Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι Τζάμπα μάγκες... Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε πρωθυπουργό εκπρόσωπο των δανειστών


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΘΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΡΕΣΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..

Modestus είπε...

Μπάσταρδοι θα έρθει η ώρα σας καραπουσταριά

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΑΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Ανώνυμος είπε...

7:55 μ.μ. Δεν έχεις καθόλου άδικο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝΕ ΡΙΓΑΔΕΣ ΚΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΒΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΥΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ;;;

Pazouzou είπε...

Τζαμπα μαγκες τους καναμε εμεις!!!
Γι αυτο φτυστε τα αρχιδια σας γιατι και στις επομενες το ιδιο θα κανεται!!!Αφηστε τις επαναστασεις της πουτσας..Στα λογια ολα ειναι ευκολα αλλα στις πραξεις....δυσκολα.
Δεν βλεπεται και τον επαναστατη τον Καμμενο?Λογια,λογια λογια και τελικα θα φυλησει και τα αρχιδια του Σαμαρα!!Της νεας εθνικοδοσιλογης σαλαμανδρας!!Θα το δειτε στις εκλογες,εαν γινουν ποτε βεβαια και με πιο τροπο,γιατι κατι ψυθιριζεται περι λιστας.
Γιατι και 20% να παρει η ΝΔ θα ειναι τεραστιο ποσοστο για το κακο που εχει κανει στην Χωρα μας ολα αυτα τα χρονια,ή μηπως ξεχασατε ως συνήθως.
Ποτε δεν ειχαμε εθνικη και κοινωνικη συνειδηση..
Λουλουδες του καναπε και ψευτομαγκες ειμαστε παντα.

maria είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?