση δεν είστε εσείς οι καθ' έξιν απατεώνες, αλλά κάτι άλλο. Και αυτό το κάτι άλλο έρχεται σύντομα. Θα το βρείτε μπροστά σας,τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Άντε κουρέψου τώρα ανεπάγελτε χοντροτεμπέλη,κάτι ήξερε φαίνεται ο "αετονύχης" Τράγκας και την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια,όπως ο Πέτρος είπε για τον τον Κύριο,πρίν αλέκτωρ φωνήσει τρίς,ουδέ γνωρίζω τον άνθρωπον τούτον.
ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην κατηγορια "Μείωση και Εξίσωση Φόρων Πετρελαίου Κίνησης και Θέρμανσης", καταρχας, θα πρεπει να μειωθει κατα 50 λεπτα η τιμη της βενζινης επειδη η σημερινη τιμη βενζινης αποτελειται απο απανωτους φορους. Συγκεκριμενα, απο τον Φεβρουαριο του 2010 μεχρι τον Ιουνιο 2010, πραγματοποιηθηκε αυτη η υπερβολικη αυξηση τιμης της βενζινης κατα 50 λεπτα. Το ενα ειν'αυτο. Το αλλο ειναι οτι στην τιμη πετρελαιου κινησης και θερμανσης θα πρεπει να μειωθουν ολοι αυτοι οι φοροι που ενσωματωθηκαν τα τελευταια 2,5 περιπου χρονια. Ειναι παρα πολυ σημαντικοι αυτοι οι παραγοντες προκειμενου να κινηθει η αγοραστικη δυναμη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ;

Τον λύκο τον βλέπουμε, τα χνάρια του θα ψάχνουμε; Τι λές τώρα ρε Παναγιωτάκη, εσύ τελικά αδικείσαι!!! Ούτε ο Μπένυ δεν είχε σκεφτεί να φορολογήσει την τέχνη και τους εφευρέτες!!!
Για φαντάσου Ελληνικέ Λαέ τι μπορείς να μάθεις και να πάθεις, από τα παιδιά του Διαβόλου.
Έτσι και έχεις κανένα πίνακα ή παλιό εικονοστάσι οικογενειακό κειμήλιο, θα πρέπει να το δηλώσεις που το βρήκες και να φορολογηθείς και εσύ και ο συγχωρεμένος αγιογράφος.
Άμα κάνεις καμμία πατέντα την έβαψες,όχι που θα αφήσουμε τα παλιοελληνόπουλα να εφευρίσκουν διάφορα για το καλό τους! Αμ δέ!!
Έχω ρε χοντρή λαρδόμπαλα ένα παλιό εμπροσθογεμές του προππάπου μου και το γιαταγάνι του,όταν πολεμούσε στο πλευρό του Καραϊσκάκη,για να μολύνεις τώρα εσύ την Ελλάδα με τον αέρα που αναπνέεις,παλιοκουραδομηχανή.
Ήρθε η ώρα,μάλλον να το ξαναχρησιμοποιήσει το τρισέγγονό του, αυτή την φορά εναντίον σου, αληταρά πατριδοκάπηλε.