Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πάει σύννεφο στην Ελλάδα η φούμα αλβανικού χασίς!


Καθημερινά, σ' όλη την Ελλάδα,πιάνονται έμποροι χασίς, που το φέρνουν από την Αλβανία. Μάλιστα φαίνεται ότι σε κάποιες... περιπτώσεις, περνάνε την κάνναβη κανονικά από τα σύνορα. Για παράδειγμα οι αστυνομικές αρχές της Κορινθίας έπιασαν ένα ολόκληρο φορτηγό με προέλευση από την Αλβανία, με σχεδόν 700 κιλά χασίς, λόγω τύχης! Το λάστιχο του φορτηγού κλάταρε και αυτό ντελαπάρισε

το ύψος του Ξυλοκάστρου, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να αποκαλυφθεί το περιεχόμενο που μετέφερε. Νωρίτερα το φορτηγό είχε περάσει από συνοριακό τελωνείο. Ακόμη πιάσανε στα Γιάννινα δύο Αλβανούς φορτηγατζήδες για μεταφορά κάνναβης, οι οποίοι είχαν περάσει από συνοριακό τελωνείο... Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στο 57ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακαβιάς (Χάνι Δελβινακίου) εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς δύο αλλοδαποί να κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα με δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας. Σε έλεγχο των αστυνομικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στην καμπίνα του οδηγού του πρώτου φορτηγού δέκα δέματα με κάνναβη βάρους 11.060 γραμμαρίων. Στην καμπίνα του οδηγού του δεύτερου φορτηγού δέκα δέματα με κάνναβη βάρους 11.015 γραμμαρίων. Ακόμη συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου, όπου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 47 γραμμαρίων.
katoci.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

35 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ,ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΑΖΑΡΑΤ.ΚΑΤΟΙΚΙΤΑΙ ΑΠΟ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΖΟΝΙΑΝΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ .ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΕΤΟ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΧΑΣΙΣ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΙ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΣΙΝΙΘΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΝΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΙΓΑ ΤΑ ΑΦΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ
ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ.
ΘΕΤΤΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΙ ΛΕΥΘΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ.....

Ανώνυμος είπε...

To ελληνικό είναι πάντα καλύτερο stuff...

Σαλονικιος είπε...

Οι Τούρκοι τους έχουν βάλει να χτυπάνε από όλες της μεριές την Ελλάδα γιαυτό έχουν και ναυτική βάση στην Αλβανία οι γείτονες και φτιαγμένη φυσικά με δικά τους λεφτά για να μην έχουν έξοδα οι Αλβανοί.... Όπως και στα Σκόπια το Αεροδρόμιο Τουρκική εταιρεία το έφτιαξε όπως και πολλά άλλα για δήθεν βοήθεια και σαν αντάλλαγμα να ζορίζουν και να προβληματίζουν όλοι τους γύρο την Ελλάδα! Για να υπάρχουν πάντα προβλήματα διότι οι γείτονες έχουν πείρα σε μακροπρόθεσμα προβλήματα μεν χωρίς λύσεις.. από το 1974 ως σήμερα από την Κύπρο! Και έχουν είδη μπλοκαρη και μέσο Αιγύπτου και την ΑΟΖ της Ελλαδας τη άλλο θέλουμε...

Ανώνυμος είπε...

ε τοτε αφηστε το ελευθερο να κυκλοφορησει το ελληνικο να μην καπνιζει ο κοσμος τα αλβανικα δηλητηρια...

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί είναι άσχετοι αγρότες και ατάλαντοι.

Θα πρέπει να τους διδάξουμε ακόμα και αυτό.

Και αφού σε πρώτη φάση τους το απαγορεύσουμε!

Μετά θα τους το ελέγχξουμε και παράληλα θα θέσουμε εμείς πλέον τους όρους για ότι έχει να κάνει με την Β.Ήπειρο.

Πως έτσι απλά?

Γιατί τα λεφτά είναι πολλά ....

Ο δε UCK να σημειωθεί, τα ποτίζει με δηλητήρια για να μας εξοντώσουν (εγκεφαλοπάθειες).

Να επιτρέπεται μόνο το Ελληνικό προιόν που είναι γιατρικό σχεδόν για τα πάντα.

Να ενημερωθεί ο Έλληνας πως το χόρτο δεν είναι καλό και χρήσιμο σε όλους. Για κάποιους με χημικές ανισορροπίες μπορεί να φανεί επιβαρυντικό, ίσως να τους στήλει ακόμα και στο δαφνί.

Να γυρίσει ο κόσμος στην επαρχία και να κάνει πολυμελείς οικογένειες καλιεργητών.

Να το κατεβάζουν οι αγρότες στην λαχαναγορά
και να ελέγχεται ποιοτικά απο κρατικό ή άλλο φορέα.

Να φορολογηθεί!

Να φθηνήνει κατά πάρα πολύ.

Να γίνουν σε όλη την επικράτια κρατικά coffee shop ( για 20 χρόνια - και μετά leasing σε ιδιώτες.)

Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, στον πρωτογενή στον δευτερογενή αλλά και τριτογενή τομέα αφού θα υπάρξουν μυριάδες νέα προιόντα
(καλυντικά - φάρμακα - υφάσματα - καύσιμο).

Να τονωθεί περαιτέρω ο Τουρισμός.

Να φύγουν άπαντες οι μαύροι και όλο το ισλάμ .. (άσχετο αλλά πολύ σχετικό, αφού μιλάμε για αναβάθμηση και εξ-ορθολογισμό του τι είναι συμφέρον και τι όχι ... :)

Ναί! Να τους στείλουμε πίσω, να παράξουν την τοπική Αφρικάνική ποικιλία και να μας το στέλνουν απο εκεί ... δεν χρειάζεται να έρχοντε!!! άντε το πολύ ένας εμπορικός αντιπρόσωπος (χωρίς την οικογένεια μαζί του) .. έχουμε πλοία ευτυχώς ...!!!

Τα λεφτά είναι πολλά επισημαίνω ίσως να είναι ο νέος μεταξοσκώληκας.... θα αλάξει όλη μας την εξωτερική πολιτική!

ο νοών νοείτω.