Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Tι κάνει ο Σαμαράς;


1. Ο Σαμαράς συνυπογράφει εν λευκώ τη συμφωνία που έλεγε ότι δεν θα υπογράψει γιατι δεν ξέρει, την οποια προφανώς ξέρει και εν τη απουσία του Ελληνικού λαού.

2. Υποστηρίζει τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ που ήδη εφαρμόζονται π.χ. το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων-ξεπουλήματος με το Αγγλικό Δίκαιο

3. Απο τη στιγμή που υπογράφει, δεν έχει νόημα να μιλάει για τις προσωπικές του διαφοροποιήσεις, Υπέγραψε τελείωσε. Τα σχόλια σε ένα συμβόλαιο δεν έχουν νόημα αφου ο κωλοτούμπας ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

4. Ειναι λογικό να υπάρξει απεμπλοκή αφού υπέγραψε και συμφώνησε στα πάντα.

5. Στην επιστολή έχει προσθέσει τις σκέψεις του και τις...
επιθυμίες του, που στην ουσία δεν έχουν σημασία. Η υπογραφή μπήκε.

6. Σε αυτές τις συνθήκες, που η Ευρωζώνη πάει να διαλυθεί είναι λάθος να υπογράφει κανείς τέτοιες επιστολές παράδοσης κρατικού πλούτου με το Αγγλικό Δίκαιο.

7. Κατα τη γνώμη μου ειναι πραξη κατα των συμφερόντων του Ελληνικου λαού και δείχνει τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος.

8. Τη μεταφορά πλούτου απο το λαό στις ιδιωτικές τράπεζες. Αυτό υπέγραψε. Πρόκειται για έγκλημα.

αναγνώστης

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βράχος λέμε ο Σαμαράς, βράχος.

Ελλάς Ελλάς έρχεται ο γιαουρτάς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οί ...σκύλοι μιά γενιά ...

Ανώνυμος είπε...

"Τη μεταφορά πλούτου απο το λαό στις ιδιωτικές τράπεζες. Αυτό υπέγραψε."

Αγαπητέ νομίζω ότι υπέγραψε τη μεταφορά της περιουσίας του Ελληνικού λαού (δημόσιας και ιδιωτικής) στα παγκόσμια αφεντικά του και μαζί την όποια ανεξαρτησία του (του λαού). 'Οσοι δεν κατανοούν το "και ιδιωτικής" ακόμη, θα το κατανοήσουν σύντομα (μέσα στο 2012), δυστυχώς.

Για να δούμε αν υφίσταται ακόμη η ελληνική ψυχή που θα τα ανατρέψει όλα την τελευταία στιγμή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί εντέλει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΣΟΛΟΜΩΝΤΙΑ ΛΥΣΗ) ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ(ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ),ΕΚΕΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ EUROGROUP ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ.(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙ ΣΟΥΛΕΡ)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&;task=view&id=28116&Itemid=139
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι η αθάνατη ελληνική ψυχή να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είμαστε απόγονοι των μαραθονομάχων των Ελλήνων του 1821 των μακεδονομάχων και του Παύλου Μελά των πολεμιστών του 1940 και της Εθνικής Αντίστασης.Ειδάλλως θα είμαστε πάλι σκλάβοι......

Ανώνυμος είπε...

κι όμως έστειλε υπογραφή!Τί εγραψε?Δεν είμαστε χαζοί!ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ρε 9:38 πόσο χαλβάς εισαι? αδιορθωτοι ειστε μερικοί... τόσο πρόβατα πια? τόσο? τελικά εσείς οι υποδουλωμένοι ειστε το προβλημα και οχι τα λαμόγια που τοποθετηθηκαν από τις λέσχες να μας διοικούν. ο λόγος? οτι αυτούς θα τους δικάσουμε μια και καλή στο Γουδί... μΕ εσάς τα δίποδα ζώα τί θα κάνουμε που θα σας παρασύρει ξανά ο κάθε λαοπλάνος γαλαζοαίματος?

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

Προς αθεράπευτο 9:38 π.μ. το Defencenet ανήκει σε πρώην κυβερνητικό σύμβουλο της ΝΔ(κυβέρνηση Καραμανλή, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ, εμπλεκόμενος και σε σκάνδαλο με προμήθειες) στο Defencenet αρθογραφεί και ο στενότερος σύμβουλος του Σαμαρά Χρύσναθος Λαζαρίδης, οποτε μην μας ζαλίσεις τα φρύδια πρωινιάτικα.

Ανώνυμος είπε...

WISHMASTER ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ(ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ) ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ. Η ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

**ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ**

Αυτό έπραξε χθες, η επιστολή ήταν δεσμευτική για την δανειακή σύμβαση και τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν. Μάθετε να διαβάζετε καμιά φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ: "Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος". ΤΟ "ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "«Το Ευrogroup, στις 29 Νοεμβρίου, θα αποφανθεί εάν επαρκούν οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στην επιστολή του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά». Αυτό δήλωσε ο Γκι Σουλέρ, εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ".
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ2 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΟ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΘΩΟΤΙΚΗ ΑΠΟΣΑΦΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ;

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Φίλε Ανωνυμε έχω τελειώσει Πανεπιστημιο Κοινωνικών Κ πολιτικών Επιστημών αν αυτο σου λέει κατι (γιατί σε εμένα δεν λέει τπτ)... απαξιώ να ασχοληθώ με τον απογονο της Πηνελόπης και εκλεκτο των σκοτεινών κξέντρων εξουσίας που ο μξόνος ρόλος του είναι η νομιμοποίηση του Εθνικού ξεπουλήματος...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΊΩς ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΉ Η ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΣΟΥ και το βασικό της πρόβλημα είναι ότι είναι αποκομμένη από την απεχθή πραγματικότητα του ότι το εν λόγο ανδρείκελο είναι υποχείριο της ΝΤΠ απο γεννησιμιού...Μαθε να κοιτάς το δάσος και όχι το δεντρο...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Και το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι είσαι ακόμα ταγμένος σε παλαιοκομματικούς μηχανισμούς που το μόνο που δεν εξυπηρέτησαν είναι η Δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.Αν δεν απαγκιστρωθείς από πρόσωπα τα οποία σε αυτό το άρρωστο περιβάλλον της μεταπολιτευσης μας οδηγησαν στον γκρεμό, γνησιοι εκπρόσωποι της θολοκουλτούρας της αρπαχτής, τότε δεν υφίσταται λόγος διαλόγου φίλε μου...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΙΣΤΟ ;;;;

XmasteR είπε...

WishmasteR
Φίλε μου συμφωνώ μαζίσου και επαυξάνω...
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας μέχρι να ξυπνήσουν όλοι οι Έλληνες........

Ανώνυμος είπε...

ρε μαγκες δεν ξερω τι σπουδασατε ο καθενας σας και δεν με ενδιαφερει κιολας.
τα πραγματα ειναι πολυ απλα και δεν χρειαζονται περεταιρω αναλυση.
αυτη την στιγμη εχουν μια συγκυβερνηση τριων κομματων
με επικεφαλη εναν ΜΑΣΟΝΟ 33 ΒΑΘΜΟΥ και αυτο δεν σηκωνει καμια αντιρρηση.
ε λοιπον δεν γουστωρω να με κυβερναει μια κλικα ανθρωπων που ανεκαθεν ως δια μαγειας περνει τα ηνια και εξουσιαζει κρατοντας ενα μοιρογνωμονιο και την ζωη μου στα χερια τους.
δεν περιμενω τιποτα απο αυτους το καταλαβατε;
ΔΡΟΟΟΜΟΟΟΟΟ ΟΥΣΤ !

maria είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ.