Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Ντόρα επιστρέφει στη ΝΔ;


Στα χέρια του Σαμαρά η τελική απόφαση
Στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως κρέμεται η τύχη της ΔΗΣΥ. Τα δύο κόμματα που όπως έγινε εμφανές με δηλώσεις στελεχών μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν αγεφύρωτες διαφορές, φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν την επανένωση. Άλλωστε το σύνθημα “Πανστρατιά” σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές δεν θα άφηνε έξω ένα...
κομμάτι της παράταξης που διαχρονικά εκφράζεται από την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η αλήθεια όμως είναι ότι τα βήματα προσέγγισης έγιναν από την πλευρά της πρώην υπουργού, που σταμάτησε την ακραία ρητορεία εις βάρος του Αντώνη Σαμαρά, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο που κατά τα φαινόμενα θα είναι πολύ πιο εύκολος σε σύγκριση με αυτόν της ένταξης π.χ. του Άδωνι Γεωργιάδη. Υπάρχει βέβαια πάντα και το σενάριο της διατήρησης της αυτονομίας της ΔΗΣΥ με κοινή όμως κάθοδο όπως προβλέπεται και από τον νόμο Παυλόπουλου.
Η τελική απόφαση σε κάθε περίπτωση είναι στα χέρια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφού το πράσινο φως από την κυρία Μπακογιάννη φαίνεται πως έχει δοθεί. Τελευταίο “αγκάθι” θα είναι η στρατηγική έναντι της εξεταστικής για το μνημονιο, που θα πρέπει να ανασκευαστεί καθώς θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι τυχόν ευθύνες πολιτικών που το υπερψήφισαν όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης που ήδη βρίσκονται στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΧΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνει κόμμα να στεγαστεί η Ντόρα, καθώς τα ψωμιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι μετρημένα.

Το πάγιο δεδομένων όλων των δημοσκοπήσεων – ότι η ΔΗΣΥ δεν μπαίνει στη Βουλή – καθώς και τ’ απανωτά κραξίματα του κόσμου σε όλα τα μέρη της επικράτειας, σε μερικά έφαγε και πήλινα κεσεδάκια μάλιστα (“Λούκουλος” -Ηράκλειο) , όλα αυτά υποχρεώνουν την κόρη του Μητσοτάκη ν’ αλλάξει τακτική.

Τέτοια ξευτίλα για την Μητσοτακογέννητη-πορφυρογέννητη…

Εμεις πιστεύουμε πως όπου και να πάει, θα κάνει ζημιά και στους συναιτέρους της, γιατί η καντεμιά του αρχιαποστάτη μητσοτάκουλα θα τη συνοδεύει σ’ όλη της την πολιτική ζωή, που σε λιγο σβήνει…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!!!

Το στελεχικό δυναμικό του συμμαχικού “μαγαζίου” της Συγγρού και το υπηρετικό προσωπικό της Ντόρας είναι παρηκμασμένο και απαξιωμένο..

Τι να περιμένει κάνεις από ένα απόκομμα , του όποιου εκμεταλλεύτρια (ιδιοκτήτρια) είναι η Ντοράκουλα, η κόρη του φαταούλα Δράκουλα (η γνωστή … Mizoforakaina… )

Ποιός ασχολείται πια με το κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός, με το άπληστο απολειφάδι του φαταούλα Δράκουλα…

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΜΝΗΜΩΝ ΚΩΛΟ-ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ…

Ανώνυμος είπε...

Κυρά μου αρκετά εισέπραξες,αρκετά άρπαξες,αρκετά συσσώρευσες, φτάνει πιά.

Η αρχομανία σου,η απληστία σου και η αναλγησία σου δεν έχουν όρια.

Αρχηλαμόγια της πολιτικής δεν υπάρχει πλέον λαϊκή αποδοχή και δεύτερον σας απεχθάνεται οικτρά ο εξαπατημένος πολλάκις Ελληνικός λαός…

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΛΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΣΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΥΣΕΙ!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ!!!!!! ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΘΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ (ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ BLACK LIST) ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ "ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ"
ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, "ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!
ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!