Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Κόπτες Χριστιανοί της Αμερικής ζητούν παρέμβαση Χίλαρι Κλίντον στην Αίγυπτο



Μια Κοπτική (Χριστιανική) οργάνωση της Αμερικής κατηγόρησε το «Μουσουλμανικό Κίνημα της Αδελφότητας» και ζητά την προστασία των Χριστιανών που ζουν στην.... Αίγυπτο.

Η αμερικανική ένωση ζήτησε από την Χίλαρι Κλίντον την οργάνωση διεθνούς προστασίας των Χριστιανών από την ‘Μουσουλμανική Αδελφότητα’ που, σύμφωνα με αυτήν, προβαίνει «σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και ζητά από την Αμερικανίδα υπουργό να αναλάβει δράση εναντίον τους.

Η επιστολή απεστάλη από την «Αμερικανική Ένωση Κοπτών» και την υπογράφει ο πρόεδρος της, Μούνιρ Ντέιβιντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι  η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» εργάζεται για να καταστρέψει τους Χριστιανούς που ζουν στην Αίγυπτο.

--


Πηγή: Dünya Bülteni

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους ακόμη πιστεύουν ότι οι θρησκείες δεν χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο πλύσης εγκεφάλου και χειραγώγησης των λαών,καλλιεργώντας θανάσιμος μίσος αυτού που θεωρεί ότι κατέχει την υπέρτατη αλήθεια που τον κατευθύνει και τον επιτάσσει άλλον μεν να αυτοκτονήσει και να πάρει μαζί του και όσους μπορέσει,άλλον να τρώει σφαλιάρες και να λέει ευχαριστώ,άλλον ότι είναι ο περιούσιος λαός,άλλον ότι ανήκει σε master race και να φαγώνονται μεταξύ τους,αντί να βάλουν τους θεούς όλων των θρησκειών στο ρινγκ,να μονομαχήσουν και όποιος είναι ο αληθινός να κερδίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ποσα πηρε ο αρχηγος τους για να τους οδηγησει στη Χιλαρυ; Επισης αυτο δειχνει οτι την κατασταση στην Αιγυπτο δεν την εχουν πληρως υπο τον ελεγχο τους οι παγκοσμιοποιητες. Βαζουν τα παπαγαλακια να δωσουν δικαιολογια στη Κλιντον να ορμησει με τανκς στην Αιγυπτο.
Ειναι πια καιρος, ο κοσμος να σκεφτεται με το πανω κεφαλι, οχι το κατω. Να βλεπει πού τον πανε, και οτι δεν εχει αναγκη καθοδηγητες, αλλα οτι απο μονος του μπορει να ενωθει και να δημιουργησει το μελλον του. Ουτε κομματα, ουτε κοινοβουλευτικους αντιπροσωπους, ουτε θρησκειες!