Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Ιωσήφ Άκερμαν


O οποίος είναι το Νo2 της Λέσχης Bilderberg!
Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης χρεοκοπίας του ομίλου των μίντια που ανήκε στον αποθανόντα στο μεταξύ Λέο Κιρχ. Η πλευρά Κιρχ κίνησε νομική διαδικασία ενάντια στη Deutsche Bank ισχυριζόμενη, ότι ο γερμανικός τραπεζικός όμιλος είναι υπεύθυνος για την....
κατάρρευση του ομίλου Κιρχ το 2002. Οι έρευνες λέγεται ότι κράτησαν περισσότερες μέρες και οδήγησαν την Εισαγγελία του Μονάχου στην απαγγελία κατηγοριών ψευδών καταθέσεων εναντίον του Γιόζεφ Άκερμαν και τριών πρώην ανώτατων στελεχών της Deutsche Bank, των Ρολφ Μπρόιερ, Κλέμενς Μπέρζιχ και Τέσεν φον Χάιντεμπρεκ.


Για μεροληψία μιλά η Deutsche Bank
Η Deutsche Bank αντικρούει τις εισαγγελικές κατηγορίες εναντίον της ίδιας και του προέδρου τηςΗ Deutsche Bank αντικρούει τις εισαγγελικές κατηγορίες εναντίον της ίδιας και του προέδρου τηςΑντιδρώντας στις κατηγορίες εναντίον του ο τραπεζικός όμιλος κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του ένσταση για μεροληψία κατά των δικαστών του Εφετείου του Μονάχου, τους οποίους κατηγορεί ότι διαβίβασαν μυστικά τις υποψίες τους στην εισαγγελία του Μονάχου.
Από την πλευρά της η εισαγγελία δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις στοιχείων, πέρα από το ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα εναντίον περισσότερων ατόμων, τα οποία φέρονται ως ύποπτα για απάτη. Εκπρόσωπος της Deutsche Bank αντέκρουσε τις κατηγορίες, τόσο από την πλευρά του ομίλου, όσο και από εκείνη του καθενός από τους φερόμενους υπόπτους, ως «αβάσιμες και υπερβολικές».
Η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε προς το παρόν, έως ότου εξεταστεί η ένσταση που κατέθεσε η Deutsche Bank από ξεχωριστό δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα λάβει αποφάσεις για τη συνέχεια της διαδικασίας.kourdistoportocali