Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος: «Ας με διαγράψει η ΝΔ»


Καμμένος: «Ας με διαγράψει η ΝΔ»«Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω»
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ανεξάρτητα από τις προγραμματικές δηλώσεις, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ακόμη και αν διαγραφεί από τη ΝΔ.

Εξηγώντας την απόφασή του, τόνισε ότι «η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης – 27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης – 27ης Οκτωβρίου, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία».

«Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδος μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν», ανέφερε.
Σε άλλες δηλώσεις του στο «Ράδιο 9» εκτίμησε ακόμη ότι θα συγκροτηθεί μία πολιτική κίνηση από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.
ΠΗΓΗ: voria.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στον Πάνο Καμμένο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!
ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΩΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΛΙΑΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕIΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

paretisou apo tous masonous th perimenis na dis tipota kalitero apo aftous?...XRIAZOMASTE...ELLINES oxh dosilogous...

Ανώνυμος είπε...

κ.Καμμενε μου θυμιζεις ηρωες του 21 και Ελλαδα!
Προχωρα, εχεις την ευχη ολων μας (ειμαστε παρα πολλοι ...)

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @@ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΤΕ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΚΙΝΗΣΗ"

ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΜΕΝΕ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ Παρε Κανελη και οτι αλλο παιζει και φτιαξτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

θεολογος1973 είπε...

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΩ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

θεολογος1973 είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.