Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μ. ΞΑΦΑ: Θαυμάστε ένα στέλεχος του ΔΝΤ που μας κυβερνάει.. (vid)


Ξεκάθαρα προσδιορίζει το δρόμο που μας οδηγούν...!!!
ΣΧΟΛΙΟ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Παραθέτουμε το βιογραφικό της κ. Μιραντα Ξαφά, στο οποίο εμφανώς αποδεικνύεται οτι έχει σπουδάσει και έχει εκπαιδευτεί σαν στέλεχος του ΔΝΤ για 15 χρόνια, και σαν στέλεχος διεθνών τραπεζών τα υπόλοιπα, και ήρθε εδώ να εφαρμόσει ότι έχει "σπουδάσει" μέχρι σήμερα.
Από τον τρόπο που μιλάει δείχνει την σιγουριά, του ότι αυτά που λέει θα εφαρμοστούν, και μάλιστα δεν διστάζει να ισχυριστεί με την, παύση, οτι ένας επιστήμονας δύναται να.....

εργαστεί και με 500 ευρώ...!!!


Διαβάστε το βιογραφικό της και δείτε το video....

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΊΩΜΑ:
Η Μιράντα Ξαφά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε τις βασικές οικονομικές σπουδές στο Pierce College. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή το 1979, μελετώντας τις εκπτώσεις στις εισαγωγές βιομηχανικών προϊόντων από τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Από το 1980 μέχρι τον Απρίλιο του 1991 εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Ουάσινγκτον, όπου ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων, κυρίως στη Λατινική Αμερική. Από τον Μάιο του 1991 έως τον Οκτώβριο του 1993 εργάστηκε στην Αθήνα, με άδεια από το ΔΝΤ, ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κων/νου Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers στο Λονδίνο, αρχικά ως οικονομολόγος και από το 1997 ως global currency strategist για τις αναδυόμενες αγορές. Το 2004 διορίστηκε, με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ως εκπρόσωπος της Ελλάδας), θέση στην οποία παρέμεινε έως το 2009, όταν τη διαδέχθηκε αρχικά ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ (δεν αποδέχθηκε τον διορισμό), και στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Έχει διδάξει οικονομικά στα Πανεπιστήμια της Pennsylvania και Princeton των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε θέματα που αφορούν το διεθνές εμπόριο, την κίνηση κεφαλαίων, την κρίση των χρεών και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Δείτε το video



http://thoureios.blogspot.com/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η αγάμητη με τα bottox να μιλησει...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΤΤΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕ γαμήσου ρε ραμολι.......Ωραίο λαιμό για κρέμασμα εχεις καριόλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή πόσα παίρνει το μήνα και όλοι η παρέα της που απαιτούν να ζήσουμε με 500Ε ????????????????Πρώτα να ζήσουν αυτοί μ αυτά τα λεφτά και μετά τα ξαναλέμε. Εβραιομασώνοι όλοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ......Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΡΑΝΤΑ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ...ΤΟΥΒΛΟ....ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!!!!!!!