Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δεύτερη αυτοκτονία σε 24 ώρες στο Ηράκλειο


Δεύτερη αυτοκτονία σε 24 ώρες στο ΗράκλειοΈκοψε τις φλέβες του 60χρονος Νεκρός, με κομμένες τις φλέβες των καρπών βρέθηκε ένας .... 60χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης. Τον αυτόχειρα βρήκε ο γιος του, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά για τον 60χρονο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας. Πάντως, πρόκειται...
για το δεύτερο περιστατικό που συνταράσσει το Ηράκλειο, μέσα σε 24 ώρες. Είχε προηγηθεί η αυτοκτονία 54χρονου λογιστή, ο οποίος κρεμάστηκε στη σκάλα του σπιτιού του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ .ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.ΟΜΩΣ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν θα ελευθερωθουμε!δεν εχουμε να κανουμε με ανθρωπους αλλα με υπηρετες του ΣΑΤΑΝΑ προκειται για θηριο!απο αυτο μονον ο ιδιος
ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα μας ελευθερωσει!μετανοια
και προσευχη ολα τα κανει ο ανθρωπος αλλα να ταπεινωθει δεν μπορει γ'αυτο θα υποφερουμε μεχρι να πεσουμε στα γονατα να ριξουμε ποταμια δακρια για να μας λυπηθει ο θεος!

Ανώνυμος είπε...

6.55 ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙΜΩΡΟ ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ? ΜΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΒΓΑΖΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙΜΩΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ ? ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΥΤΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΕΙΕΣ ΣΟΥ ! ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΕ ΗΓΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Eiναι κριμα να χανοντε ετσι οι ψυχες των Ελληνων συνανθρωπων μας ,ο ΘΕΟΣ να τον συγχωρεσει και να σωσει την ψυχη του !!!Αν ολοι αυτοι που δεν εχουν την δυναμη να ζουν κατω απο δυσκολες συνθηκες ειχαν στην καρδια τους τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ,κι αν πιστευαν στην μετα θανατο ζωη ,θα ευρισκαν και τροπους να τα βγαλουν περα και με τιποτα δεν θα εβαζαν τελος στην ζωη τους.Αν ηξεραν την αληθεια θα ζουσαν αιωνια !!!!